FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Catwoman
Quiz about Catwoman

Catwoman Trivia Quiz


Catwoman is one of the most famous heroines and villains around. Catwoman has been around for a long time. How well do you know her?

A multiple-choice quiz by tamminsursok. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Entertainment Trivia
  6. »
  7. Entertainment Other
  8. »
  9. Various Cartoon Characters

Author
tamminsursok
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
95,312
Updated
Dec 13 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
890
Last 3 plays: Guest 172 (6/10), Guest 92 (6/10), Guest 209 (5/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which actress played Catwoman in 'Batman the Movie'? Hint


Question 2 of 10
2. What did Catwoman make her suit from in 'Batman Returns'? Hint


Question 3 of 10
3. What is Catwoman's real name? Hint


Question 4 of 10
4. In 'Batman Returns' what did Catwoman pour onto her cat? Hint


Question 5 of 10
5. In 'Batman the Movie', what country is Catwoman from? Hint


Question 6 of 10
6. In 'Batman Returns', which line DID Catwoman say? Hint


Question 7 of 10
7. What is the name of Catwoman's daughter? Hint


Question 8 of 10
8. How did Catwoman become Catwoman? Hint


Question 9 of 10
9. Who of the following was Catwoman in love with? Hint


Question 10 of 10
10. In the first ever Batman comic, what was Batman's first impression of Catwoman? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 172: 6/10
Apr 05 2024 : Guest 92: 6/10
Apr 04 2024 : Guest 209: 5/10
Mar 04 2024 : Upstart3: 5/10
Feb 19 2024 : Guest 105: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which actress played Catwoman in 'Batman the Movie'?

Answer: Lee Merriweather

Michelle Pfeiffer was in 'Batman Returns', Eartha Kitt was in 'Batman The Series' and Lee Merriweather was in 'Batman the Movie'.
2. What did Catwoman make her suit from in 'Batman Returns'?

Answer: Leather Jacket

Catwoman made her suit when she got really stressed out.
3. What is Catwoman's real name?

Answer: Selina Kyle

In 'Batman the Movie' Catwoman's name was Kit Ka. However, in everything else, her name was Selina Kyle.
4. In 'Batman Returns' what did Catwoman pour onto her cat?

Answer: Milk

"Honey I'm home! Oh, I forgot, I'm not married". Then she goes into the kitchen and pours the milk onto her cat.
5. In 'Batman the Movie', what country is Catwoman from?

Answer: Russia

She is only from Russia in 'Batman The Movie'. She's probably from USA, in everything else.
6. In 'Batman Returns', which line DID Catwoman say?

Answer: "But a kiss can be deadlier if you mean it"

Catwoman said this to Batman. "One has just sprung to mind" was said by Alfred to Catwoman. "Its supposed to be cold." was said by Alfred. And "Alfred is not sick. Alfred is dying." was said by Batman in 'Batman and Robin'.
7. What is the name of Catwoman's daughter?

Answer: Helena Kyle

Batman is the father of Helena. Helena is in the "Batman" comics.
8. How did Catwoman become Catwoman?

Answer: Fell off a building and cats bit her

This is shown in 'Batman Returns.' Catwoman is at her work building when it happens.
9. Who of the following was Catwoman in love with?

Answer: Batman

Catwoman and Batman get together and have a child later on.
10. In the first ever Batman comic, what was Batman's first impression of Catwoman?

Answer: "Hmm, nice legs!"

Catwoman likes Batman back, but doesn't show this until later on.
Source: Author tamminsursok

This quiz was reviewed by FunTrivia editor DakotaNorth before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/16/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us