FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Be  Bi Movies Quizzes, Trivia and Puzzles
Be  Bi Movies Quizzes, Trivia

Be - Bi Movies Trivia

Be - Bi Movies Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. B

Fun Trivia
Ah, this lobby seems to have lots of positive vibes: "Best", "Better" and "Big" topics predominate here.
51 quizzes and 535 trivia questions.
1.
  The Big Short   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"The Big Short" (2015) is a highly entertaining and informative movie. It details how a group of outsiders correctly predicted and profited from the collapse of the credit and housing bubble that triggered the 2008 global financial crisis.
Average, 10 Qns, jmorrow, Jun 22 16
Average
jmorrow editor
391 plays
2.
  Beverly Hills Chihuahua   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A spoiled little Chihuahua finds herself out of her element in this cute movie from 2008. Drew Barrymore, Andy Garcia and George Lopez provide voices for some of the characters.
Average, 10 Qns, Polaris101, Apr 23 09
Average
Polaris101 gold member
626 plays
3.
  The Best Exotic Marigold Hotel   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This 2012 film featured a cast of veteran British actors, including two dames. What do you remember about the events? Note - some spoilers, if you haven't watched the film.
Average, 10 Qns, rossian, Mar 07 15
Average
rossian editor
350 plays
4.
  Birdemic: Shock and Terror   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Created by the alleged 'Master of the Romantic Thriller', James Nguyen, "Birdemic: Shock and Terror" (2008) is one half romantic lead-up, one half eco-horror, and one half social commentary. None of it really adds up...but there are birds eventually.
Average, 10 Qns, kyleisalive, Apr 20 21
Average
kyleisalive editor
Apr 20 21
141 plays
5.
  Birdman    
Multiple Choice
 10 Qns
"Birdman" won the Academy Award for the Best Picture of 2014, besting seven other films for the title. Team Kaffeeklatsch challenges you to test your knowledge of this surreal and creative film. Completed for the Amazing Trivia Race 3.
Average, 10 Qns, shorthumbz, Mar 05 17
Average
shorthumbz gold member
1295 plays
6.
  'Beau Geste' (1939)   best quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
One of the all-time classic adventure films, 1939's 'Beau Geste' has it all, action, romance and even a bit of comedy. Please join me in recalling this exciting film from one of the greatest years in film. Good luck!
Average, 10 Qns, thejazzkickazz, Dec 02 07
Average
thejazzkickazz gold member
411 plays
7.
  The Bishop's Wife   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
"The Bishop's Wife" is a wonderful 1947 film set during the Christmas season.
Average, 10 Qns, WhiskeyZulu, May 20 23
Average
WhiskeyZulu gold member
May 20 23
122 plays
8.
  "Bedtime Stories" (2008)   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a magical tale of deserved inheritance vs. family considerations. It is delightful and humorous, and well worth a look.
Average, 10 Qns, christopherm, Jun 22 09
Average
christopherm gold member
676 plays
9.
  Belfast (2021)   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz will test your knowledge of the 2021 film "Belfast". Good luck!
Easier, 10 Qns, Triviaballer, Jan 18 22
Easier
Triviaballer gold member
Jan 18 22
110 plays
10.
  The Bee Movie    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about "The Bee Movie." Have fun!
Average, 10 Qns, happychristian, Jul 25 08
Average
happychristian
1515 plays
trivia question Quick Question
At which company's chemical plant did the disaster in "Bhopal: A Prayer for Rain" occur?

From Quiz "Bhopal: A Prayer for Rain"




11.
  Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Initially presented as a documentary chronicling the rise of a new serial killer, this 2006 film flips the script as the filmmakers become embroiled in a macabre plot about fulfilling one's destiny. Good luck!
Average, 10 Qns, kyleisalive, Mar 29 18
Average
kyleisalive editor
Mar 29 18
84 plays
12.
  Best of the Best    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about one of my favorite American martial arts films, starring Eric Roberts, Phillip Rhee and James Earl Jones. I hope you enjoy this quiz!
Average, 10 Qns, Bruce007, Mar 02 07
Average
Bruce007
301 plays
13.
  The Big Red One   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This 1980 war movie was very much a personal project for director Sam Fuller. It was his unsentimental tribute to his former comrades of the 'The Big Red One' - the US Army's 1st Division.
Average, 10 Qns, Plumbus, May 31 06
Average
Plumbus gold member
288 plays
14.
  Bebe's Kids    
Multiple Choice
 10 Qns
Do you remember the movie 'Bebe's Kids'? Well, if you do you, remember that they don't die they multiply.
Average, 10 Qns, equinom, Mar 20 05
Average
equinom
775 plays
15.
  Being There   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz about another of my favorite movies: "Being There". Warning: There are some spoilers if you haven't seen the movie.
Average, 10 Qns, A-10, Dec 23 09
Average
A-10
261 plays
16.
  Bhopal: A Prayer for Rain    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz tests players' knowledge of the film "Bhopal: A Prayer for Rain". Best of luck!
Average, 10 Qns, Triviaballer, Jan 23 14
Average
Triviaballer gold member
160 plays
17.
  Best of the Best 2    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the 1993 sequel to "Best of the Best", starring Eric Roberts, and Phillip Rhee. Enjoy!
Average, 10 Qns, Bruce007, Mar 02 07
Average
Bruce007
216 plays
18.
  Best of the Best 4: Without Warning    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the final film in the "Best of the Best" series. It was released in 1998, and once again focused on Phillip Rhee's character, Tommy Lee. Enjoy!
Average, 10 Qns, Bruce007, Mar 03 07
Average
Bruce007
170 plays
19.
  Biker Boyz    
Multiple Choice
 10 Qns
I saw the movie, and decided to make a quiz. I hope you enjoy it.
Average, 10 Qns, Madison23, Jan 22 12
Average
Madison23
687 plays
20.
  Salu's Movie Picks: 'Being Julia' (2004)    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the movie 'Being Julia' which boasted a lot of great performances!
Average, 10 Qns, Saleo, Aug 21 14
Average
Saleo
245 plays
21.
  Big Business    
Multiple Choice
 10 Qns
Since there are no quizzes on "Big Business", I thought I would create one on one of the best movies ever!
Easier, 10 Qns, Karolina33, Feb 27 05
Easier
Karolina33
634 plays
22.
  Best of the Best 3: No Turning Back    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is all about the second sequel to 1989's film "Best of the Best". This was released in 1996 and had a slight derivation from its two prequels, as it mainly focused on Phillip Rhee's character, Tommy Lee. Enjoy!
Tough, 10 Qns, Bruce007, Mar 03 07
Tough
Bruce007
164 plays
23.
  Before Sunset    
Multiple Choice
 10 Qns
The 2004 film, 'Before Sunset', is the sequel to 'Before Sunrise'. I absolutely love both films and was disappointed to find that there are hardly any quizzes on 'Before Sunrise', and none at all on 'Before Sunset'.
Average, 10 Qns, beee, Mar 26 07
Average
beee
250 plays
24.
  Birdemic: Shock and Terror    
Multiple Choice
 15 Qns
Forget "Plan 9 From Outer Space" and "The Room". "Birdemic: Shock and Terror" may be the worst movie ever made. Warning: this quiz on director James Nguyen's "cult classic" contains spoilers and requires behind the scenes knowledge for one question.
Average, 15 Qns, daver852, Apr 05 15
Average
daver852 gold member
114 plays
25.
  The Magic of "Bell, Book and Candle"    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a little quiz about one of the funniest movies ever!
Average, 10 Qns, AnniMayter, Oct 05 09
Average
AnniMayter
337 plays
26.
  Behind Enemy Lines    
Multiple Choice
 10 Qns
Test your knowledge of the 2001 Fox, stylized, action movie starring Owen Wilson and Gene Hackman.
Tough, 10 Qns, thirstydeer, Mar 17 15
Tough
thirstydeer
189 plays
27.
  Becoming Jane    
Multiple Choice
 10 Qns
Jane Austen is one of my favourite authors. This film is not presented as historical fact, but instead wonders what would have happened if she embarked on a love affair with a man she mentioned in her letters.
Average, 10 Qns, teri50, Feb 14 08
Average
teri50
493 plays
28.
  A Big Hand for the Little Lady    
Multiple Choice
 10 Qns
In this star-studded 1966 Comedy-Western, a loyal wife is called upon to sit in a high-stakes poker hand when her husband is stricken ill.
Tough, 10 Qns, rblayer, Sep 02 06
Tough
rblayer
211 plays
29.
  Billy Jack    
Multiple Choice
 10 Qns
"Billy Jack" was a phenomenon of the 70s and reflected the sentiments of the youth at the time.
Average, 10 Qns, Lambie, May 17 04
Average
Lambie
762 plays
30.
  Better Than Sex    
Multiple Choice
 10 Qns
David Wenham and Susie Porter star as two people surprised to find that they have feelings for each other, as their one night stand stretches into three days together in this Australian movie from 2000.
Very Difficult, 10 Qns, Polaris101, May 31 05
Very Difficult
Polaris101 gold member
350 plays
31.
  Beowulf    
Multiple Choice
 10 Qns
Here are ten questions about the (2007) remake. Keep in mind, these are about the movie, not the actual song of Beowulf.
Average, 10 Qns, debiler_, Jan 24 13
Average
debiler_
450 plays
32.
  Big Fat Liar    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is based on the movie "Big Fat Liar".
Tough, 10 Qns, Ken1260, May 04 16
Tough
Ken1260
1835 plays
33.
  Better Than Chocolate    
Multiple Choice
 10 Qns
What do you know about this fun movie?
Average, 10 Qns, Vermic, Mar 20 05
Average
Vermic
506 plays
34.
  Beyond Borders    
Multiple Choice
 10 Qns
'Beyond Borders' is one of the few movies that dares to stray away from 'happy endings'. It sends a powerful message to viewers about what it's like in third world countries. I hope you enjoy my quiz on this movie.
Tough, 10 Qns, angie_lover, Mar 20 05
Tough
angie_lover
206 plays
35.
  Birthday Girl    
Multiple Choice
 10 Qns
I just saw this movie for the first time and really enjoyed it. I hope you enjoy the quiz.
Average, 10 Qns, angeldeb99, Mar 06 05
Average
angeldeb99
354 plays
36.
  The Big Easy    
Multiple Choice
 15 Qns
This is an excellent film, it should have cult status. This quiz deals with events and characters in the film, so good luck and enjoy.
Average, 15 Qns, kezw17, Jun 04 04
Average
kezw17
397 plays
37.
  Bed of Roses    
Multiple Choice
 15 Qns
This is my favorite movie so have fun and don't go back to a different question after you already answered it! Enjoy!
Average, 15 Qns, mandal12, Mar 13 07
Average
mandal12
1243 plays
38.
  "Being There", the Hal Ashby Classic    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz for one of my favorite films. "Being There" stars Peter Sellers as Chance, a simple gardener mistaken for a brilliant man. How well do you know the movie? Do your best!
Average, 10 Qns, LucasRiley, May 05 17
Average
LucasRiley
112 plays
39.
  Best Christmas Pageant Ever    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a favorite book and movie of mine. This quiz is based on the movie.
Average, 10 Qns, Irish Tinker, Mar 20 05
Average
Irish Tinker
392 plays
40.
  "Beat Street" -The King of the Beat!    
Multiple Choice
 10 Qns
Remember back in the break dancing days? This is the best of the few breakin' movies that were made.
Average, 10 Qns, spitt108, Mar 20 05
Average
spitt108
214 plays
41.
  The Bell Boy    
Multiple Choice
 10 Qns
This 1918 Arbuckle/Keaton film actually features both men as bell boys.
Average, 10 Qns, ubermom, Dec 25 09
Average
ubermom
155 plays
42.
  "The Beast" - Soviet Tank Lost in Afghanistan    
Multiple Choice
 10 Qns
This film is about a Soviet tank crew in Afghanistan during the 1980s invasion. Never get off the tank!
Average, 10 Qns, sandro442, Mar 24 12
Average
sandro442
110 plays
43.
  Gator Fans    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz contains questions and quotes from the movie, "Big Trouble".
Tough, 10 Qns, irishdragon7, Mar 06 05
Tough
irishdragon7
183 plays
44.
  Big Man on Campus    
Multiple Choice
 15 Qns
One of the less talked about movies of the 80s. To those who have seen the movie, what do you know about "Big Man on Campus"?
Average, 15 Qns, Cadet, Dec 04 16
Average
Cadet
204 plays
45.
  Because I Said So    
Multiple Choice
 10 Qns
This is one of my favorite movies starring Diane Keaton. May contain some spoilers.
Average, 10 Qns, Cassie48912, Sep 10 11
Average
Cassie48912
237 plays
46.
  Beginning of the End    
Multiple Choice
 15 Qns
A quiz on the 1957 Bert I. Gordon produced and directed film, about giant grasshoppers attacking Chicago.
Average, 15 Qns, AdmiralShark, Mar 20 05
Average
AdmiralShark
171 plays
47.
  Do You Know Your "Big Money Hustlas"?    
Multiple Choice
 10 Qns
"Big Money Hustlas" was made in 1999, by Insane Clown Posse. This is such a great movie and I hope you enjoy taking my quiz!
Average, 10 Qns, lilmonkey7269, Mar 06 05
Average
lilmonkey7269
300 plays
48.
  Beautician And The Beast    
Multiple Choice
 10 Qns
A beautician is asked to go Europe to be a tutor for the Slevetsian president's children. She is not a real teacher but they think she is. It's very funny.
Average, 10 Qns, aral13, Mar 29 14
Average
aral13
684 plays
49.
  Bingo    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my baby's favorite movie. I couldn't help but make this quiz when I saw there wasn't one yet.
Difficult, 10 Qns, sketchinlouie, Feb 18 07
Difficult
sketchinlouie
223 plays
50.
  "Bionicle" Movies    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about the first three (and a little bit about the fourth) "Bionicle" movies.
Average, 10 Qns, 00lawrencem, Jan 02 11
Average
00lawrencem
280 plays
51.
  The Beyond    
Multiple Choice
 10 Qns
I'm going to try to provide true horror fans with quizzes about films that aren't on here. Any requests, just ask me!
Tough, 10 Qns, frankbunny, Jul 18 06
Tough
frankbunny
199 plays

Be - Bi Movies Trivia Questions

1. Why does the newly appointed Bishop Brougham, played by David Niven, pray for guidance?

From Quiz
The Bishop's Wife

Answer: He is dejected by his efforts to raise money for a cathedral.

Bishop Brougham has put together a committee to oversee the building of a cathedral. He is stymied by the lack of progress raising the needed funds. In desperation he prays and he is visited by an angel. David Niven suffered a personal tragedy just before filming began. His young wife fell down the stairs at the home of Tyrone Power during a party and died as a result of her injuries. She was just 28 years old and left David Niven with two young children.

2. What acclaimed individual who was born in Belfast in 1960 was both the writer and director of the film "Belfast"?

From Quiz Belfast (2021)

Answer: Kenneth Branagh

Kenneth Branagh stated in numerous interviews that the film "Belfast" was based on his own childhood growing up in Belfast and the character Buddy shared many traits with Branagh as a youth. Prior to directing and writing the script for "Belfast", Branagh was known for directing and acting in film adaptations of the works of William Shakespeare including "Henry V" (1989), "Much Ado About Nothing" (1993), "Othello" (1995), "Hamlet" (1996), "Love's Labour's Lost" (2000), and "As You Like It" (2006).

3. Where is the town of Glen Echo?

From Quiz Behind the Mask: The Rise of Leslie Vernon

Answer: Maryland

Glen Echo, Maryland is under a bit of a microscope. While towns like Crystal Lake, Springwood, and Haddonfield have gotten reputations as dangerous locations due to the illustrious careers of killers like Jason Voorhees, Freddy Krueger, and Michael Myers, Glen Echo is set to be the stomping ground of a yet-to-be-revealed killer. Twenty years ago, a young boy, possessed by evil, killed his family before being cast off a waterfall by local townspeople, and now he's set to stake his territory as the local killer of Glen Echo. And that's why there's a documentary crew following his story.

4. The film opens as Chance is awakened by the sound of his bedroom TV coming on automatically. What type of programming does he first see?

From Quiz "Being There", the Hal Ashby Classic

Answer: An orchestra playing classical music

Opening the film as Chance is opening his eyes effectively communicates to the audience that we're going to see the world through his unique perspective, which is largely shaped by the TVs he has in nearly every room. For those who enjoy the music being played, it is Schubert's "8th symphony", generally referred to as his "Unfinished Symphony".

5. Any film buff will quickly discover that "Birdman" is hardly a straightforward movie. The viewer will need to look no further than the film's full title to identify which state of mind that will crop up repeatedly as he/she watches the film?

From Quiz Birdman

Answer: Ignorance

The full title of the film is "Birdman (The Unexpected Virtue of Ignorance)". Indeed, the concept of ignorance crops up throughout the film, both internally, concerning the activities and motivations of its characters and externally, as the viewer experiences the film. "Birdman" tells the story of a jaded, frustrated (and possibly psychotic) fading superhero film star who is attempting to redefine himself by producing and starring in a Broadway play. It features his interactions with his family, his fellow actors in the play, and (perhaps) the superhero character he played in his films. The subtitle also foreshadows the stunning plot twist at the end of the film.

6. The film opens with a quote by Mark Twain that sets up the problem at the heart of the real-life events that inspired the movie. Complete the quote: "It ain't what you don't know that gets you into trouble. _____________."

From Quiz The Big Short

Answer: "It's what you know for sure that just ain't so."

The film posits that one of the exacerbating factors in the housing crisis of the mid-2000s was the widely-held (and ultimately erroneous) belief that the American housing market was immune to collapse. The conventional wisdom was that the housing market was the most reliable sector of the American economy, and most of the players in the financial industry failed to identify or recognize the housing bubble until it was too late. As someone says in the film, "the housing market is rock solid", citing former Fed Chair Alan Greenspan as saying that "bubbles are regional, [and] defaults are rare". The problem began in the late 1970s when Lewis Ranieri revolutionized the bond industry with the introduction of the private label mortgage-backed security (MBS), which is essentially a collection of mortgages grouped together and securitized by an investment bank so that it can be sold to investors. "In the end Lewis Ranieri's mortgage-backed security mutated into a monstrosity that collapsed the whole world economy, and none of the experts or leaders or talking heads had a clue it was coming," explains Jared Vennett (Ryan Gosling), the ambitious Deutsche Bank bond trader who acts as the film's narrator. "But there were some who saw it coming. While the whole world was having a big ol' party, a few outsiders and weirdos saw what no one else could. ... These outsiders saw the giant lie at the heart of the economy, and they saw it by doing something the rest of the suckers never thought to do. They looked."

7. The movie opens with over four minutes of the film's hero, Rod, played by Alan Bagh, doing what?

From Quiz Birdemic: Shock and Terror

Answer: Driving down a highway

The opening scene is incredibly boring. Well, the whole film is pretty boring, but there are many such scenes during which absolutely nothing happens, which appear to have been inserted just to make the movie longer. Rod eventually pulls up in front of a restaurant where he spots the female lead, Nathalie, played by Whitney Moore. He follows her out of the restaurant, and we learn that she is a "fashion model". The two exchange business cards, and agree to see each other again. I immediately felt sorry for Whitney Moore; she is the nearest thing to a real actor in "Birdemic".

8. The title refers to the hotel in which the various characters are living. Its full name, and the full title of the film, ends with which five words?

From Quiz The Best Exotic Marigold Hotel

Answer: For the Elderly and Beautiful

The manager has identified that there is a market for the the older traveller to spend their last days in the exotic, and cheaper, surroundings of India, rather than in a cold and rainy United Kingdom. The newcomers have varied reasons for being there - financial problems, looking for new love, or an old love and another has come to avoid the waiting list for an operation. Describing the hotel as being for 'the elderly and beautiful' during their 'autumn years' is part of the marketing strategy.

9. What is the name of the aircraft carrier depicted in the movie?

From Quiz Behind Enemy Lines

Answer: Carl Vinson

The name of the carrier is mentioned multiple times and captions also indicate the name of the carrier.

10. Who directed this Oscar nominated movie?

From Quiz Salu's Movie Picks: 'Being Julia' (2004)

Answer: István Szabó

Hungarian director István Szabó directed this movie. He is most well known for his movie called 'Mephisto' which was released in 1981. It was a Hungarian film that won the Academy Award for Best Foreign Language Film. It was about a man named Henrik who leaves his conscience to join the Nazis and become influential in the society. He has also directed several operas.

11. "Bhopal: A Prayer for Rain" tells of a disaster that occurred in the city of Bhopal in 1984. In what nation is Bhopal?

From Quiz Bhopal: A Prayer for Rain

Answer: India

Bhopal, nicknamed "City of Lakes", is the capital of the Indian state of Madhya Pradesh. The disaster in Bhopal in 1984 is estimated to have killed more than 20,000 people.

12. The beginning of the movie shows a Soviet tank element attacking an Afghan village. At one point a group of Afghan women jump on the tank. What does the tank crew use to repel this attack?

From Quiz "The Beast" - Soviet Tank Lost in Afghanistan

Answer: Poison gas

The tank does run over a man before they leave the village but the women get gassed by the tank crew. One woman and a goat die when the tank crew drops a canister of poison gas out the trap door in the bottom of the tank.

13. Who is getting married at the beginning of the movie?

From Quiz Because I Said So

Answer: Maggie

Maggie, Mae and Milly are the daughters of Daphne. Maggie is the eldest and a psychiatrist. She is the most level headed one of all the girls.

14. What is the movie, "Being There", about?

From Quiz Being There

Answer: A gardener whose employer has died

Chance is a gardener. A very simple-minded gardener. Everything he knows, he has learned from watching TV. When the "Old Man" he was employed by dies, he is forced out into the real world. The movie details the people he meets, how they misinterpret who he is, and his rise to prominence in society and politics.

15. Roscoe Arbuckle and Buster Keaton work at the Elk's Head Hotel: "Third class service -- first class prices." We first see Roscoe as he exits the elevator, glances left and right, and slips something casually out of his mouth. What?

From Quiz The Bell Boy

Answer: A lit cigarette

Roscoe smokes until desk clerk Al St. John (Roscoe's nephew) rings the bell. Buster emerges from a pile of newspapers, and Roscoe dumps the lit cigarette into the coffee urn. With snappy salutes, the two bell boys report for duty.

16. Jonathan Price is the eloquent actor who portrays the manager of a hotel which happens to be reeling in debt. He reluctantly signs over the deed to his hotel to Nottingham, with which provision?

From Quiz "Bedtime Stories" (2008)

Answer: His son should be able to manage the hotel.

With a great deal of reluctance, Marty agrees to sell the hotel with the stipulation that his son be allowed to manage it. The proprietor says that, "If your boy works hard and shows some smarts when he grows up, I'll let him run the place." Marty agrees and signs the papers.

17. At home in Beverly Hills, Chloe had an admirer named Papi. Who was Papi's owner?

From Quiz Beverly Hills Chihuahua

Answer: Viv's landscaper, Sam

Viv was very happy with Sam's expertise in landscaping, and also appreciated Papi, who was Sam's helper. On his breaks, Papi would visit with Chloe (whom he referred to as "Mi Corazon") while she lounged by the pool. One day when she was with her friends, Papi told Chloe that if she ever needed someone to lick inside her ears, or share her slumber in the sun, he would be honored to be that special someone. Chloe politely told him she didn't think that would ever happen.

18. What is the name of the king who is plagued by the creature, Grendel?

From Quiz Beowulf

Answer: Hrothgar

King Hrothgar is played by Anthony Hopkins. In the movie, the king's people are being murdered by a vicious creature named Grendel every time they celebrate in the king's famous mead-hall.

19. What Disney character was cruelly tranquilized for illegally using honey?

From Quiz The Bee Movie

Answer: Winnie the Pooh

Winnie the Pooh, in his Playhouse Disney form, was sitting by Piglet and doing his favorite thing, eating honey. Then, law enforcers came and tranquilized him and took his honey away because eating honey was not allowed any more.

20. What is the name of Jane's sister?

From Quiz Becoming Jane

Answer: Cassandra

At the beginning of the film, Cassandra is engaged to Robert Fowle, who then goes on an expedition to San Domingo as a minister. Unfortunately for Cassandra, he dies soon after landing. Neither of the sisters ever marry. Eliza is Jane's cousin, who was married to a French count but has come to live with the Austens. Anne is the name of the actress playing Jane. Lucy is the name of Tom's cousin who is in love with him throughout the film.

21. How much time has passed since the two main characters in the film last saw each other?

From Quiz Before Sunset

Answer: Nine years

The two characters, Jesse and Celine, met on a train in 'Before Sunrise', and spent a day in Vienna together before Jesse had to catch his flight back to America. They haven't seen each other since Jesse left Celine at the train station in Vienna. 'Before Sunset' is the story of what happens when they finally do meet again. Nine years is also the amount of time that passed in real life between the release of 'Before Sunrise' and its sequel, 'Before Sunset'.

22. The film opened to highlight a large group of people training in martial arts. They were training to be a part of their country's national team, to compete against the United States of America. What country was to oppose the Americans?

From Quiz Best of the Best

Answer: South Korea

The fighters that were eventually chosen for the Korean team were Dae Han, Sae Jin Kwon, Yung Kim, Han Cho, and Tung Sung Moon. All of those characters were portrayed by famous real-life martial artists. The American team consisted of Tommy Lee (Philip Rhee), Alexander Grady (Eric Roberts), Sonny Grasso (David Agresta), Travis Brickley (Chris Penn) and Virgil Keller (John Dye).

23. 'Beau Geste' is not just an epic film, but a popular novel that was published in 1924. What British writer penned this riveting adventure that was eventually adapted in several film versions?

From Quiz 'Beau Geste' (1939)

Answer: P.C. Wren

'Beau Geste' was easily the best-selling book by Percival Christopher Wren, a British writer of adventure fiction from the early 20th century. Wren led an active life, spending time in the French Foreign Legion, and actively serving in the British military during World War I. His novel 'Beau Geste' was followed by two sequels, namely 'Beau Sabreur' and 'Beau Ideal'.

24. What is Bingo going to fetch at the beginning of the movie?

From Quiz Bingo

Answer: Water

At the beginning of the movie we see Bingo running across the carnival ground with a bucket. When he finally gets back with the water, the horse kicks it over. We learn Bingo has a weakness for cold cream on his way for the water.

25. The movie began with Benson Tropp racing his horse-drawn vehicle to gather some of the other players for their 16th annual high stakes poker game. What was Tropp's profession?

From Quiz A Big Hand for the Little Lady

Answer: Undertaker

The woman-hating Tropp was portrayed by character actor Charles Bickford. This was Bickford's last film as he died the following year in 1967.

26. The film's story began with a prologue from WW1 and introduced us to which central character?

From Quiz The Big Red One

Answer: The Sergeant

'The Sergeant' was deliberately nameless throughout the film. Director Sam Fuller said that Lee Marvin, who played the role, was, "cast right...a man who represented death - gaunt, bony. He was wise, he was experienced and he was cold." Marvin was a combat veteran of WW2 himself, having served with the US Marines.

27. Where do Josh and Cin meet?

From Quiz Better Than Sex

Answer: at a party

Interspersed with the story of their three-day, one night stand is interview footage where we get to find out what Cin and Josh, as well as their friends are thinking and what they have to say about what is occurring. Cin mentions that her conversation with Josh at the party wasn't really flirtatious, and that they weren't particularly attracted to each other.

28. What Illinois town is destroyed first in the movie?

From Quiz Beginning of the End

Answer: Ludlow

Ludlow is an actual town in Illinois. In the movie, it has a population of 150. Today, the population is around 350. Ludlow is located about 100 miles south of Chicago on I-57.

29. In what city does the movie take place?

From Quiz The Magic of "Bell, Book and Candle"

Answer: New York City

There's actually only one "true" location shot in the whole movie, which pans from the top of the Chrysler building down to the street, and gives a breathtaking view of the city and Central Park.

30. In the beginning of the movie the fellas go to check out Ramo's latest burner on a train. A burner is what they used to call an entire work of art done on a wall or on a train. What is the theme and title depicted on this particular one?

From Quiz "Beat Street" -The King of the Beat!

Answer: Island Paradise

Ramo, short for Ramon, makes sure pictures are taken of the train and the art so that he can show them to his son.

This is category 11898
Last Updated Apr 20 2024 5:47 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.