Add a Letter Quizzes, Trivia and Puzzles
Add a Letter Quizzes, Trivia

Fun Word Games Where You Add a Letter

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Brain Teasers Trivia
  6. »
  7. Letter Quizzes

Fun Trivia
76 quizzes and 790 trivia questions.
1.
  Everything is different with the letter A! - 10 questions - 5 mins
I will give you two clues to two words. The second word is formed by adding the letter A to the first word. Anagram, if necessary. Give both words (shorter word first) separated by a single space.
Average, 10 Qns, masfon, Nov 25 22
Average
masfon gold member
Nov 25 22
110 plays
2.
  Add a Roman Number - I editor best quiz best quiz - 10 questions - 6 mins
Add a Roman numeral to the word given, change the letters around and come up with an Italian city. e.g. ORE add M (Roman letter for 1,000) and come up with ROME. English spellings.
Tough, 10 Qns, minch, May 25 10
Tough
minch gold member
6779 plays
3.
  Plus P - 10 questions - 4 mins
Add the letter 'p' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Automobile + p = Freshwater fish. Solution: Car + p = Carp. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Oct 06 17
Easier
ClarkyB gold member
Oct 06 17
1170 plays
4.
  Plus Y popular trivia quiz - 10 questions - 4 mins
Add the letter 'y' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Young man + y = Woman. Solution: Lad + y = Lady. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Oct 18 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Oct 18 17
792 plays
5.
  It's D end! best quiz - 10 questions - 5 mins
Start with a three letter word, add a D to the end to make the second word. The answer is a two word phrase. Example - Exclude poet = bar bard.
Average, 10 Qns, minch, Nov 13 08
Average
minch gold member
6095 plays
6.
  Plus L popular trivia quiz - 10 questions - 4 mins
Add the letter 'l' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: In what way + l = Wolf wail. Solution: How + l = Howl. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Sep 01 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Sep 01 17
687 plays
7.
  G Plus popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'G' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: G + possess = Robe. Solution: G + own = Gown. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Feb 01 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Feb 01 17
871 plays
8.
  The Added Letters are the Key - Again top quiz - 10 questions - 5 mins
Another quiz in which I give you a word, and you work out what letter needs to be added to make a new word. For the last question, you have to use the added letters to make a final nine-letter word. Have fun again!
Very Easy, 10 Qns, stedman, Apr 05 15
Very Easy
stedman editor
841 plays
9.
  Plus D popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'd' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Wild pig + d = Sheet of wood. Solution: Boar + d = Board. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, May 20 17
Very Easy
ClarkyB gold member
May 20 17
747 plays
10.
  Plus N great trivia quiz - 10 questions - 4 mins
Add the letter 'n' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: First woman + n = Not odd. Solution: Eve + n = Even. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Sep 22 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Sep 22 17
711 plays
11.
  Plus R popular trivia quiz - 10 questions - 4 mins
Add the letter 'r' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Female sheep + r = Large jug. Solution: Ewe + r = Ewer. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Oct 11 17
Easier
ClarkyB gold member
Oct 11 17
683 plays
12.
  Plus T - 10 questions - 5 mins
Add the letter 't' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Original, fresh + t = Eft. Solution: New + t = Newt. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Oct 13 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Oct 13 17
720 plays
13.
  Plus M - 10 questions - 4 mins
Add the letter 'm' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Not near + m = Plantation. Solution: Far + m = Farm. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Sep 13 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Sep 13 17
715 plays
14.
  S Marks the Spot - 10 questions - 5 mins
Add the letter S to a word indicated by the clue to get the answer. For example: S + remnant of a fire = a band worn around the waist or over the shoulder. Answer: S + ash = sash
Easier, 10 Qns, agentofchaos, Nov 22 20
Easier
agentofchaos gold member
Nov 22 20
344 plays
15.
  People Change. Add A Letter great trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Sometimes a single letter is all it takes to change identity. Here, a letter has been added to people's surnames, to give another name. For example, add a vowel to a French F1 driver to get a literary great. The answer would be U, Prost becoming Proust.
Easier, 10 Qns, 480154st, Jun 06 20
Easier
480154st gold member
Jun 06 20
194 plays
16.
  Time for T best quiz - 10 questions - 5 mins
Start with a three letter word, add a T to the end to make another word. The answer is a two word phrase. Example - Metal colour = tin tint
Average, 10 Qns, minch, Oct 01 07
Average
minch gold member
6482 plays
17.
  F Plus popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'F' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: F + perform = Truth. Solution: F + act = Fact. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Jan 27 17
Easier
ClarkyB gold member
Jan 27 17
820 plays
18.
  B Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'B' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: B + consume = Bang a drum. Solution: B + eat = Beat. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Jan 27 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Jan 27 17
821 plays
19.
  Add a Letter A-Z top quiz - 25 questions - 10 mins
Add one letter to the beginning or the end of the word the clue indicates to create a new word.
Average, 25 Qns, jondalah, Nov 02 08
Average
jondalah
5361 plays
20.
  I Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'I' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: I + swindle = Computer symbol. Solution: I + con = Icon. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Feb 08 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Feb 08 17
747 plays
21.
  Add a Letter Posers IV great trivia quiz - 10 questions - 6 mins
I will give you a phrase which contains clues to two words. The second word is formed by adding, or inserting, one letter (only) to the first word. The shorter word always comes first and you need both words to score. An example is given in Q1.
Average, 10 Qns, rossian, Sep 15 15
Average
rossian editor
408 plays
22.
  C Plus popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'C' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: C + inquire = Barrel. Solution: C + ask = Cask. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Jan 27 17
Easier
ClarkyB gold member
Jan 27 17
810 plays
23.
  M Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'M' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: M + inquire = Face covering. Solution: M + ask = Mask. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 20 17
Easier
ClarkyB gold member
Feb 20 17
667 plays
24.
  Plus B or C - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'b' or 'c' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: 'On the ___' - hide (from the police) + b = Baby sheep. Solution: Lam + b = Lamb. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Apr 26 17
Easier
ClarkyB gold member
Apr 26 17
702 plays
25.
  The Added Letters are the Key popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
I will give you a word, and you need to work out what letter needs to be added to make a new word. The last question invites you to use the added letters to make a final nine-letter word. Have fun!
Very Easy, 10 Qns, stedman, Mar 19 15
Very Easy
stedman editor
729 plays
26.
  Plus O - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'o' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Animal doctor + o = Reject (a proposal). Solution: Vet + o = Veto. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Sep 29 17
Easier
ClarkyB gold member
Sep 29 17
688 plays
27.
  Plus F or I popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'f' or 'i' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Up until now + i = Abominable snowman. Solution: Yet + i = Yeti. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Jun 18 17
Easier
ClarkyB gold member
Jun 18 17
702 plays
28.
  Plus H - 10 questions - 4 mins
Add the letter 'h' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Baseball 'stick' + h = Tub for washing the body. Solution: Bat + h = Bath. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Aug 21 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Aug 21 17
721 plays
29.
  L Plus popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'L' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: L + top card = Fine, often decorative fabric. Solution: L + ace = Lace. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 17 17
Easier
ClarkyB gold member
Feb 17 17
692 plays
30.
  D Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'D' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: D + not cooked = Sketch. Solution: D + raw = Draw. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Jan 20 17
Easier
ClarkyB gold member
Jan 20 17
759 plays
31.
  O Plus popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'O' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: O + adult males = Portent. Solution: O + men = Omen. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 24 17
Easier
ClarkyB gold member
Feb 24 17
630 plays
32.
  Qu Plus popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letters 'Qu' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: Qu + feel pain; be ill = Small game bird. Solution: Qu + ail = Quail. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 27 17
Easier
ClarkyB gold member
Feb 27 17
748 plays
33.
  P Plus popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'P' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: P + unwell = Medicinal tablet. Solution: P + ill = Pill. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Aug 15 17
Easier
ClarkyB gold member
Aug 15 17
562 plays
34.
  K Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'K' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: K + writing fluid = A twist in thread or hair. Solution: K + ink = Kink. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Feb 14 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Feb 14 17
610 plays
35.
  J Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'J' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: J + anthropoid primate = Jest. Solution: J + ape = Jape. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 12 17
Easier
ClarkyB gold member
Feb 12 17
684 plays
36.
  It's oK at the End top quiz - 10 questions - 5 mins
Start with a three letter word, add K to the end to make another word. The answer is a phrase made by these two words. Example - Brown armoured vehicle = tan tank.
Average, 10 Qns, minch, Aug 05 09
Average
minch gold member
4359 plays
37.
  W Plus popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'W' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: W + chicken = At what time? Solution: W + hen = When. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Apr 01 17
Very Easy
ClarkyB gold member
Apr 01 17
697 plays
38.
  Plus A - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'a' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Wager + a = Second letter of Greek alphabet. Solution: Bet + a = Beta. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Apr 12 17
Easier
ClarkyB gold member
Apr 12 17
597 plays
39.
  H Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'H' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: H + upper appendage = Cause injury or damage to. Solution: H + arm = Harm. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 04 17
Easier
ClarkyB gold member
Feb 04 17
722 plays
40.
  Add a Letter Posers popular trivia quiz - 10 questions - 6 mins
I will give you a phrase which contains clues to two words. The second word is formed by adding one letter (only) to the first word. The shorter word always comes first and you need both words to score. An example is given in Q1.
Average, 10 Qns, rossian, Jun 08 15
Average
rossian editor
339 plays
41.
  Plus E popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'e' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Not bright + e = Ten cents. Solution: Dim + e = Dime. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, May 25 17
Easier
ClarkyB gold member
May 25 17
618 plays
42.
  Add a Letter Posers III - 10 questions - 6 mins
I will give you a phrase which contains clues to two words. The second word is formed by adding, or inserting, one letter only to the first word. The shorter word always comes first and you need both words to score. An example is given in Q1.
Average, 10 Qns, rossian, Sep 07 15
Average
rossian editor
365 plays
43.
  S Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'S' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: S + drink like a dog = Hit with an open hand. Solution: S + lap = Slap. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Mar 05 17
Easier
ClarkyB gold member
Mar 05 17
595 plays
44.
  V Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'V' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: V + age; epoch = Shrub often used in skin lotion, aloe ____. Solution: V + era = Vera. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Mar 25 17
Easier
ClarkyB gold member
Mar 25 17
633 plays
45.
  Plus K popular trivia quiz - 10 questions - 4 mins
Add the letter 'k' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Prohibit + k = Financial institution. Solution: Ban + k = Bank. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Aug 27 17
Easier
ClarkyB gold member
Aug 27 17
678 plays
46.
  N Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'N' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: N + be ill = Metal fastener hit with a hammer. Solution: N + ail = Nail. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 22 17
Easier
ClarkyB gold member
Feb 22 17
676 plays
47.
  G at the End top quiz - 10 questions - 5 mins
Start with a two three or four letter word, add G to the end to make another word. The answer is a two word phrase. Use the hint for order of words. Example - behold timber = lo log
Average, 10 Qns, minch, Jan 01 07
Average
minch gold member
3692 plays
48.
  T Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'T' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: T + tear = Stumble. Solution: T + rip = Trip. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Mar 09 17
Easier
ClarkyB gold member
Mar 09 17
712 plays
49.
  R Plus popular trivia quiz - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'R' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: R + towards the stern = Floating platform often made of logs. Solution: R + aft = Raft. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Mar 01 17
Easier
ClarkyB gold member
Mar 01 17
706 plays
50.
  U or Y Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'U' or 'Y' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: Y + a metal-bearing mineral or rock = Literary term for time past. Solution: Y + ore = Yore. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Mar 13 17
Easier
ClarkyB gold member
Mar 13 17
673 plays
51.
  A Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'A' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: A + males = Prayer ending Solution: A + men = Amen Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Jan 27 17
Easier
ClarkyB gold member
Jan 27 17
852 plays
52.
  E Plus - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'E' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: E + water barrier = Dutch cheese. Solution: E + dam = Edam. Enter your answer as the new word.
Average, 10 Qns, ClarkyB, Jan 22 17
Average
ClarkyB gold member
Jan 22 17
641 plays
53.
  Plus G - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'g' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Women's underwear item + g = Boast. Solution: Bra + g = Brag. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Jun 26 17
Easier
ClarkyB gold member
Jun 26 17
697 plays
54.
  G + 4 - 10 questions - 5 mins
Come up with a 4-letter word, then add a "g" at the beginning to get a new word. For example: "G" + a sheep=a metric unit of measurement. The answer is "G" + ram = gram. Your answer will be the new word with "G"
Easier, 10 Qns, DrLoveGun, May 26 20
Easier
DrLoveGun
May 26 20
373 plays
55.
  Add a Letter Posers II - 10 questions - 6 mins
I will give you a phrase which contains clues to two words. The second word is formed by adding, or inserting, one letter (only) to the first word. The shorter word always comes first and you need both words to score. An example is given in Q1.
Average, 10 Qns, rossian, Jul 06 15
Average
rossian editor
326 plays
56.
  Just Add B - 10 questions - 6 mins
You will get two capitalized clues within a sentence. The answer to the clues will be two identical words except the second one will have the letter "B" added to the front of it. May be US spellings.
Average, 10 Qns, nooxyjen, Jul 20 10
Average
nooxyjen
749 plays
57.
  R you Ready? top quiz - 10 questions - 5 mins
Start with a two, three or four letter word, add an R to the end to make another word. The answer is a two word phrase. Example - Observe prophet = see seer
Average, 10 Qns, minch, Jul 08 15
Average
minch gold member
3451 plays
58.
  10 Questions on Word Addition - 10 questions - 5 mins
"For those who do not know what Word Addition is here is an example: B + garden tool = Brake. Good luck and I hope you enjoy."
Easier, 10 Qns, SE_Nightengale, Feb 26 04
Easier
SE_Nightengale
5618 plays
59.
  C + 4 - 10 questions - 5 mins
Think of a 4 letter-word, then add a C at the beginning to make a new word. The correct response will be the new word with the "C"
Easier, 10 Qns, DrLoveGun, Mar 10 18
Easier
DrLoveGun
Mar 10 18
456 plays
60.
  B + 4 - 10 questions - 6 mins
Each of these questions ask for a 4-letter word, which becomes a different but equally valid 5 letter word with "B" added. The correct response will be the 5-letter word
Average, 10 Qns, DrLoveGun, Jan 11 18
Average
DrLoveGun
Jan 11 18
236 plays
61.
  R You Ready - 10 questions - 6 mins
Add an "R" and rearrange the letters of the clue to get a new word.
Average, 10 Qns, Ctvega, Dec 04 18
Average
Ctvega
Dec 04 18
381 plays
62.
  S changes the Word - 10 questions - 6 mins
The first clue describes a word, which, when S is added as a prefix changes to a word meaning the second clue. It is like: first clue + S (as a prefix) = second clue.The questions progress in difficulty.
Average, 10 Qns, shawn888, May 06 04
Average
shawn888
3640 plays
63.
  Gimme A "W" popular trivia quiz - 10 questions - 6 mins
Each of the following words changes meaning when the letter "W" is placed in front of it. I will give definitions of each word and your answer will be those two words separated by the word "And". All you need do is "Gimme a W".
Average, 10 Qns, Richicago, Oct 05 18
Average
Richicago
Oct 05 18
3103 plays
64.
  Just Add P - Word Game popular trivia quiz - 10 questions - 6 mins
You will get two clues. You must then write in two words. The second one will have a "P" added to front of the word. More info in first question.
Average, 10 Qns, nooxyjen, Jun 18 07
Average
nooxyjen
1965 plays
65.
  Just add "W" - 10 questions - 5 mins
Add the letter 'W' to the beginning of a word to create a new word. For example, W + hearing organ = WEAR.
Average, 10 Qns, jondalah, Jun 04 17
Average
jondalah
Jun 04 17
2755 plays
66.
  Add A Letter Words - 10 questions - 6 mins
I'll give you clues for two words that are similar except for one has an extra letter. Good Luck!
Average, 10 Qns, Soozy_Woozy, Aug 31 13
Average
Soozy_Woozy
354 plays
67.
  Questions on Add A Letter - 10 questions - 8 mins
All answers are two-word phrases, in which the second word is the first word with one letter added somewhere within the word, without rearranging any of the letters. Example- 'Goods used in battle'=war ware. Remember-the shortest word comes first!
Difficult, 10 Qns, crisw, Jul 04 12
Difficult
crisw gold member
4424 plays
68.
  Add "O" to Form A New Word - 10 questions - 6 mins
Onto the fourth in the series, now let's add "O" to the front or back of the word derived from the first definition to form the new word. Ex. O + an entry panel = a scent. Answer: odor (O + door = odor). And yet again, enjoy and good luck! :)
Average, 10 Qns, Tigress31, Apr 10 04
Average
Tigress31
998 plays
69.
  Add a Letter - African Countries - 20 questions - 9 mins
By adding a letter to another word and anagramming, you get the name of an African country.
Average, 20 Qns, geniusonwheels, Mar 05 09
Average
geniusonwheels
463 plays
70.
  Add a Letter - U.S. States - 10 questions - 7 mins
By adding a letter to another word and anagramming, you get the name of a U.S. state.
Tough, 10 Qns, geniusonwheels, Mar 04 09
Tough
geniusonwheels
946 plays
71.
  Word Addition 2 - 10 questions - 6 mins
"For those who do not know what Word Addition is here is an example: F + shine = Fluster. Good luck and I hope you enjoy."
Average, 10 Qns, SE_Nightengale, Sep 12 07
Average
SE_Nightengale
1998 plays
72.
  Add a Letter - Asian Capitals - 15 questions - 7 mins
By adding a letter to another word and anagramming, you get the capital of an Asian country.
Average, 15 Qns, geniusonwheels, Feb 21 09
Average
geniusonwheels
390 plays
73.
  Add a Letter - European Capitals - 10 questions - 6 mins
By adding a letter to another word and anagramming, you get the capital of a European country.
Average, 10 Qns, geniusonwheels, Feb 17 09
Average
geniusonwheels
450 plays
74.
  Add "U" to Form A New Word - 10 questions - 6 mins
Let's now complete this series by adding "U" to the front or back of the word derived from the first definition to form the new word. Ex. U + an animal with antlers = mammary of a cow. Answer: udder (U + deer = udder). Enjoy! :)
Average, 10 Qns, Tigress31, Apr 20 04
Average
Tigress31
846 plays
75.
  Average Add A Letter Trivia - 10 questions - 5 mins
Start with a three letter word, add an "R" to the end to make another word. the answer is a two word phrase. Example: spot sage= see seer.
Average, 10 Qns, Bwebster, Jul 31 20
Average
Bwebster
Jul 31 20
1095 plays
76.
  Add "E" to Form A New Word - 10 questions - 6 mins
Here's the second in a series of which will follow the path of vowel letters. Add "E" to the front or back of the word derived from the first definition to form a new word. Ex. E + pluck = a long narrative poem. Answer: epic (E + pick = epic). Enjoy!
Average, 10 Qns, Tigress31, Oct 27 11
Average
Tigress31
642 plays
This is category 24879
Last Updated Dec 02 2022 9:11 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.