FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Tate McRae Discography
Quiz about Tate McRae Discography

Tate McRae Discography Trivia Quiz


Here is my classification quiz on the music of Tate McRae. Your job is to divide the singles between her various EPs and albums.

A classification quiz by bernie73. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Music L-P
  8. »
  9. M

Author
bernie73
Time
3 mins
Type
Classify Quiz
Quiz #
426,016
Updated
Oct 31 26
# Qns
10
Difficulty
New Game
Avg Score
10 / 10
Plays
8
Last 3 plays: wellenbrecher (9/10), Morganw2019 (10/10), Alcoholic63 (2/10).
All the Things I Never Said
Too Young to be Sad
I Used To Think I Could Fly
I Used to Think I Could Fly
Think Later
So Close to What

Exes Stupid She's All I Wanna Be Rubberband That Way Slower Sports Car It's OK I'm OK Greedy Chaotic

* Drag / drop or click on the choices above to move them to the correct categories.



Most Recent Scores
Today : wellenbrecher: 9/10
Today : Morganw2019: 10/10
Today : Alcoholic63: 2/10
Today : Midget40: 10/10
Today : cardsfan_027: 10/10
Today : LightYagami33: 10/10
Today : SCIENCEKING_00: 8/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. That Way

Answer: All the Things I Never Said

"That Way" (2020) is a single by Tate McRae that came from her EP "All the Things I Never Said" (2021). It was written by Skyler Stonestreet, Nick Morrison, Tate McRae, and Jeremy Zucker. The song describes a friendship that is struggling. The song reached Number 82 on the UK Singles chart.
2. Stupid

Answer: All the Things I Never Said

"Stupid" (2019) reached Number 60 on the Canadian Top 100 chart. The song featured music by Russell Chell, Larry Principato, Tim Summers, Bieta Rexha, Justin Tranter, Jussi Karvinen, Meredith Brooks, and Shelley Peiken and lyrics by Tate McRae, Jeremy Dussolliet, and Lauren Frawley.

The single came from Tate McRae's 2020 EP "All the Things I Never Said". The song worked Meredith Brooks's song "Bitch" into the melody.
3. Rubberband

Answer: Too Young to be Sad

"Rubberband" (2021) was found on Tate McRae's 2021 EP "Too Young to be Sad". The song reached Number 91 on the Canadian Hot 100. The song focused on what you do to overcome addiction. The single was written by Tate McRae, Andrew Goldstein, Jacob Kasher Hindin, Natalie Solomon, and Victoria Zara.
4. Slower

Answer: Too Young to be Sad

"Slower" (2021) was written by Tate McRae Nolan Lambroza, Russell Chell, Zach Zadek, and Zoe Moss. It deals with dealing with a flaky potential significant other. Tate McRae performed the song for her 2021 EP "Too Young to be Sad". The single reached Number 74 on the Canadian Hot 100 chart.
5. Chaotic

Answer: I Used To Think I Could Fly

The single "Chaotic" (2022) reached Number 36 on the Uk Singles chart. The song deals with the idea of being strong on the outside while struggling on the inside. The song was written by Tate McRae, Greg Kirstin, and Victoria Zaro. It came from Tate McRae's album "I Used to Think I Could Fly" (2022).
6. She's All I Wanna Be

Answer: I Used to Think I Could Fly

This single reached Number 14 on the UK Singles chart. It was written by Tate McRae and Greg Kirstin. The song "She's All I Wanna Be" (2022) came from Tate McRae's 2022 album "I Used to Think I Could Fly". The song focuses on feelings of jealousy.
7. Greedy

Answer: Think Later

"Greedy" (2023) was a single from Tate McRae's album "Think Later" (2023). The song reached Number three on the UK Singles chart. "Greedy" could be described as a song of female empowerment. It was written by Tate McRae, Amy Allen, Jasper Harris, and Ryan Tedder.
8. Exes

Answer: Think Later

"Exes" (2023) reaches Number 12 on the UK Singles chart. The song was largely written and recorded in a few hours. It came from "Think Later" (2023) by Tate McRae. The song was written by Tate McRae, Ryan Tedder, and Tyler Spry.
9. It's OK I'm OK

Answer: So Close to What

Tate McRae performed "It's OK I'm OK" (2024) from her 2024 album "So Close to What". The song was written by Tate McRae, Ilya, Ryan Tedder, and Shavon Kotecha. The single talks about a former relationship. It reached Number 14 on the UK Singles chart.
10. Sports Car

Answer: So Close to What

"Sports Car" (2025) reached Number three on the UK Singles chart. It was written by Tate McRae, Julia Michaels, Ryan Tedder, and Grant Boufin. The song came from Tate McRae's 2025 album "So Close to What". In the song, the sports car is a metaphor for the feeling of love.
Source: Author bernie73

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
10/31/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us