FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Add a Letter Quizzes, Trivia and Puzzles
Add a Letter Quizzes, Trivia

Fun Word Games Where You Add a Letter Trivia

Fun Word Games Where You Add a Letter

Listing Page 2 of 3
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Brain Teasers Trivia
  6. »
  7. Letter Quizzes

Fun Trivia
31.
  L Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'L' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: L + top card = Fine, often decorative fabric. Solution: L + ace = Lace. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Feb 17 17
Very Easy
ClarkyB
892 plays
32.
  M Plus    
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'M' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: M + inquire = Face covering. Solution: M + ask = Mask. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 20 17
Easier
ClarkyB
820 plays
33.
  S Marks the Spot    
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter S to a word indicated by the clue to get the answer. For example: S + remnant of a fire = a band worn around the waist or over the shoulder. Answer: S + ash = sash
Easier, 10 Qns, agentofchaos, Nov 22 20
Easier
agentofchaos gold member
Nov 22 20
431 plays
34.
  Plus F or I   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'f' or 'i' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Up until now + i = Abominable snowman. Solution: Yet + i = Yeti. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Jun 18 17
Easier
ClarkyB
805 plays
35.
  B Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'B' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: B + consume = Bang a drum. Solution: B + eat = Beat. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Jan 27 17
Very Easy
ClarkyB
1168 plays
36.
  Plus H   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'h' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Baseball 'stick' + h = Tub for washing the body. Solution: Bat + h = Bath. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Aug 21 17
Very Easy
ClarkyB
956 plays
37.
  O Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'O' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: O + adult males = Portent. Solution: O + men = Omen. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 24 17
Easier
ClarkyB
751 plays
38.
  Plus E   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'e' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Not bright + e = Ten cents. Solution: Dim + e = Dime. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, May 25 17
Easier
ClarkyB
726 plays
39.
  P Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'P' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: P + unwell = Medicinal tablet. Solution: P + ill = Pill. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Aug 15 17
Easier
ClarkyB
679 plays
40.
  Qu Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letters 'Qu' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: Qu + feel pain; be ill = Small game bird. Solution: Qu + ail = Quail. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 27 17
Easier
ClarkyB
866 plays
41.
  Add a Letter A-Z   top quiz  
Multiple Choice
 25 Qns
Add one letter to the beginning or the end of the word the clue indicates to create a new word.
Average, 25 Qns, jondalah, Nov 02 08
Average
jondalah
5450 plays
42.
  Plus K   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'k' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Prohibit + k = Financial institution. Solution: Ban + k = Bank. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Aug 27 17
Easier
ClarkyB
792 plays
43.
  The Added Letters are the Key   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I will give you a word, and you need to work out what letter needs to be added to make a new word. The last question invites you to use the added letters to make a final nine-letter word. Have fun!
Very Easy, 10 Qns, stedman, Apr 18 24
Very Easy
stedman editor
Apr 18 24
865 plays
44.
  T Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'T' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: T + tear = Stumble. Solution: T + rip = Trip. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Mar 09 17
Easier
ClarkyB
816 plays
45.
  K Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'K' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: K + writing fluid = A twist in thread or hair. Solution: K + ink = Kink. Enter your answer as the new word.
Very Easy, 10 Qns, ClarkyB, Feb 14 17
Very Easy
ClarkyB
757 plays
46.
  J Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'J' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: J + anthropoid primate = Jest. Solution: J + ape = Jape. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 12 17
Easier
ClarkyB
802 plays
47.
  Plus B or C    
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'b' or 'c' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: 'On the ___' - hide (from the police) + b = Baby sheep. Solution: Lam + b = Lamb. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Apr 26 17
Easier
ClarkyB
819 plays
48.
  R Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'R' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: R + towards the stern = Floating platform often made of logs. Solution: R + aft = Raft. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Mar 01 17
Easier
ClarkyB
806 plays
49.
  U or Y Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'U' or 'Y' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: Y + a metal-bearing mineral or rock = Literary term for time past. Solution: Y + ore = Yore. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Mar 13 17
Easier
ClarkyB
782 plays
50.
  It's oK at the End   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Start with a three letter word, add K to the end to make another word. The answer is a phrase made by these two words. Example - Brown armoured vehicle = tan tank.
Average, 10 Qns, minch, Aug 05 09
Average
minch
4454 plays
51.
  Plus A   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'a' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Wager + a = Second letter of Greek alphabet. Solution: Bet + a = Beta. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Apr 12 17
Easier
ClarkyB
694 plays
52.
  Plus O    
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'o' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Animal doctor + o = Reject (a proposal). Solution: Vet + o = Veto. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Sep 29 17
Easier
ClarkyB
795 plays
53.
  H Plus    
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'H' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: H + upper appendage = Cause injury or damage to. Solution: H + arm = Harm. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 04 17
Easier
ClarkyB
851 plays
54.
  S Plus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'S' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: S + drink like a dog = Hit with an open hand. Solution: S + lap = Slap. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Mar 05 17
Easier
ClarkyB
710 plays
55.
  D Plus    
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'D' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: D + not cooked = Sketch. Solution: D + raw = Draw. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Jan 20 17
Easier
ClarkyB
903 plays
56.
  V Plus    
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'V' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: V + age; epoch = Shrub often used in skin lotion, aloe ____. Solution: V + era = Vera. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Mar 25 17
Easier
ClarkyB
739 plays
57.
  N Plus    
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'N' to the beginning of the word the clue indicates to create a new word. For example: N + be ill = Metal fastener hit with a hammer. Solution: N + ail = Nail. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Feb 22 17
Easier
ClarkyB
788 plays
58.
  G at the End   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Start with a two three or four letter word, add G to the end to make another word. The answer is a two word phrase. Use the hint for order of words. Example - behold timber = lo log
Average, 10 Qns, minch, Jan 01 07
Average
minch
3760 plays
59.
  Add a Letter Posers   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I will give you a phrase which contains clues to two words. The second word is formed by adding one letter (only) to the first word. The shorter word always comes first and you need both words to score. An example is given in Q1.
Average, 10 Qns, rossian, Jun 08 15
Average
rossian editor
389 plays
60.
  Plus G    
Multiple Choice
 10 Qns
Add the letter 'g' to the end of the word the clue indicates to create a new word. For example: Women's underwear item + g = Boast. Solution: Bra + g = Brag. Enter your answer as the new word.
Easier, 10 Qns, ClarkyB, Jun 26 17
Easier
ClarkyB
789 plays
Page 1 - Page 2 - Page 3
This is category 24879
Last Updated Aug 01 2026 5:52 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.