FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Dylan Bob Quizzes, Trivia and Puzzles
Dylan Bob Quizzes, Trivia

Bob Dylan Trivia

Bob Dylan Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music D-G

Fun Trivia
109 Bob Dylan quizzes and 1,526 Bob Dylan trivia questions.
Sub-Categories:
1.
  About Bob Dylan's Songs   best quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz puts Dylan's songs in context. Use clues about meaning and subject matter to identify 14 different songs.
Average, 15 Qns, skylarb, May 21 07
Average
skylarb
4590 plays
2.
  Bob Dylan's Body Parts   great trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
Fill in the body parts (or words that sometimes mean body parts) to the blanks in the correct song title, written or co-written by Dylan. Year recorded is given to help you.
Easier, 10 Qns, spanishliz, Mar 21 20
Easier
spanishliz editor
Mar 21 20
413 plays
3.
  Characters in Bob Dylan Songs   great trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
Can you identify these characters from ten Bob Dylan songs of the 1960s? Some of the figures are fictional, while others are drawn from the pages of history.
Average, 10 Qns, skylarb, Apr 12 20
Average
skylarb
Apr 12 20
234 plays
4.
  Bob Dylan Album Match   popular trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
Bob Dylan is one of the most prolific songwriters of all time; can you match each of these songs of his with the album they first appeared on?
Easier, 10 Qns, Dizart, Jul 07 18
Easier
Dizart gold member
Jul 07 18
288 plays
5.
  Questions on Bob Dylan   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Bob Dylan is a great poet, songwriter, and musician. Hope you enjoy this quiz!
Average, 10 Qns, volgolfer, Mar 10 11
Average
volgolfer
3229 plays
6.
  The Ragged Clown at the Gates of Eden   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
In 1965 and 1966, Bob Dylan released three albums that took him from folk singer to the pathfinder to a place few musicians had even thought of. Here's a look at the albums that changed the course of popular music and launched a thousand garage bands.
Average, 10 Qns, CmdrK, Jul 04 16
Average
CmdrK gold member
200 plays
7.
  Let's Sing Like Bob Dylan!   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Admit it, you've tried to imitate him, haven't you? Many musicians have covered Bob Dylan's songs. Some have had big hits, some have had--fun. See if you recognize these songs or artists.
Average, 10 Qns, CmdrK, Mar 04 12
Average
CmdrK gold member
1215 plays
8.
  Rock and Roll Hall of Fame Series: Bob Dylan   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The ultimate singer/songwriter will be featured in this quiz. Dylan was inducted into the Rock and Roll Hall of Fame in 1988.
Tough, 10 Qns, ralzzz, Mar 20 09
Tough
ralzzz gold member
1095 plays
9.
  Ipod Shuffle 17: Dylan 02-Name the Album 2   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This installment covers Bob's well known recordings. Neverending Bob Dylan V. 2 - Name the Album
Average, 10 Qns, berenlazarus, Jun 05 10
Average
berenlazarus
514 plays
10.
  Anatomy of a Song: "Sub'n Homesick Blues"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Just how much do you know about Bob Dylan's classic "Subterranean Homesick Blues"? Pit yourself against 10 questions about the song and/or associated facts. Song #25 in the 'Anatomy' series.
Average, 10 Qns, FussBudget, Jul 07 07
Average
FussBudget gold member
1908 plays
trivia question Quick Question
What is the name of the Dylan song that is about a boxer dying in the ring?

From Quiz "Bob Dylan's Topical Songs"




11.
  Dylan & Literary Influence   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Bob Dylan's songs, especially "Desolation Row," contain several allusions to famous literary works and figures. How much do you know about Dylan's influences?
Average, 10 Qns, skylarb, Sep 04 23
Average
skylarb
Sep 04 23
2183 plays
12.
  Dylan Covers   top quiz  
Multiple Choice
 20 Qns
It is said that imitation is the sincerest form of flattery. This quiz is about covers of Dylan songs as well as songs Dylan has covered.
Tough, 20 Qns, skylarb, Jun 16 16
Tough
skylarb
2845 plays
13.
  The Gaslight Tapes   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
"The Gaslight Tapes 1962" capture Dylan performing his first self-penned compositions as well as traditional folk and blues songs before fame came knocking at his door.
Average, 15 Qns, 50ftqueenie, Apr 07 07
Average
50ftqueenie
570 plays
14.
  And The Times They Were A-Changin' - Side One    
Multiple Choice
 10 Qns
In 1998, the PolyGram record company released a CD of Bob Dylan songs as covered by other artists. From the clues, work out who the singers were on the disc "And The Times They Were A-Changin'"
Average, 10 Qns, darksplash, Mar 01 20
Average
darksplash gold member
Mar 01 20
236 plays
15.
  Bob Dylan's Topical Songs   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Folk music has a rich tradition of topical songs. These are songs about political or social events.
Average, 10 Qns, HeathMor, Apr 02 09
Average
HeathMor
1109 plays
16.
  And The Times They Were A-Changin' - Side Two    
Multiple Choice
 10 Qns
From the clues work out who the singers were on eight Bob Dylan songs that appeared on side two of the covers disc "And The Times They Were A-Changin'". This quiz is completed by two bonus questions.
Average, 10 Qns, darksplash, Feb 25 20
Average
darksplash gold member
Feb 25 20
135 plays
17.
  Dylan's Characters    
Multiple Choice
 10 Qns
Many odd characters, both real and imaginary, appear in the songs of Bob Dylan. How many can you identify?
Average, 10 Qns, rof, Nov 13 03
Average
rof
2077 plays
18.
  Mathematical Dylan    
Multiple Choice
 10 Qns
Perform simple math equations using numbers from Bob Dylan song titles. Add, subtract, multiply, or divide the numbers missing from the blanks.
Average, 10 Qns, skylarb, Jan 10 12
Average
skylarb
975 plays
19.
  Bob Dylan - That's Funny!    
Multiple Choice
 10 Qns
Someone said, "Its harder to be funny than smart or profound." Well, Dylan has many comical lyrics which always crack me up.
Average, 10 Qns, stageball, May 18 06
Average
stageball
1985 plays
20.
  Bob Dylan, My Hero!    
Multiple Choice
 20 Qns
Okay, I'll be quoting a song from a different Dylan album for each question, from his earliest to his latest. You tell me which song it is!
Average, 20 Qns, andrewirving, Mar 18 05
Average
andrewirving
1370 plays
21.
  Bob Dylan Lyrics & Songs    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my first quiz - and what better subject to begin on than the lyrics and songs of the great Bob Dylan?
Average, 10 Qns, JackOfHearts, Mar 01 09
Average
JackOfHearts
1860 plays
22.
  Bob Dylan Quotes    
Multiple Choice
 10 Qns
I give the quote, you give the song. Pretty simple. This one should be easy if you know Dylan at all. Good Luck!
Average, 10 Qns, nomar5, Apr 03 03
Average
nomar5
2801 plays
23.
  Ipod Shuffle 31: Bob Dylan 04: Songs & Albums    
Multiple Choice
 10 Qns
My fourth Dylan quiz, this covers all facets of his recording career, including some rarities.
Difficult, 10 Qns, berenlazarus, Oct 03 10
Difficult
berenlazarus
272 plays
24.
  Bob and Suze    
Multiple Choice
 20 Qns
This is a biographical quiz about Bob Dylan and "the could-be dream lover of his life-time," Suze Rotolo.
Tough, 20 Qns, CoCoB, May 29 05
Tough
CoCoB
549 plays
25.
  Dylan Biograph Revisited    
Multiple Choice
 15 Qns
This multiple choice quiz deals with songs on the second CD of the three CD Bob Dylan Biograph collection.
Average, 15 Qns, fja0485, Apr 06 03
Average
fja0485
1014 plays
26.
  Ipod Shuffle 16: Dylan 01-Name the Album 1    
Multiple Choice
 10 Qns
I've long been a fan of Bob Dylan. So here's my first installment of what will be a long series of quizzes on my hero. How well do you know his albums? Neverending Bob Dylan V. 1 - Name the Album
Difficult, 10 Qns, berenlazarus, Mar 07 10
Difficult
berenlazarus
378 plays
27.
  Bob Dylan Album Covers    
Multiple Choice
 15 Qns
Time to dig out the old Dylan LP covers from the closet.
Tough, 15 Qns, stooben, Dec 17 01
Tough
stooben
2364 plays
28.
  Test yourself! Bob Dylan Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
Hi there, this is my first quiz, and what better subject to start with than Bob himself! Hope you enjoy it!
Difficult, 10 Qns, killingmoon, Nov 05 10
Difficult
killingmoon
1920 plays

Bob Dylan Trivia Questions

1. Which combo played behind Bob Dylan for several years and had their cover of "Tears Of Rage" included on the CD "And The Times They Were A-Changin'"?

From Quiz
And The Times They Were A-Changin' - Side Two

Answer: The Band

The Band evolved out of several lineups and were busy as Ronnie Hawkins and The Hawks between 1959 and 1963. They parted company with Hawkins in 1963 just before they met Dylan, who was looking for musicians to support his new electrified sound. From the spring of 1966 they played with him on tour. The association lasted for about two years and included numerous recording sessions. The Band continued to play and record until 1976. "Tears Of Rage" was included on the 1968 album "Music From Big Pink", so named because they recorded in the basement of a pink house in New York State. The song was written by Dylan and The Band's lead singer Richard Manuel. It also appeared on Dylan's LP "The Basement Tapes", which was recorded in 1967 but not released until 1975. The release was credited to "Bob Dylan & The Band".

2. It was perhaps the most famous of all covers of a Bob Dylan song. Who recorded "Mr Tambourine Man" and took it to the top of the Billboard Hot 100 and later saw it on the covers disc "And The Times They Were A-Changin'"?

From Quiz And The Times They Were A-Changin' - Side One

Answer: The Byrds

In June 1965, "Mr Tambourine Man" became the first Dylan cover to reach the top of the Hot 100. In December of that year, The Byrds also took "Turn, Turn, Turn" to the top. In between "All I Really Want To Do" peaked at number 40. Dylan released the song on the LP "Bringing It All Back Home" in 1965. The Byrds had two number one hits on the Hot 100 with Dylan songs, but at the time this question was written in February 2020, Dylan had personally never topped the Hot 100.

3. On Sunday, July 25, 1965, Bob Dylan walked onto the stage of a festival in Rhode Island with an electric guitar and stunned the music world. Which festival was it?

From Quiz The Ragged Clown at the Gates of Eden

Answer: Newport Folk Festival

Dylan's decision to use electric instruments was said to have been a spur-of-the-moment thing on Saturday, July 24. With just a little practice before Dylan's Sunday time slot, Dylan and the Paul Butterfield Blues Band played "Maggie's Farm", "Like a Rolling Stone" and "Phantom Engineer" which would show up on the "Highway 61 Revisited" album as "It Takes a Lot to Laugh, It Takes a Train to Cry". Besides applause there was considerable booing from the audience; the last 50-plus years have been spent speculating precisely why. Most of the songs Dylan played that day were on the "Bringing It All Back Home" album which had been released in March of that year, encountering only mild complaints for the use of electric instruments. Perhaps when 11,000 people got together in Newport, the dissatisfaction was amplified (sorry). As one music critic noted: "Dylan electrified one half of his audience, and electrocuted the other".

4. Slash plays guitar on what Bob Dylan recording?

From Quiz Ipod Shuffle 31: Bob Dylan 04: Songs & Albums

Answer: Wiggle Wiggle

"Under the Red Sky" is rather the oddity in Dylan's catalog. Dylan normally does not have star-studded cameos on his albums, but "Under the Red Sky" is the exception. Slash, David Crosby, Elton John, Steve Ray Vaughan, Bruce Hornsby, George Harrison, and Al Kooper all play on the record. Slash plays on "Wiggle Wiggle", which is one of Dylan's most notorious songs.

5. One of Bob's major influences was Woody Guthrie. What album included a song entitled "Song to Woody"?

From Quiz Ipod Shuffle 17: Dylan 02-Name the Album 2

Answer: Bob Dylan

Bob based the melody of his song on Guthrie's "1913 Massacre". Dylan also makes nods to such musical icons as Ledbelly and Cisco Houston. Dylan performed the song at the "30th Anniversary Concert", which Neil Young dubbed as "Bobfest". Unfortunately due to technical issues the recording was unusable for commercial release.

6. What album featured the song "When Did You Leave Heaven"?

From Quiz Ipod Shuffle 16: Dylan 01-Name the Album 1

Answer: Down in the Groove

The song was written by Walter Bullock and Richard Whiting. Bob released the "Down in the Groove" album in 1988, and it was assembled from a hodgepodge of different recording sessions. The album, like its predecessor "Knocked Out Loaded", was critically damned.

7. Bob Dylan wrote this song about Rubin Carter, a boxer who was convicted of murdering three people in Paterson, NJ in 1967.

From Quiz Bob Dylan's Topical Songs

Answer: Hurricane

Dylan writes about police corruption and false imprisonment in this song from his "Desire" album. "Doesn't it make you feel ashamed to live in a land where justice is a game?" he asks America. The story of Rubin "Hurricane" Carter was made into a film called "The Hurricane" in 1999 which starred Denzel Washington.

8. Bob Dylan was born just outside Duluth, Minnesota, but his career began in the folk arts scene of Greenwich Village in New York. Which bluesman did Dylan open up for marking his first live performance in New York?

From Quiz Rock and Roll Hall of Fame Series: Bob Dylan

Answer: John Lee Hooker

On April 11, 1961, Dylan was given the unique opportunity to open the show for the legendary John Lee Hooker at Gerde's Folk City. Gerde's Folk City was an institution for folk and blues music in the early 1960s. People visiting the club in those days most were treated to some of the top players of the genre including Dylan, Joan Baez, Peter Paul and Mary, Phil Ochs and Doc Watson.

9. How many years of schooling are mentioned in the song?

From Quiz Anatomy of a Song: "Sub'n Homesick Blues"

Answer: Twenty

"Twenty years of schoolin' And they put you on the day shift" Hardly seems worth it, does it?

10. What musician or group did Bob Dylan idolize in his early years as a musician?

From Quiz Bob Dylan

Answer: Woody Guthrie

Dylan visited Guthrie in his sanitorium near the end of his (Guthrie's) life and ended up writing a song about him.

11. "All I want for you to do is take my body home. Well, well, well, so I can die easy. Well, well, well." This song is taken from the self-titled 'Bob Dylan' album, so you tell me what the name of the song is, to which these lyrics are attributed?

From Quiz Bob Dylan, My Hero!

Answer: In My Time of Dyin'

This was Bob Dylan's first album of 1962, an outtake of which was 'Man on the Street,' which can be found on the album called 'The Bootleg Series.'

12. What was the date of Bob and Suze's first meeting?

From Quiz Bob and Suze

Answer: April 5, 1961

Suze saw Bob perform: it was his first paid gig.

13. What was Bob Dylan's birth name?

From Quiz Bob Dylan

Answer: Robert Allen Zimmerman

Bob was born Robert Allen Zimmerman, but later changed his surname to Dylan, possibly after the late poet Dylan Thomas.

14. What did the Englishman say when Bob Dylan jumped into a cab, then ran out the other door?

From Quiz Bob Dylan - That's Funny!

Answer: Fab!

From, "Bob Dylan's 115th Dream" from the album, "Bringing It All Back Home" (1965). Bob Dylan was born Robert Allen Zimmerman on May 24th, 1941 in Duluth, Minnesota.

15. "Bob Dylan's ___th Dream" X "Love Minus ___" = ?

From Quiz Mathematical Dylan

Answer: 0

115 X 0 = 0. "Bob Dylan's 115th Dream" appears on the album "Bringing it All Back Home." "Love Minus Zero" is also titled "No Limit."

16. In the song 'All I Really Want To Do', what is it that Dylan wants to do?

From Quiz Bob Dylan Lyrics & Songs

Answer: be friends

This song appears on 'Another Side Of Bob Dylan' - his fourth studio album which was recorded in just one night in 1964.

17. When asked by a reporter what his songs were about, Bob Dylan famously replied:

From Quiz About Bob Dylan's Songs

Answer: Some of my songs are about four minutes, some are about five minutes

Famous for his wisecracks, Dylan delivered this line, concluding, "and some, believe it or not, are about 11 or 12." (See http://slate.msn.com/id/1855/)

18. "Twas in another lifetime, one of toil and blood..."

From Quiz Bob Dylan Quotes

Answer: "Shelter From the Storm"

"When Blackness was a virtue the road was full of mud. I came in from the wilderness, a creature void of form. Come in, she said I'll give you shelter from the storm."

19. What Joan Baez album consists entirely of Dylan covers?

From Quiz Dylan Covers

Answer: Any Day Now

"Ring Them Bells" has several covers on it, including the title song and "Don't Think Twice, It's Alright"; but "Any Day Now" (subtitled "Songs of Dylan") has nothing but Dylan covers.

20. Two poets are fighting in the captain's tower in "Desolation Row." One is T.S. Eliot. Name the other one. (Last name only)

From Quiz Dylan & Literary Influence

Answer: Pound & Ezra Pound

"And Ezra Pound and T. S. Eliot / Fighting in the captain's tower . . . / Between the windows of the sea / Where lovely mermaids flow." Dylan may also be alluding, in these last two quoted lines, to T.S. Eliot's poem "The Love Song of J. Alfred Prufrock," which contains these verses: "We have lingered in the chambers of the sea,/ By sea-girls wreathed in seaweed, red and brown,/ Till human voices wake us, and we drown."

21. In "Million Dollar Bash", who came along to empty the trash?

From Quiz Dylan Biograph Revisited

Answer: Jones

"Million Dollar Bash" was part of the Basement Tapes, recorded with The Band near Woodstock, NY.

22. On the 'Dylan and the Dead' cover, what is between Dylan and the Grateful Dead Skull and Roses symbol?

From Quiz Bob Dylan Album Covers

Answer: train

23. They were in the forefront of the English folk rock movement in the 1960s. Which band's cover of the Bob Dylan number "Percy's Song" was included on the CD "And The Times They Were A-Changin'"?

From Quiz And The Times They Were A-Changin' - Side Two

Answer: Fairport Convention

Dylan wrote "Percy's Song" in 1964. In 1969 it was picked up by the English folk-rockers Fairport Convention and featured on their "Unhalfbricking" album. Sandy Denny, who was a short-lived member of the Fairports for two spells, sang the lead. She had one of the most hauntingly beautiful voices of the 1960s and 1970s. "Si Tu Dois Partir", another Dylan composition, was Fairport Convention's most successful single, reaching number 21 in the UK in 1969. They also recorded Dylan's "Jack O'Diamonds"; "I'll Keep It With Mine"; and "Million Dollar Bash". As time passed, they concentrated on more of their own compositions. Dylan included Percy's Song on "Biograph" (1985). (Okay: you're annoyed that I put Steeleye Span in there as a red herring. So, sue me.)

24. Come all, without, come all within: whose cover of the Bob Dylan song "The Mighty Quinn" reached number ten on the Billboard Hot 100 and was included on the covers disc "And The Times They Were A-Changin'"?

From Quiz And The Times They Were A-Changin' - Side One

Answer: Manfred Mann

Manfred Mann had two Billboard number ones among the 11 songs that charted. They were "Do Wah Diddy Diddy" in 1964 and "Blinded By The Light" in 1978. Their Dylan cover was number ten in 1968. Dylan recorded "Quinn the Eskimo (The Mighty Quinn)" in 1967 for "The Basement Tapes" session. "Mighty Quinn" was not included.on the album from the sessions that was released in 1975. It was not until 1985 that a Dylan recording officially emerged on the compilation album "Biograph"

25. One of the songs on Bob Dylan's "Bringing It All Back Home" album would be the last song he sang at a Newport Folk Festival in the 20th century. Which jangly song was it?

From Quiz The Ragged Clown at the Gates of Eden

Answer: Mr. Tambourine Man

After performing an electric set with the Paul Butterfield Blues Band, Dylan returned to the stage with an acoustic guitar and played "It's All Over Now, Baby Blue" and "Mr. Tambourine Man". Looking back at all his songs that day, they had a similar theme: unhappiness and a desire to leave, and with those songs Dylan said goodbye to traditional folk music.

26. The song "Maggie's Farm" was part of Dylan's notorious performance with an electric guitar at the 1965 Newport Folk Festival. It has been performed by many artists including a certain Irish band. Can you name them?

From Quiz Let's Sing Like Bob Dylan!

Answer: U2

Did I fool you on this one? The key word is 'performed'. U2 performed "Maggie's Farm" on Amnesty International's "A Conspiracy of Hope Tour" in 1986, usually combining it with another song (which varied, depending on the concert). They apparently never recorded it. Between Bono's delivery and The Edge's guitar work, it had a completely different tone from Dylan's version. If you're interested, it's available on YouTube.

27. On what album does Dylan sing Latin?

From Quiz Ipod Shuffle 31: Bob Dylan 04: Songs & Albums

Answer: Christmas in the Heart

2009 was quite the surprising year for the Dylan faithful, getting "Together Through Life" in April 2009. Then, just a few months later, we get a (!) Christmas album called "Christmas in the Heart". The last time Dylan recorded albums so closely together was in 1970 with "Self Portrait" and "New Morning". The Christmas album is entirely comprised with old Christmas hymns, carols, and Holiday standards (though sadly no "Rudolph the Rednose Reindeer", though Dylan did record the Gene Autry track "Here Comes Santa Claus".) If you ever want to hear Dylan sing (or more appropriately, mangle) Latin, he sings the first verse of ""O' Come All Ye Faithful" (or "Adeste Fideles") in that long dead language.

28. Bob was contracted to contribute a song to the movie "Midnight Cowboy", but by the time the movie came out Dylan had missed his deadline. He did end up writing the song, however, which was "Lay, Lady, Lay". What's the album?

From Quiz Ipod Shuffle 17: Dylan 02-Name the Album 2

Answer: Nashville Skyline

During the "Nashville Skyline" sessions, Dylan recorded a very large number of duets with Johnny Cash. The duets are rough and haggard, and have been frequently bootleg. The famous "Is it rolling, Bob" line from "To Be Alone With You" is Dylan talking to his producer, Bob Johnston.

29. A lot of Bob's song have religious connotations, including this simple one, "Father of Night", that almost functions as a prayer. What is the name of the album?

From Quiz Ipod Shuffle 16: Dylan 01-Name the Album 1

Answer: New Morning

"New Morning" is often considered a comeback album, coming out a few months after the trainwreck that is "Self-Portrait". However, if you go by recording sessions, "New Morning" was already completed and ready for release when "Self-Portrait" came out in 1970.

30. Bob Dylan released his first album on March 12, 1962. Only two songs were written by Dylan, the rest were covers of folk standards and songs written by others. Who was the inspiration behind one of the two originals on this album?

From Quiz Rock and Roll Hall of Fame Series: Bob Dylan

Answer: Woody Guthrie

The song "Song for Woody" was in reverence to the man so many folk singers looked up to as inspiration, Woody Guthrie. The other Dylan penned song on this debut album was titled "Talkin' New York". Also included on this album were the standards "Man of Constant Sorrow", "In My Time of Dyin'" and "Pretty Peggy-O". Dylan also had a version of the classic "House of the Rising Sun" on this debut, but this interpretation was not the influence for The Animals more recognizable version. That distinction belonged to Josh White, the great bluesman from the Piedmont area of North Carolina.

This is category 1677
Last Updated Feb 25 2024 9:07 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.