FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Various Cartoon Characters Quizzes, Trivia and Puzzles
Various Cartoon Characters Quizzes, Trivia

Various Cartoon Characters Trivia

Various Cartoon Characters Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Entertainment Other

Fun Trivia
39 quizzes and 546 trivia questions.
Sub-Categories:
1.
  Catwoman    
Multiple Choice
 10 Qns
Catwoman is one of the most famous heroines and villains around. Catwoman has been around for a long time. How well do you know her?
Average, 10 Qns, tamminsursok, Dec 13 22
Average
tamminsursok
Dec 13 22
889 plays
2.
  Who Do These Cartoon Characters Belong To?   top quiz  
Classification Quiz
 15 Qns
Place these cartoon characters with the production company that brought them to life.
Easier, 15 Qns, bigjohnsludge, Jan 27 23
Easier
bigjohnsludge gold member
Jan 27 23
580 plays
3.
  Cartoon Character Catchphrases   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Cartoon characters have such cool sayings! There are many cool characters and catchphrases! I'll give you a character punchline from a cartoon show, movie, or TV commercial and you have to guess who said it. Hope you have lots of fun!
Easier, 10 Qns, mayneeyak, Mar 13 13
Easier
mayneeyak
7202 plays
4.
  Mickey's Party   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Hello everyone. Mickey Mouse here, I was just getting my list ready for my birthday party. I know I'll describe my guests and you tell me who I invited. They are all famous mice just like me. The first question is about me and then the guests.
Easier, 10 Qns, ilona_ritter, Dec 06 22
Easier
ilona_ritter gold member
Dec 06 22
5342 plays
5.
  Cartoon Character Facts and Quacks   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Here are a few facts on ten well loved cartoon characters for you. Have fun!
Average, 10 Qns, Creedy, Mar 06 12
Average
Creedy gold member
2023 plays
6.
  Calling All Cartoons   popular trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
Match the TV and movie cartoon characters with the people who voiced them.
Easier, 10 Qns, nyirene330, Oct 05 19
Easier
nyirene330
Oct 05 19
579 plays
7.
  Cartoon Villains in Film and TV    
Match Quiz
 10 Qns
Each is a villain in a cartoon TV series or a movie. Match each villain to the story where it appears.
Easier, 10 Qns, zorlock7, Aug 01 22
Easier
zorlock7
Aug 01 22
412 plays
8.
  Cartoon Love Interests    
Match Quiz
 10 Qns
Every body needs somebody, even cartoon characters.
Average, 10 Qns, bigjohnsludge, Mar 05 20
Average
bigjohnsludge gold member
Mar 05 20
474 plays
9.
  My Favourite Cartoon Character Is?    
Multiple Choice
 10 Qns
Our team, The Misplaced, has posed the questions on this important subject. All you have to do is find the cartoon character we are asking you about. Everyone has a favourite so the answer to a question may be your favourite cartoon character.
Tough, 10 Qns, shipyardbernie, Jul 26 14
Tough
shipyardbernie gold member
728 plays
10.
  A Doggone Son-of-a-Gun    
Multiple Choice
 10 Qns
Cartoon families inevitably have kids, and this quiz lists a few of my favourites. Enjoy!
Easier, 10 Qns, VegemiteKid, Apr 01 20
Easier
VegemiteKid gold member
Apr 01 20
618 plays
trivia question Quick Question
What Disney duck hosted NBC's showing of old theatrical cartoons?

From Quiz "Quackers: Cartoon Ducks"




11.
  A Century of Cartoons    
Match Quiz
 10 Qns
Animated cartoons have been around since 1908. In this quiz, try to match each cartoon character (in order from oldest to youngest) to the year they made their animated debut.
Average, 10 Qns, RedHook13, Aug 24 18
Recommended for grades: 6,7,8
Average
RedHook13 gold member
Aug 24 18
352 plays
12.
  Let's Talk About Tex editor best quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will focus on characters associated with famous cartoon director Tex Avery, whose work greatly contributed to the Golden Age of American Animation.
Average, 10 Qns, RedHook13, Mar 10 22
Average
RedHook13 gold member
Mar 10 22
160 plays
13.
  Who Raided The Fridge?    
Multiple Choice
 10 Qns
Verne47 is a lover of cartoon characters and a great many of them are at her home visiting. She discovers that her fridge has been raided and she is mighty hungry. Use the missing items as clues help her find the culprits.
Average, 10 Qns, Verne47, Jun 03 14
Average
Verne47
795 plays
14.
  My Favourite Cartoon Character Is? 2   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Our team The Misplaced, has posed more questions on the important subject of cartoon characters. All you have to do is find the cartoon character that we are asking you about. If your favourite was not in the first volume it may be in this one.
Tough, 10 Qns, shipyardbernie, Aug 10 14
Tough
shipyardbernie gold member
594 plays
15.
  Toons Cartoons    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz deals with extremely popular cartoon characters that have made their way to cereal packaging and kept us company from television. Enjoy!
Average, 10 Qns, DeepHistory, Jul 09 14
Average
DeepHistory gold member
745 plays
16.
  Cartoon Cousins   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
There are plenty of cartoon uncles, nephews, brother and sisters but not many cartoon cousins. How many do you know?
Tough, 10 Qns, lones78, Jul 15 09
Tough
lones78 gold member
806 plays
17.
  Top Hat Cats   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This delightful quiz is about some classy and not so classy cats that wore hats. How many of the famed felines can you remember?
Average, 10 Qns, lilady, Mar 26 12
Average
lilady
681 plays
18.
  Obscure Cartoon Characters   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
You think you know your toons? See how much you know about these obscure characters created by some famous cartoonists.
Average, 10 Qns, Rowena8482, Jan 10 09
Average
Rowena8482 gold member
2753 plays
19.
  The Vintage Cartoon Challenge II    
Multiple Choice
 10 Qns
Here are more vintage cartoon questions to test your vast animated character knowledge. Yes, cartoons are in the movies and on television, but remember, they can also be in comic books and the newspaper. Happy "tooning"!
Average, 10 Qns, Toneman52, Nov 13 12
Average
Toneman52
731 plays
20.
  Alvin and the Chipmunks    
Multiple Choice
 15 Qns
The Chipmunks were Grammy award winning musicians. Emmy Award winning actors. Movie stars. The Chipmunks are a classic triple threat. This covers the history of the group from 1958 onward.
Tough, 15 Qns, comitis, Mar 26 12
Tough
comitis
1273 plays
21.
  My Furry Little Friend    
Multiple Choice
 15 Qns
In most cartoon shows, at least one of the main characters seem to have themselves an animal friend. Can you guess who belongs to these animated characters?
Average, 15 Qns, lucyfire, Aug 07 09
Average
lucyfire
799 plays
22.
  Cartoons for Adults    
Multiple Choice
 15 Qns
Heh! Everybody thinks cartoons are for kids! What a laugh! From "Looney Tunes" to the "Animaniacs", there has been a rather large segment of the field with mature humor and topics! Enjoy!
Tough, 15 Qns, Photoscribe, Jun 12 09
Tough
Photoscribe
1494 plays
23.
  Quackers: Cartoon Ducks    
Multiple Choice
 10 Qns
You have heard of "Donald Duck", but have you heard of some of these other famous and not so famous cartoon ducks? Have fun.
Average, 10 Qns, Foxgap, Feb 04 24
Average
Foxgap
Feb 04 24
2073 plays
24.
  Cartoon Cats    
Multiple Choice
 5 Qns
There have been many cats made famous in the cartoon world, both in animation and on paper. Can you name these five? Warning: These are not the popular cats of today like "Garfield". Think hard and do your best; it helps to be older like me.
Tough, 5 Qns, foxgap, May 26 07
Tough
foxgap
3443 plays
25.
  Saturday Morning Cartoons    
Multiple Choice
 10 Qns
If you are around 30 years old, this cartoon quiz should be no problem.
Difficult, 10 Qns, Donovansbrain, Feb 20 19
Difficult
Donovansbrain
Feb 20 19
3728 plays
Related Topics
  80s Cartoons [Television] (11 quizzes)

  Assorted Cartoons for Kids [For Children] (39 quizzes)

  Cartoon Characters in Songs [Music] (8 quizzes)

  Children / Cartoons [Television] (6 quizzes)

  Kids and Animated Mixture [Movies] (170 quizzes)

  Mixture: Animated [Television] (120 quizzes)


Various Cartoon Characters Trivia Questions

1. Tex Avery directed the first "Looney Tunes" short to feature the character Daffy Duck. Who was Daffy paired up with in his first cartoon?

From Quiz
Let's Talk About Tex

Answer: Porky Pig

Frederick Bean (aka Tex) Avery was born in Taylor, Texas on February 26, 1908. He moved to Los Angeles in 1928 where he embarked on a career in the animated cartoon industry. Tex Avery worked with several other studios before he was hired to work for Leon Schlesinger Productions, which was associated with and later owned by Warner Bros. Tex Avery introduced the character Daffy Duck in a Porky Pig "Looney Tunes" short titled "Porky's Duck Hunt", which was first released on April 17, 1937. "Porky's Duck Hunt" was also the first Warner Bros. cartoon to feature famous voice actor Mel Blanc (1908-1989).

2. Appearing in 1960s Hanna-Barbera cartoons, whose little whelp was Bamm-Bamm?

From Quiz A Doggone Son-of-a-Gun

Answer: The Rubbles

Bamm-Bamm was actually adopted by Barney and Betty Rubble after he was left on their doorstep. He was a bosom buddy of the Flintstone's baby, Pebbles. He got his name from the way he swung his wooden club, and cried out "bam! bam!". He appeared in the original series in the 1960s, and as a teenager in a spin-off in the 1970s.

3. Another weird cartoon character among many weird cartoon characters was Marvin the Martian. He only got that name after a few decades of performing. What was he known as originally?

From Quiz My Favourite Cartoon Character Is? 2

Answer: Commander X-2

Marvin the Martian first appeared in the cartoon "Haredevil Hare" (1948) with his dog K-9 and Bugs Bunny. Marvin was only known then as Commander X-2. In "Haredevil Hare" Bugs Bunny reluctantly at first, becomes the first rabbit in space. He lands on the moon only to find Marvin the Martian (then known as Commander X-2) and his dog K-9. Marvin is on the first Mars mission to the moon and is there to blow up the Earth because it blocks his view of Venus. His weapons of choice are the Illudium PU-36 Explosive Space Modulator and the ACME Disintegration Pistol. Question submitted by shipyardbernie

4. Verne47 is positive that she had placed the honey bottle on the lowest section of the fridge door. Which one of her cartoon guests loved honey enough to have taken it?

From Quiz Who Raided The Fridge?

Answer: Winnie-the-Pooh

Winnie the Pooh (Pooh Bear) is from an American animated children's television series. Pooh loved honey so much that in one instance he couldn't resist eating the honey he was taking to give Eeyore as a gift. He gave him the pot though, as something useful that he could put things in. Culprit #1 found.

5. Which cartoon's voice actor holds the record for the longest time doing the same character?

From Quiz Cartoon Character Facts and Quacks

Answer: Daffy Duck

And the voice acting award for the longest length of time spent on the one cartoon character goes to the great Mel Blanc. He did the job for an amazing 52 years. Daffy was born on 17th April 1937 and first appeared in the cartoon "Porky's Duck Hunt" as a bit actor. He went on to become a great star in the cartoon world with his abrasive, confrontational style. He really can be over the top and has been described by film critic Steve Schneider as "a kind of unleashed id". Daffy is also noted for his comical lisp. The singer Mel Torme provided the melodious voice for Daffy when he sang in the "Night of the Living Duck" cartoon. I think that's awfully funny.

6. What was the name of the lovable pink feline who used quips such as "Heavens to Mergatroyd" and "Exit! Stage Left (or Right)"?

From Quiz Cartoon Character Catchphrases

Answer: Snagglepuss

In 1959, the cartoon inventor duo of William Hanna and Joseph Barbera created a nervous, pink mountain lion by the name of Snagglepuss. Daws Butler provided the voice and Snagglepuss first appeared on The Quick Draw McGraw Show. After, he became a regular on The Yogi Bear Show. Interestingly, Bert Lahr, the actor who played Cowardly Lion in "The Wizard of Oz" original from 1939, was the person who first used Snagglepuss' catchphrase, "Heavens to Mergatroyd". He used it in a 1944 movie called "Meet the People".

7. "Postman Pat, Postman Pat, Postman Pat and his black and white cat..." Do you remember the name of Postman Pat's cat?

From Quiz My Furry Little Friend

Answer: Jess

Postman Pat's full name is Pat Clifton and he is the local postman for a small town called Greendale in Cumbria County. Pat is married to Sarah and have a son called Julian.

8. Olive Oyl, of "Popeye" fame, occasionally takes care of her cousin. Who is her cousin?

From Quiz Cartoon Cousins

Answer: Swee'Pea

In the comic version of "Popeye", Swee'Pea is a foundling that Popeye takes care of. In the later cartoon series, Swee'Pea is named as a cousin of Olive Oyl's. Sutra Oyl is also named as a cousin of Olive's.

9. Mighty Mouse always saved the day by freeing his girlfriend from the clenches of this creepy cat with an evil grin and top hat. What is the name of this creepy cat?

From Quiz Top Hat Cats

Answer: Oil Can Harry

Oil Can Harry appeared on the animated cartoon of "Mighty Mouse" (1955), on CBS network, Terrytoons. Mighty Mouse's moments were occupied by confrontations with his arch nemesis, while saving Pearl Pureheart, his girlfriend. Often times, she found herself on ever-tiring escapes from this dastardly and despicable villain. The creative voice over for Oil Can Harry was Alan Oppenheimer.

10. Which famous cartoon cat is in love with Toodles Galore?

From Quiz Obscure Cartoon Characters

Answer: Tom (of "Tom and Jerry")

Toodles Galore is the glamorous white lady cat who toys with Tom's affections and almost always casts him aside. She even goes so far as to canoodle with Jerry at one point; she is so fickle!

11. Which songwriter created the Chipmunks?

From Quiz Alvin and the Chipmunks

Answer: Ross Bagdasarian

One of Bagdasarian's early works, 'Come on-a My House', and was a hit for Rosemary Clooney in 1951. He also had a small acting career, playing minor roles in about a dozen movies. He was the frustrated songwriter in Alfred Hitchcock's 'Rear Window'. (1954)

12. What did my dad, Mr. Walt Disney, originally want to name me?

From Quiz Mickey's Party

Answer: Mortimer

My dad wanted to name me Mortimer, but mom, Lily Disney didn't like it so she suggested Mickey and on November 18, 1928, I was born. You might have seen me in my first show, "Steamboat Willie." (Information from http://psc.disney.go.com/guestservices/8718.html.)

13. Which actress played Catwoman in 'Batman the Movie'?

From Quiz Catwoman

Answer: Lee Merriweather

Michelle Pfeiffer was in 'Batman Returns', Eartha Kitt was in 'Batman The Series' and Lee Merriweather was in 'Batman the Movie'.

14. Which cartoon duck once ran for President of the United States?

From Quiz Quackers: Cartoon Ducks

Answer: Howard the Duck

In 1973 "Howard the Duck" was created by Steve Gerber. "Howard" was one of the first cartoon ducks that was not meant to just get laughs by having wild fits. He was a superhero duck at first, but later the character turned to more dark humor. Disney sued "Howard the Duck" for being to much like "Donald Duck", causing "Howard" to start dressing different to change the character's appearance.

15. What cat was a member of an animal super hero group called "Captain Carrot and his Amazing Zoo Crew"?

From Quiz Cartoon Cats

Answer: Alley-Cat-Abra

This unique group of super heroes was first seen in DC comics in 1982, and was written by Roy Thomas and drawn by Scott Shaw. It didn't catch on very well, and only 20 issues were released, followed by the Oz-Wonderland Trilogy.

16. Which team would NOT compete every week in the "Laff-A-Lympics"?

From Quiz Saturday Morning Cartoons

Answer: The Yabba Dabba Doobies

17. An early version of Elmer Fudd was created by Tex Avery in 1937. What name was the character initially given?

From Quiz Let's Talk About Tex

Answer: Egghead

Tex Avery is credited with creating the character named Egghead who debuted in the "Merrie Melodies" short titled "Egghead Rides Again". The short was first released on July 17, 1937. Egghead was portrayed as a bald slender man with light green pants, a dark green jacket and a brown bowler hat. Egghead appeared in a dozen shorts before March 2, 1940 when Warner Bros. director Chuck Jones released the "Merrie Melodies" short titled "Elmer's Candid Camera". It featured a redesign of Egghead, who was renamed Elmer Fudd. The short also featured an early unnamed version of Bugs Bunny. Elmer Fudd was drawn in the same outfit that Egghead had worn in "Egghead Rides Again".

18. Who doesn't hound Homer and Marge Simpson because she rarely speaks?

From Quiz A Doggone Son-of-a-Gun

Answer: Maggie

Margaret (Maggie) Evelyn Simpson first appeared in the impsons in the episode "Good Night", in 1987, when she becomes terrified by the lyrics of "Rock-a-bye Baby". All the kids end of sleeping in their parents' bed. She sucks loudly on her dummy (pacifier) but doesn't talk often. Though always depicted as an immature child, she paradoxically is also a good shot with a hand gun in "Who Shot Mr. Burns?" Maggie was given her own star on the Hollywood Walk of Fame in 2000.

19. This cartoon character was famous for his phrases such as "Exit, stage left!" and "Heavens to Murgatroyd!" He was created in 1959 and used to pal around with his buddies Yogi Bear and Huckleberry Hound. Who is this cave-dwelling personality?

From Quiz The Vintage Cartoon Challenge II

Answer: Snagglepuss

Snagglepuss was first an orange, then pink, mountain lion. He was voiced by Daws Butler. He was in several Hanna-Barbera cartoon episodes before he got his own TV series. The exclamation "Exit...stage left (or right)" was used just before this cartoon cat would leave the scene to try and flee from some danger. The phrase "Heavens to Murgatroyd!" was originally used on screen by actor Bert Lahr in a 1944 film called "Meet the People". The similarities in Snagglepuss's delivery and speech patterns in comparison to Lahr's depiction of the Cowardly Lion in "The Wizard of Oz" are well documented. In fact Lahr sued, but lost, when Snaggletooth was selected as a cartoon spokesman for Kellogg's cereals.

20. Woody Woodpecker was so popular in the 1940s that young boys began to copy part of his image. Which part was this?

From Quiz Cartoon Character Facts and Quacks

Answer: His hairstyle

Well, it was a more innocent time then, and television wasn't around. That hairstyle is something else, though. It's very hard to imagine it on boys today. Woody, who was created by Walter Lantz, has been around since 1940. He made his last appearance in 2002. At first he was portrayed as a totally frenetic character, but over the years tended to settle down somewhat to become more refined. A refined woodpecker? Though it has been disputed, it is believed that Lantz created the character on his honeymoon, when a woodpecker almost drove him and his bride insane by constantly pecking on the honeymoon cabin. It could prove a little distracting at that. At least it didn't laugh though. Think how off-putting that could have been.

21. Gargamel, the feared wizard of "The Smurfs", had a pet cat that he used to treat horribly. This evil cat, who shares Gargamel's laugh, is named?

From Quiz My Furry Little Friend

Answer: Azrael

Azrael is a tough cat, who always knows Gargamel's plans are going to fail but tends to just go along for fun. The name "Azrael" is known as the Angel of Death in Islamic and Judeo-Christian beliefs.

22. Which Grandnephew of Grandma Duck is also a cousin of Donald Duck?

From Quiz Cartoon Cousins

Answer: Gustav Goose

Gustav 'Gus' Goose first appeared in animated form in "Donald's Cousin Gus" in 1939. He was introduced to Donald by a note that read "Dear Nephew - this is your cousin Gus Goose. I am sending him to visit you - Love, Aunt Fanny. PS: He doesn't eat much". To Donald's dismay, Gus turned out to be a bit of a glutton...

23. This swinging fat cat wore a stylish derby hat on the film, "The Aristocats" (1970). He was the merrymaking boss of a jazzy and jiving band. Who is this swinging cat?

From Quiz Top Hat Cats

Answer: Scat Cat

The superlative Scat Cat and his all cat combo band performed,"Everybody Wants to Be a Cat", in this cherished feature film. He takes pleasure in his music and merriment by blowing on his trusty trumpet, and always seems to know where the action is happening. He is a fine friend to the thoughtful, Thomas O'Malley, and aids in the liberation of Duchess and her three kittens. Scatman Crothers, in this animated, romantic Walt Disney Production, entertained us with his vivacious voice and singing for Scat Cat.

24. Which mouse is cousin to Speedy Gonzales, the fastest mouse in all of Mexico?

From Quiz Obscure Cartoon Characters

Answer: Slowpoke Rodriguez

Slowpoke Rodriguez is the slowest mouse in all Mexico. He appears in two cartoons alongside his cousin Speedy; "Mexicali Schmoes" from 1959, and "Mexican Boarders" from 1962. Slowpoke is also ordered to be deported from the US by Governor Schwarzenegger in the "Werewolf vs. Unicorn" episode of the show "Robot Chicken."

25. Who provided the Chipmunks' voices until 1972?

From Quiz Alvin and the Chipmunks

Answer: Ross Bagdasarian

Bagdasarian would sing the Chipmunks' lyrics into a tape recorder at half the normal speed. The tape would then be played back at twice the normal speed, creating the high-pitched voices. When Bagdasarian died in 1972, his son and daughter-in-law began to provide the voices for the Chipmunks.

26. Of course, the first mouse I had to invite was my wonderful girlfriend. Do you know her name?

From Quiz Mickey's Party

Answer: Minnie

Minnie has been with me as long as I can remember. In fact, she was in "Steamboat Wilie" with me when I was just a little pinky. Oh, you have never heard of a pinky, that is what a baby mouse is called. They are also sometimes called kittens. (http://www.abc.net.au/creaturefeatures/facts/mice.htm)

27. What are the names of three "Looney Tune" directors?

From Quiz Cartoons for Adults

Answer: Robert Clampett, Robert McKimson and Friz Freleng

Robert "Bob" Clampett, Robert McKimson, Friz Freleng, Arthur Davis and Chuck Jones were the "frenetic five" at Warner Bros., responsible for some of the funniest animation ever to see a movie or TV screen. Clampett, McKimson and Davis were the "zanies" of the studio, producing some of the wildest characterizations of the familiar stable of the WB menagerie. Clampett's toons were always characterized by extreme wild takes, huge eyes, characters yelling at the top of their lungs, impossible situations and lots of in-jokes. McKimson's were a lot like Clampett's, only a little more accessible to the middle-American mindset. Davis' take on the characters almost always had tiny heads, crew cuts and about as much zaniness as Clampett's, but for some reason, he is almost completely forgotten as one of the stalwarts of Burbank. Isadore "Friz" Freleng was the adversarial team creator, responsible for Tweety and Sylvester, the gophers "Mac and Tosh" and teaming Porky and Daffy in various cartoons. Clampett, McKimson and Freleng, in fact, are responsible for creating about 90 percent of the Warner's stable, both form and character, with people like Jones and Davis pretty much working with the established character's personas, though Jones was responsible for creating The Road Runner, Wile E. Coyote and Henery Hawk. Chuck Jones was the "cutemeister" at Warners, apparently given free rein to chase Disney, the indisputable "king" of cute, on that front. Jones was a freelancer who also did a lot of work for MGM Animation, but for some odd reason, he, while he was living, got _way_ too much credit for Warner Bros. animation! Clampett, McKimson and the others are long overdue for their posthumous kudos! Clampett was also responsible for the very popular cartoon series "Beany and Cecil", a favorite of Albert Einstein when it was a puppet show, also created by Clampett, in the early 50s.

28. What did Catwoman make her suit from in 'Batman Returns'?

From Quiz Catwoman

Answer: Leather Jacket

Catwoman made her suit when she got really stressed out.

29. Which famous duck co-starred in "Space Jam" in 1996 when it was released to movie theaters?

From Quiz Quackers: Cartoon Ducks

Answer: Daffy Duck

Daffy along with other Looneytoon characters starred with Michael Jordon in this animated mvie. They had to play basketball against an alien all-star team to save the Earth. After getting way behind in the first half, they rallied to win at the final buzzer, guess who made the winning shot? Watch this delightful movie and see.

30. What cat starred in the first X-Rated animated cartoon?

From Quiz Cartoon Cats

Answer: Fritz the Cat

I never saw it but I did read about it. There was a sequal called "The Nine Lives of Fritz the Cat" and then Fritz faded away to forgotten cartoon land. I read that his creator R. Crumb killed him off.

This is category 6873
Last Updated Apr 13 2024 5:46 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.