FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
 Northwest England Quizzes, Trivia and Puzzles
 Northwest England Quizzes, Trivia

Northwest England Trivia

Northwest England Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Geography Trivia
  6. »
  7. England

Fun Trivia
Bordered by the Irish Sea and the Pennines, Northwest England is home to Manchester, Liverpool, Lancaster and much more!
38 Northwest England quizzes and 415 Northwest England trivia questions.
1.
A Pictorial Magical Mystery Tour of Liverpool
  A Pictorial Magical Mystery Tour of Liverpool   great trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Let me take you around the home town of The Beatles, to view some of the famous landmarks which they grew up with, as well as some which would have been new to them.
Average, 10 Qns, rossian, Jul 14 13
Average
rossian editor
1113 plays
2.
  10 Questions on Lancashire   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I was born and brought up in Lancashire in the North West of England and still live there, so here are some questions about my county.
Average, 10 Qns, pollygw, Mar 30 20
Average
pollygw
Mar 30 20
1907 plays
3.
  All about Manchester   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 20 Qns
Manchester is a thriving city in the North West of England. The questions in this quiz are a mix of historical and current facts about the city.
Average, 20 Qns, magicbadger, May 26 15
Average
magicbadger
2098 plays
4.
  The Rossendale Valley Area, UK.   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
I fell in love with this corner of England and its residents a few years ago. Come get out your maps and reference books, and let´s explore.
Average, 10 Qns, simjazzbeer, Aug 20 07
Average
simjazzbeer
670 plays
5.
  Lake District Places and People   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Test yourself with these multi-choice questions about the people and places of the English Lake District.
Average, 15 Qns, Philian, May 01 20
Average
Philian
May 01 20
1271 plays
6.
  Cheshire    
Multiple Choice
 10 Qns
A fairly easy quiz for anyone familiar with the county of Cheshire!
Average, 10 Qns, pollygw, Mar 20 06
Average
pollygw
1352 plays
7.
  Wirral    
Multiple Choice
 10 Qns
The Wirral peninsular is located in the northwest of England. See how much you know about this interesting part of the country.
Average, 10 Qns, jrk2002, Nov 17 14
Average
jrk2002
762 plays
8.
  10 Questions: Lancashire Multiple Choice Quiz   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Another quiz about my home County of Lancashire in North West England.
Average, 10 Qns, pollygw, May 11 06
Average
pollygw
972 plays
9.
  A Journey Around Cumbria    
Multiple Choice
 10 Qns
Another one of my "A Journey Around ..." series; this is possibly my favourite county of all. About an hour drive from home is some of the most spectacular scenery in England.
Average, 10 Qns, colpeakbagger, Oct 10 12
Average
colpeakbagger
663 plays
10.
  The Lake District    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is a quiz about my favourite part of Great Britain: the beautiful Lake District.
Easier, 10 Qns, FionaLawrance, Mar 16 24
Easier
FionaLawrance
Mar 16 24
1720 plays
trivia question Quick Question
What event takes place in Avenham Park in Preston every Easter?

From Quiz "Lancashire"




11.
  The People and Places around Morecambe Bay   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Morecambe Bay is one of the most picturesque areas in the UK, with dramatic sunsets and spectacular views across to the English Lake District. Hopefully by the time you complete this quiz you will know a little more about the area.
Average, 10 Qns, operator42, Apr 23 07
Average
operator42
570 plays
12.
  Manchester    
Multiple Choice
 20 Qns
All about Manchester. From some of the local slang to questions about the town hall. People that are from Manchester may find this a little easier.
Average, 20 Qns, lomast, Mar 16 24
Average
lomast
Mar 16 24
1471 plays
13.
  Carlisle: Cumbria's Border City    
Multiple Choice
 10 Qns
One of the smallest cities in England, Carlisle has been my home for the past three years, and so I feel local enough to create a quiz on it!
Average, 10 Qns, MusicalMan90, Jul 23 19
Average
MusicalMan90
Jul 23 19
310 plays
14.
  A Street Called "Hope"   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Liverpool's Hope Street is remarkable for having a Cathedral at each end! However a short exploration will also reveal many other interesting sites in and around Hope Street.
Average, 10 Qns, sancho_pft, Mar 17 14
Average
sancho_pft
631 plays
15.
  Wainwright's Lake District - North Western Fells    
Multiple Choice
 10 Qns
Alfred Wainwright wrote a 7 volume Pictorial Guide to the Lake District. Here is a quizzical guide to the hills and surrounding area covered in Volume 6, "The North Western Fells".
Tough, 10 Qns, paper_aero, Jan 19 09
Tough
paper_aero gold member
226 plays
16.
  Wainwright's Lake District - The Northern Fells    
Multiple Choice
 10 Qns
Alfred Wainwright wrote a 7 volume Pictorial Guide to the Lake District. Here is a quizzical guide to the hills and surrounding area covered in Volume 5, "The Northern Fells".
Tough, 10 Qns, paper_aero, May 19 09
Tough
paper_aero gold member
268 plays
17.
  Where in the Lake District?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Just how much do you know about the folklore and the spectacular landscape?
Tough, 10 Qns, operator42, Dec 05 07
Tough
operator42
1054 plays
18.
  Wainwright's Lake District - The Southern Fells   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Alfred Wainwright wrote a 7 volume Pictorial Guide to the Lake District. Here is a quizzical guide to the hills and surrounding area covered in Volume 4, "The Southern Fells".
Difficult, 10 Qns, paper_aero, Jan 01 09
Difficult
paper_aero gold member
344 plays
19.
  All About Lancaster    
Multiple Choice
 10 Qns
Learn more about the beautiful and historic city of Lancaster, England, by taking this test!
Average, 10 Qns, DigitalAngel, Jan 12 06
Average
DigitalAngel
643 plays
20.
  A Walk Through Manchester   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
Although not born here, Manchester is my adopted home. This quiz is based on a walk through the City Centre in 2006.
Average, 15 Qns, sancho_pft, Feb 23 14
Average
sancho_pft
1335 plays
21.
  Wainwright's Lake District - The Western Fells    
Multiple Choice
 10 Qns
Alfred Wainwright wrote a 7 volume Pictorial Guide to the Lake District. Here is a quizzical guide to the hills and surrounding area covered in Volume 7, "The Western Fells".
Tough, 10 Qns, paper_aero, Jan 30 09
Tough
paper_aero gold member
235 plays
22.
  Wainwright's Lake District - The Eastern Fells   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Alfred Wainwright wrote a 7 volume Pictorial Guide to the Lake District. Here is a quizzical guide to the hills and surrounding area covered in Volume 1, "The Eastern Fells".
Tough, 10 Qns, paper_aero, Dec 15 08
Tough
paper_aero gold member
228 plays
23.
  Lancashire Life: Preston    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a short quiz about Preston, the administrative capital of Lancashire, UK.
Average, 10 Qns, thekaiserchief, Dec 30 06
Average
thekaiserchief
616 plays
24.
  A further walk through Manchester   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Following on my my first "Walk through Manchester" quiz, we take another stroll through this Northern Metropolis, again based on the city in 2006.
Average, 10 Qns, sancho_pft, Jul 26 07
Average
sancho_pft
695 plays
25.
  Wainwright's Lake District - Far Eastern Fells    
Multiple Choice
 10 Qns
Alfred Wainwright wrote a 7 volume Pictorial Guide to the Lake District. Here is a quizzical guide to the hills and surrounding area covered in Volume 2, "The Far Eastern Fells".
Tough, 10 Qns, paper_aero, Dec 18 08
Tough
paper_aero gold member
230 plays
26.
  Manchester-"Everything but a beach."   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Rich in history, architecture, sporting and artistic achievement, Manchester has been dramatically transformed into a British icon in the last 10 years. The beach quote is by Ian Brown.
Average, 10 Qns, luckypierre, Apr 15 07
Average
luckypierre gold member
1255 plays
27.
  A Journey Around Lancashire    
Multiple Choice
 10 Qns
It's about time I did the county of my forefathers, the ancient county palantine of Lancashire, (not including bits of Greater Manchester).
Average, 10 Qns, colpeakbagger, Nov 02 19
Average
colpeakbagger
Nov 02 19
751 plays
28.
  The Lake District of England    
Multiple Choice
 10 Qns
I was recently lucky enough to visit the Lake District of England and could not resist making a quiz about it. How much do you know about this beautiful area of Northern England?
Average, 10 Qns, Morrigan716, Feb 25 09
Average
Morrigan716 gold member
905 plays
29.
  Wainwright's Lake District - The Central Fells   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Alfred Wainwright wrote a 7 volume Pictorial Guide to the Lake District. Here is a quizzical guide to the hills and surrounding area covered in Volume 3, "The Central Fells".
Average, 10 Qns, paper_aero, Dec 27 08
Average
paper_aero gold member
238 plays
30.
  A Journey Around Cheshire    
Multiple Choice
 10 Qns
Cheshire is an ancient county in the northwest of England. It is rich in history, myth and legend. Come for a journey around this fascinating county.
Average, 10 Qns, colpeakbagger, Oct 09 19
Average
colpeakbagger
Oct 09 19
1757 plays
31.
  The Red Rose County - Lancashire    
Multiple Choice
 15 Qns
This is a quiz to test people's knowledge of Lancashire in England.
Average, 15 Qns, Bretton, Apr 23 20
Average
Bretton
Apr 23 20
1296 plays
32.
  A Journey Around Manchester    
Multiple Choice
 10 Qns
Ten questions on the ten metropolitan boroughs of Greater Manchester.
Average, 10 Qns, colpeakbagger, Jun 26 11
Average
colpeakbagger
659 plays
33.
  The Wonderful City of Liverpool    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about my current home and favourite city in the world, Liverpool. I aim to include a mixture of questions. Good luck!
Average, 10 Qns, xceltickissesx, Feb 26 17
Average
xceltickissesx
663 plays
34.
  Coniston - Town, Water and Fells   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Coniston is a small town in the Lake District. It also lends its name to a large body of water to the east of the town and the surrounding fells to the west. This quiz covers all these aspects.
Tough, 10 Qns, paper_aero, Dec 05 08
Tough
paper_aero gold member
287 plays
35.
  Blackpool Illuminations    
Multiple Choice
 10 Qns
During the autumn the town of Blackpool on the north west coast of England is lit up lights of all description. Millions of people flock there every year to see them. Here is a short quiz about the illuminations.
Tough, 10 Qns, sentineluk, Oct 20 11
Tough
sentineluk
840 plays
36.
  The English Lakes    
Multiple Choice
 10 Qns
A brief tour of the English Lake District
Tough, 10 Qns, jellybean668, Feb 14 05
Tough
jellybean668
502 plays
37.
  English Lake District    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about my favourite part of England, the Lake District.
Difficult, 10 Qns, markboy, Mar 05 05
Difficult
markboy
494 plays
38.
  The English Lakes 2    
Multiple Choice
 10 Qns
Another visit to the Lake District
Difficult, 10 Qns, jellybean668, Feb 17 05
Difficult
jellybean668
432 plays

Northwest England Trivia Questions

1. Although Lancaster is considered to be the county town, Lancashire County Council is based in County Hall in which town or city?

From Quiz
A Journey Around Lancashire

Answer: Preston

Preston became a city in 2002 as part of the celebrations for Queen Elizabeth II's Golden Jubilee. It is also home to the University of Central Lancashire. One of its notable sons is Nick Park, Oscar winner and creator of Wallace and Gromit. The robot dog in the Wallace and Gromit film "A Close Shave" was called Preston.

2. Which metropolitan borough is the birthplace of two soccer World Cup winners, one of whom won it with Italy, the other with England?

From Quiz A Journey Around Manchester

Answer: Tameside

England's hat trick hero of 1966, Sir Geoff Hurst was born in Ashton Under Lyne and lived in Denton until the age of eight when he moved to Chelmsford in Essex. Simone Perrotta was also born in Ashton, where his parents ran a pub. He moved back to Italy at the age of six and won the World Cup in 2006.

3. The county of Cumbria came into existence in 1974 due to an amalgamation of Cumberland, Westmorland and part of which other county?

From Quiz A Journey Around Cumbria

Answer: Lancashire

The county of Cumbria was created due to the Local Government Act of 1972. It was an amalgamation of the historical counties of Cumberland, Westmorland and the northern most bit of Lancashire. It is the third largest county in England, but one of the most sparsely populated. Most of its area is taken up by The Lake District National Park.

4. The county town of Chester which was founded by the Romans in 79CE. What was the Roman name for the town?

From Quiz A Journey Around Cheshire

Answer: Deva

Deva was the Roman name for Chester. Eboricum was the name for York. Camulodunon was Colchester. Lastly, Caer is the Welsh name for the city.

5. Carlisle is an incredibly historic city, but who were the first people to settle in what is now modern-day Carlisle?

From Quiz Carlisle: Cumbria's Border City

Answer: The Celts

The city has its roots in a pre-Roman settlement, near Hadrian's Wall. It was destroyed by the Danes in 875, and became a part of Scotland until it was colonised by King William II in 1092. William built Carlisle Castle, which has remained a working military base.

6. What is the tall, thin, mostly white structure that dominates the city's skyline called?

From Quiz The Wonderful City of Liverpool

Answer: St. John's Beacon

St. John's Beacon was originally constructed to be a ventilation shaft for St John's Market. However, due to legal reasons, it was not used as such. It then became a revolving restaurant and later the home of three local radio stations: Radio City, Magic and City Talk.

7. Hobcarton Crag is described by Wainwright as being quiet, although he does include a warning that readers should look out for falling botanists! This crag forms the ridge route between which two fells?

From Quiz Wainwright's Lake District - North Western Fells

Answer: Hopegill Head and Grisedale Pike

"The silence is interrupted only by the croaking of the resident ravens and the occasional thud of a falling botanist." Of course if you are on the ridge this is not a risk, only if you are down below that you need to beware. The reason for the mention of botanists is that Hobarton Crag is (according to Wainwright) the only place in England where the 'red alpine catchfly' is known to grow.

8. Just outside of Grasmere is a smallish hill (still over 1,000 feet high) which is known by the alternative name of the 'Lion and the Lamb' due to the appearance of some of the rocks on its ridge. What is the correct name for this fell?

From Quiz Wainwright's Lake District - The Central Fells

Answer: Helm Crag

Other rock formations on the ridge bear the descriptive names 'The Lion Couchant', 'The Howitzer' and 'The Old Woman Playing the Organ'. The true summit of Helm Crag is attainable only with a bit of climbing. (Julia Bradbury managed it for her Wainwright Walks TV series.) Since Alfred Wainwright never accomplished it I see no reason to attempt to put him to shame.

9. Lying to the east of the Kirkstone Pass, this hill has the alternative name of John Bell's Banner. Its summit is marked on the Ordnance Survey maps as 'Stony Cove Pike'. Which hill is being described here?

From Quiz Wainwright's Lake District - Far Eastern Fells

Answer: Caudale Moor

The most direct ascent from the road is to park at the Kirkstone Pass Inn and head via 'Pike How' towards a monument then turn right to the summit. The monument is to Mark Atkinson and his son William (who died in 1930 & 1987 respectively) of the Kirkstone Pass Inn. The monument can be seen from the pub, and consists of a cairn and a wooden cross. There may be various outcroppings of rock named Brock Crags in the Lake District, but the only hill of that name written about by Wainwright stands a bit further north, although still alongside the Kirkstone Pass. Ill Bell (not to be confused with Mardale Ill Bell, another of the eastern fells) lies further east, while Troutbeck Tongue lies to the south. However none of these have the alternative name of John Bell's Banner, nor are their summits labelled 'Stony Cove Pike' on the Ordnance Survey maps.

10. The highest of Wainwright's eastern fells (and the third highest mountain in England) is Helvellyn. Which is the second highest of the eastern fells?

From Quiz Wainwright's Lake District - The Eastern Fells

Answer: Nethermost Pike

Nethermost Pike at 2920 feet high is taller than Fairfield (2863 ft), Dollywagon Pike (2815 ft) and Hartsop Above How (1870 ft). Both Nethermost and Dollywagon form part of the Helvellyn ridge, being the two mountains to the south of Helvellyn. After Dollywagon Pike is reached a path zigzags down to Grisedale Tarn, (still 1800 feet above sea level) and on the other side of the tarn the north face of Fairfield is seen. Hartsop above How is a peak on the eastern ridge of Fairfield heading towards Patterdale.

11. The Borough of Rossendale is situated in which English county?

From Quiz The Rossendale Valley Area, UK.

Answer: Lancashire

Travel north from Bury in Greater Manchester and you will enter the Rossendale Valley. The West Riding of Yorkshire lies to the east, taking you across the Pennines, and Cumbria is still "a good step" (as they say in Lancashire) away to the north, the Lancs/Cumbria border being just beyond Lancaster. Cheshire is, in fact, closer than you might think. It wraps round the south Manchester/Stockport area and falls just short of the Derbyshire Peak District. The reason for this goes back to Cheshire´s salt trade, and the protection of vital routes for distributing it. The area´s principle settlements are the towns of Bacup, Haslingden, Rawtenstall, and Ramsbottom. There are also several picturesque villages and natural beauty spots dotted around.

12. This time, we start our walk in the rapidly redeveloping "Northern Quarter". Here on Great Ancoats Street is a striking Art Deco style building all done in black glass and steel. Now smart offices, what was this building originally built for?

From Quiz A further walk through Manchester

Answer: Newspaper offices

The Daily Express newspaper was produced here, in an edition markedly different from its London-based Fleet Street version.

13. Fishing and tourism are two of the industries in and around Morecambe Bay, but what industry is Barrow-in Furness, on the SW shores of the bay, famous for?

From Quiz The People and Places around Morecambe Bay

Answer: Shipbuilding

Vickers Shipbuilding and Engineering Ltd still exists today building surface ship and submarines, both conventional and nuclear, for the Royal Navy.

14. During the Industrial Revolution, due to the number of mills working on this material, Manchester acquired which nickname?

From Quiz Manchester-"Everything but a beach."

Answer: Cottonopolis

After a period of decline that started in the Great Depression of the 1930's the cotton industry withered, mills shut and Manchester's Royal (Cotton) Exchange closed in 1968 to be reborn as a theatre.

15. In which valley would you find the Bowder Stone?

From Quiz Where in the Lake District?

Answer: Borrowdale

The Bowder Stone weighs approximately 200 tonnes and stands an impressive 30 feet high. The Stone probably originated from Scotland after being brought down by the last Ice Age.

16. The great red sandstone Gothic Anglican cathedral dominates one end of Hope Street. Who designed it?

From Quiz A Street Called "Hope"

Answer: Giles Gilbert Scott

Scott was only 22 when he won the competition to design the new Anglican cathedral. Although the design underwent many alterations during construction, it was largely Scott's work, although, sadly, he died before seeing it completed.

17. What was mined at Northwich?

From Quiz Cheshire

Answer: Salt

The area around Northwich was mined for salt from Roman times and although the mines are now closed, brine is still pumped from under the town. The salt industry caused large areas of subsidence, and this is said to account for the many old timber-framed houses in the town, which could withstand the movement of the ground.

18. The gateway of Lancaster Castle is named after which medieval Duke?

From Quiz Lancashire

Answer: John of Gaunt

John of Gaunt was a son of King Edward III and inherited the lands and title of his father-in-law, the first Duke of Lancaster, in 1362. The Lancastrian estates were seized by Richard II when John of Gaunt died in 1399 but Richard was then ousted by John's son, Henry Bolingbroke who became King Henry IV. Henry undertook a huge building programme at Lancaster Castle which included a twin-towered gateway which was named after his father.

19. What flower is the symbol of Lancashire?

From Quiz Lancashire

Answer: Red rose

The red rose of Lancashire originates from the 15th century Wars of the Roses when the houses of Lancaster and York adopted the red and white roses as their emblems. Although the Wars of the Roses were between the royal houses (and not between the counties of Lancashire and Yorkshire) both counties have adopted the appropriate roses as their emblems.

20. Which would you be more likely to see on a menu in a Manchester chippy?

From Quiz Manchester

Answer: Chip Barm

A Chip Barm is short for a Chip Barmcake, essentially hot chips on a bread roll. A Chiko Roll is an Australian "delicacy" you would buy from a chippy. Pad Thai is a Thai dish and not on any chippy menu! Calamari rings would be available from many chippies in Australia but not in Manchester.

21. What is the most northerly lake in the Lake District?

From Quiz The English Lakes 2

Answer: Bassenthwaite Lake

Bassenthwaite Lake lies to the west of the Skiddaw massif. At one time Derwent Water and Bassenthwaite Lake were joined forming one massive lake. The section of land that houses Keswick and Portinscale used to be part of this huge lake.

22. What is the name of the longest ridge in the Lake District?

From Quiz The English Lakes

Answer: High Street

The High Street ridge stretches 16 miles from Troutbeck in the south to Pooley Bridge in the north. During Roman times messengers travelling between Ravenglass and Penrith used the ridge to avoid the bears in the valleys.

23. Birkenhead Park was the inspiration for which famous city park?

From Quiz Wirral

Answer: Central Park, New York

Central Park architect, Frederick Law Olmsted, visited Birkenhead Park in 1850. Impressed by the landscaping in the Joseph Paxton designed public space, he used these principles in setting out Central Park.

24. For how many nights do the illuminations shine?

From Quiz Blackpool Illuminations

Answer: 66

The lights are always switched on on a Friday and on a Sunday 66 nights later they shine for the last time that year.

25. In which county is Lancaster?

From Quiz All About Lancaster

Answer: Lancashire

Lancaster can be found in the county of Lancashire. Other major cities in Lancashire include Preston, Blackpool and Blackburn

26. In what part of Cumbria can you find Ashness Bridge?

From Quiz The Lake District of England

Answer: Keswick

Ashness Bridge is in Keswick (pronounced "Kessick"), Cumbria, and is a very good example of a packhorse bridge. It also has one of the Lake District's most famous views, looking north to Derwentwater, Whinlatter, and Skiddaw.

27. In what region of Great Britain would you find the Lake District National Park?

From Quiz The Lake District

Answer: Northern England

The Lake District is in the North West 'corner' of England just south of the Scottish border.

28. In which Lancashire town would you find the Coconut Dance performed on Easter Sunday?

From Quiz A Journey Around Lancashire

Answer: Bacup

Bacup is a funny little town (in a nice way). The Coconut Dancers are a traditional English dance troupe who beat the bounds of the town accompanied by the local silver band on Easter Sunday. Other claims to fame of Bacup include being the filming location of a number of TV shows including parts of "The League of Gentlemen", "Juliet Bravo", "Oranges Are Not The Only Fruit" and "Hetty Wainthrop".

29. The Imperial War Museum North is in which Manchester borough?

From Quiz A Journey Around Manchester

Answer: Trafford

I have checked this several times as I was sure that it was in Salford but no, apparently it is in Trafford. The Manchester Ship Canal forms the boundary between the two boroughs of Trafford and Salford. The Lowry on the opposite bank of the canal is therefore in Salford.

30. What, specifically, would a peakbagger be looking for in the Lake District?

From Quiz A Journey Around Cumbria

Answer: Wainwrights

A peakbagger is a hiker who "collects" mountain summits. In the case of the Lake District, these summits are known as Wainwrights after the author Alfred Wainwright who described 214 of the most important hills and mountains in the area. Wainwright wrote a seven volume series of books that he researched and illustrated himself, with each mountain or "fell" having its own chapter with drawings and maps showing every possible route up it.

This is category 9108
Last Updated Apr 13 2024 5:46 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.