Fun Trivia
Sections
Trivia Questions
Trivia Quizzes
Daily and Hourly Trivia Games
Ask FunTrivia - Get Answers to Questions
Crossword Puzzles
Trivia Questions Archive
Trivia
Animal Trivia
Bible Trivia
Brain Teasers
Celebrity Quizzes
Trivia For Kids
General Knowledge
Geography Quizzes
History Trivia
Hobbies Trivia
Humanities Quizzes
Literature Quizzes
Movie Trivia
Music Trivia
Famous People Trivia
Religion Quizzes
Science Trivia
Sports Trivia
Television Trivia
World Trivia
All Trivia and Quiz Topics
Services
Gold Memberships: Gift Certificates
Get Daily Email Trivia
Create a Daily Trivia Tournament
Pub Trivia Question Packs
Buy Trivia Questions
Large Scale Content / Data Licensing
Contact Us
New Player
Log In
New Player
|
Log In
FREE!
Click here to
Join FunTrivia
. Thousands of games, quizzes, and lots more!
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 85 Quiz
Match the song to the singer/band that debuted in the Australian Singles Chart in the weeks between December 8th 1975 and January 5th 1976.
A matching quiz by
wwe84
. Estimated time: 3 mins.
Home
»
Quizzes
»
Music Trivia
»
1970s - Australian Singles Chart
»
Australia Singles Chart 1974 - 1976
Share on
Facebook
Share on
Twitter
Share by
E-Mail
Author
wwe84
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
421,850
Updated
Nov 28 25
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
12 / 15
Plays
106
You must have Javascript enabled to play this game.
(a)
Drag-and-drop
from the right to the left, or (b)
click
on a right side answer box and then on a left side box to move it.
Questions
Choices
1
.
"Money Honey"
C.W. McCall
2
.
"It's Almost Summer"
Little River Band
3
.
"Secret Love"
Barry Manilow
4
.
"That's The Way (I Like It)"
Kenny
5
.
"Just A Smile"
Freddy Fender
6
.
"Too Much Fandango"
AC/DC
7
.
"Rose Marie"
Bob Dylan
8
.
"It's A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'n' Roll)"
Ritzi
9
.
"I Write The Songs"
Billy Thorpe
10
.
"Hurricane"
Smokie
11
.
"Love Is The Drug"
Bay City Rollers
12
.
"Don't Play Your Rock 'n' Roll To Me"
Pilot
13
.
"Convoy"
George Baker Selection
14
.
"Julie Anne"
KC & The Sunshine Band
15
.
"Emma"
Roxy Music
Select each answer
1. "Money Honey"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
2. "It's Almost Summer"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
3. "Secret Love"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
4. "That's The Way (I Like It)"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
5. "Just A Smile"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
6. "Too Much Fandango"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
7. "Rose Marie"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
8. "It's A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'n' Roll)"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
9. "I Write The Songs"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
10. "Hurricane"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
11. "Love Is The Drug"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
12. "Don't Play Your Rock 'n' Roll To Me"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
13. "Convoy"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
14. "Julie Anne"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
15. "Emma"
---
C.W. McCall
Little River Band
Barry Manilow
Kenny
Freddy Fender
AC/DC
Bob Dylan
Ritzi
Billy Thorpe
Smokie
Bay City Rollers
Pilot
George Baker Selection
KC & The Sunshine Band
Roxy Music
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "Money Honey"
Answer:
Bay City Rollers
"Money Honey" from Bay City Rollers debuted in the Australian Singles Chart on December 8th 1975.
The highest Australian chart peak was three.
Highest worldwide peak was one (Canada).
Album: "Rock n' Roll Love Letter" (1976).
2. "It's Almost Summer"
Answer:
Billy Thorpe
"It's Almost Summer" from Billy Thorpe debuted in the Australian Singles Chart on December 8th 1975.
The highest Australian chart peak was 44.
Album: "Million Dollar Bill" (1975).
3. "Secret Love"
Answer:
Freddy Fender
"Secret Love" from Freddy Fender debuted in the Australian Singles Chart on December 8th 1975.
The highest Australian chart peak was 33.
Highest worldwide peak was ten (New Zealand).
Cover version of: Doris Day - "Secret Love" (1953).
Album: "Are You Ready For Freddy?" (1975).
4. "That's The Way (I Like It)"
Answer:
KC & The Sunshine Band
"That's The Way (I Like It)" from KC & The Sunshine Band debuted in the Australian Singles Chart on December 8th 1975.
The highest Australian chart peak was five.
The song peaked at number one in:
Canada.
The Netherlands.
United States.
Album: "KC & The Sunshine Band" (1975).
5. "Just A Smile"
Answer:
Pilot
"Just A Smile" from Pilot debuted in the Australian Singles Chart on December 8th 1975.
The highest Australian chart peak was 49.
Highest worldwide peak was 31 (United Kingdom).
Album: "From The Album Of The Same Name" (1974).
6. "Too Much Fandango"
Answer:
Ritzi
"Too Much Fandango" from Ritzi debuted in the Australian Singles Chart on December 8th 1975.
The highest Australian chart peak was 28.
7. "Rose Marie"
Answer:
George Baker Selection
"Rose Marie" from George Baker Selection debuted in the Australian Singles Chart on December 15th 1975.
The highest Australian chart peak was 35.
Album: "Paloma Blanca" (1975).
8. "It's A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'n' Roll)"
Answer:
AC/DC
"It's A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'n' Roll)" from AC/DC debuted in the Australian Singles Chart on December 22nd 1975.
The highest Australian chart peak was nine.
Album: "T.N.T." (1975).
9. "I Write The Songs"
Answer:
Barry Manilow
"I Write The Songs" from Barry Manilow debuted in the Australian Singles Chart on December 22nd 1975.
The highest Australian chart peak was five.
Highest worldwide peak was one (United States).
Cover version of: Captain & Tennille - "I Write The Songs" (1975).
Album: "Tryin' To Get The Feeling" (1975).
10. "Hurricane"
Answer:
Bob Dylan
"Hurricane" from Bob Dylan debuted in the Australian Singles Chart on December 22nd 1975.
The highest Australian chart peak was seven.
Album: "Desire" (1976).
11. "Love Is The Drug"
Answer:
Roxy Music
"Love Is The Drug" from Roxy Music debuted in the Australian Singles Chart on December 22nd 1975.
The highest Australian chart peak was 18.
Highest worldwide peak was two (United Kingdom).
Album: "Siren" (1975).
12. "Don't Play Your Rock 'n' Roll To Me"
Answer:
Smokie
"Don't Play Your Rock 'n' Roll To Me" from Smokie debuted in the Australian Singles Chart on December 22nd 1975.
The highest Australian chart peak was 50.
Highest worldwide peak was eight (United Kingdom).
Album: "Changing All The Time" (1975).
13. "Convoy"
Answer:
C.W. McCall
"Convoy" from C.W. McCall debuted in the Australian Singles Chart on January 5th 1976.
The highest Australian chart peak was one.
The song peaked at number one in:
Australia.
Canada.
New Zealand.
United States.
Album: "Black Bear Road" (1975).
14. "Julie Anne"
Answer:
Kenny
"Julie Anne" from Kenny debuted in the Australian Singles Chart on January 5th 1976.
The highest Australian chart peak was six.
Album: "The Super Sound Of K" (1975).
15. "Emma"
Answer:
Little River Band
"Emma" from Little River Band debuted in the Australian Singles Chart on January 5th 1976.
The highest Australian chart peak was 20.
Album: "Little River Band" (1975).
Source: Author
wwe84
This quiz was reviewed by FunTrivia editor
agony
before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series
1970s Australian Top 50 Songs 4
:
Volumes 76-100
1.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 76
Easier
2.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 77
Easier
3.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 78
Easier
4.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 79
Easier
5.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 80
Easier
6.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 81
Average
7.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 82
Easier
8.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 83
Easier
9.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 84
Easier
10.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 85
Easier
11.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 86
Easier
12.
1970s Australian Top 50 Songs Vol. 87
Easier
Referenced Topics
Match Quizzes
Music
Australian Geography
Albums
Bob Dylan
Names
Australians: Famous & Historical
Rivers
Netherlands
The Color Black
Barry Manilow
1970s Country Music
Bay City Rollers
Little River Band
Other Destinations
Explore Other Quizzes by
wwe84
Go to
1970s - Australian Singles Chart
Quizzes
More
Australia Singles Chart 1974 - 1976
Quizzes
FunTrivia
Homepage
9/5/2026, Copyright 2026
FunTrivia, Inc. -
Report an Error / Contact Us