FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Anger Management Quizzes, Trivia and Puzzles
Anger Management Quizzes, Trivia

Anger Management Trivia

Anger Management Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C

Fun Trivia
5 Anger Management quizzes and 55 Anger Management trivia questions.
1.
  "Anger Management" Quotes   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz to see how well you were paying attention during this hilarious movie. Sandler and Nicholson are great in this film! Have fun and good luck!
Average, 10 Qns, evltwn, Jun 16 05
Average
evltwn
3456 plays
2.
  "Anger Management" Mania    
Multiple Choice
 10 Qns
This has to be one of the funniest movies ever made! Sandler and Nicholson are a great pair! This quiz has lots of questions about the little details in the film, so I hope you paid close attention! Good luck and have fun!
Tough, 10 Qns, evltwn, Jun 18 05
Tough
evltwn
2973 plays
3.
  Quotes from "Anger Management"    
Multiple Choice
 10 Qns
I'll give you something that was said in the movie, and you tell me who said it.
Average, 10 Qns, Dave12, Jan 13 04
Average
Dave12
3737 plays
4.
  "Anger Management" on DVD    
Multiple Choice
 10 Qns
This is about the DVD version of "Anger Management". This quiz may contain questions from deleted scenes.
Tough, 10 Qns, Dave12, Jun 14 04
Tough
Dave12
2773 plays
5.
  "Anger Management": Goosfrabaahhhh...    
Multiple Choice
 15 Qns
When I saw that Jack Nicholson was going to be in a movie with Adam Sandler, I knew I had to see it. The two of them make a spectacular comedy team. Center yourself, and enjoy the quiz.
Difficult, 15 Qns, CombatLeader, Nov 21 06
Difficult
CombatLeader
3313 plays
trivia question Quick Question
What is the name of David's boss?

From Quiz ""Anger Management" on DVD"




Related Topics
  Sandler, Adam [Movies] (6 quizzes)

  Sandler, Adam [Celebrities] (6 quizzes)


Anger Management Trivia Questions

1. Where does Buddy say he found the poem that Linda writes and gives to Dave?

From Quiz
"Anger Management" Mania

Answer: On the floor

As mentioned early on in the film, Linda is a poetry teacher. Apparently, she writes Dave a poem, which he obviously doesn't care too much for, and tosses on the floor. Before Dave and Buddy leave for Boston, Buddy comes down to meet Linda, and he surprises her by reciting the poem she wrote for Dave. She asks him where he found it, and he replies that he found it on Dave's floor, crumpled up behind the sports pages. She is obviously crushed to learn that Dave hasn't appreciated it, and she thanks Buddy for "rescuing it from the floor".

2. Who says, "Look, I'm seriously serious; you don't want to go there"?

From Quiz "Anger Management" Quotes

Answer: Lou

Lou says this while telling the Fury Fighters' group about his confrontation with his boss. His boss asked him for a doctor's note to explain all his "sick days".

3. Who said, "Well, you're batting 1000... in craziness"?

From Quiz Quotes from "Anger Management"

Answer: Dave Buznik

Adam Sandler (Dave Buznik) says this to Jack Nicholson (Buddy Rydell) after he smashed the window of the Lexus.

4. Who plays the role of David Buznik?

From Quiz "Anger Management" on DVD

Answer: Adam Sandler & Sandler

Adam Sandler also was in other movies like "Little Nicky", "Big Daddy", and "Happy Gilmore". He is probably the funniest actor ever (besides Mike Myers).

5. What is the name of the charater played by Adam Sandler?

From Quiz "Anger Management": Goosfrabaahhhh...

Answer: David Buznik & Dave Buznik

David Buznik, the shy yet good-hearted assistant who has a wee bit of a temper.

6. Who says, "that's why I'm proud to be an American"?

From Quiz "Anger Management" Quotes

Answer: Dave

After Buddy moves in with Dave, in order to start an intense anger management treatment, he ends up sleeping in the same bed with Dave. Dave only has one bed, and no couch in his apartment. Before going to sleep, Buddy tells Dave that it is not uncommon for three or four men to share a bed in Europe. Dave replies with the comment that he's proud to be an American.

7. Who says, "Ohhhh, the anger sharks are swimming in my head"?

From Quiz Quotes from "Anger Management"

Answer: Nate

Nate says that the anger sharks are swimming in his head after Allen Iverson missed a lay - up at the buzzer and the Philadelphia 76ers lost.

8. Who plays the role of Dr. Buddy Rydel?

From Quiz "Anger Management" on DVD

Answer: Jack Nicholson & Nicholson

All throughout the movie, Nicholson plays jokes and does other other funny things to Adam Sandler. They make a great comedy pair!

9. What is the name of the character played by Jack Nicholson?

From Quiz "Anger Management": Goosfrabaahhhh...

Answer: Buddy Rydell & Buddy Rydel

Buddy Rydell, the leader of a highly unorthodox, yet effective anger management class.

10. What is Dave's apartment number?

From Quiz "Anger Management" Mania

Answer: 51A

We briefly see the number on the door as Dave and Linda return to his place after being at the sports bar. We also see it again after Dave and Linda start their "trial separation". Dave returns home only to find that a few guys from his anger management group are waiting for him in the hallway outside his door.

11. According to Buddy, what is "anger's ugly cousin"?

From Quiz "Anger Management" Quotes

Answer: Sarcasm

After Dave makes a sarcastic comment about how life is going to be impossible, living with all the restrictions Buddy has enforced, Buddy tells him that "sarcasm is anger's ugly cousin", and that it will no longer be accepted.

12. Who said, "Man, we were like Butch and Sundance back there"?

From Quiz Quotes from "Anger Management"

Answer: Buddy Rydell

He says that Dave and himself were like Butch and Sundance after they beat up the monks.

13. What was the name of the person in the Anger Management class who told his boss not to talk about how many sick days he took?

From Quiz "Anger Management" on DVD

Answer: Lou

Chuck becomes David's "Anger Ally". An "Anger Ally" is someone who is supposed to follow you around and calm you down whenever you're about to lose your temper.

14. Sandler was diagnosed with TAS, what do these initials stand for?

From Quiz "Anger Management": Goosfrabaahhhh...

Answer: Toxic Anger Syndrome

Buddy told David's boss, Mr. Head, about this diagnosis when he first met him in his office.

15. Who says, "Because I do whatever I want, when I want, you little Spanish fruit-topping"?

From Quiz "Anger Management" Quotes

Answer: Chuck

Chuck replies with this answer, when Lou asks Buddy why Chuck is allowed to smoke in the anger management session.

16. Who said, "Welcome back, Mr. Buznik"?

From Quiz Quotes from "Anger Management"

Answer: Judge Daniels

Judge Daniels says this every time Dave appears in court.

17. Where did David think would be the perfect place to propose?

From Quiz "Anger Management" on DVD

Answer: At a Yankees game

At the Yankees game, Buddy used the scoreboard to congradulate him.

18. When Nicholson is telling Sandler about the rage enhancing substances he may not use while in therapy, what was the fifth thing he mentioned?

From Quiz "Anger Management": Goosfrabaahhhh...

Answer: Slippy-Flippies

"You may not use any rage enhancing substances such as: caffeine, nicotine, alcohol, crack cocaine, SLIPPY-FLIPPIES, jelly stingers, trick sticks, bing-bangs or flying willards." I don't know about you, but I was with him until "slippy-flippies."

19. In the beginning of the movie, which seat is Dave supposed to have on the airplane?

From Quiz "Anger Management" Mania

Answer: 26F

The number appears on Dave's ticket when he is walking through the airport, and we can see it again as he reaches his assigned seat on the plane. He finds that another man is sitting there, and doesn't have any desire to move. Dave has to sit in a different seat which he isn't too happy about, and that starts the whole chain of events that leads him to Buddy Rydell's anger management group.

20. Who says, "Eskimos seem nice"?

From Quiz "Anger Management" Quotes

Answer: Lou

Lou makes this comment after Buddy explains to the anger management group, that the word "goosfraba" is derived from an old Eskimo word that mothers use to calm their children.

21. Who said, "You're on my side of the armrest. We're not gonna have problems here, are we"?

From Quiz Quotes from "Anger Management"

Answer: Buddy Rydell

When Buddy and Dave are on the plane, their arms are on the same armrest. Buddy asks Dave if there's going to be any problems.

22. In the deleted scene, titled "Candy Store", what kind of candy bar did David buy?

From Quiz "Anger Management" on DVD

Answer: 3 Musketeers

When he opens the candy bar, he notices that there is already a bite in it.

23. In Nicholson's anger group, which person is the most likely to be suffering from post-traumatic stress disorder?

From Quiz "Anger Management": Goosfrabaahhhh...

Answer: Chuck

Apparently Chuck was involved in the situation in Granada which left him scarred for life. "Wasn't that only like 12 hours long?"

24. What word is spelled out in Buddy's Alpha-bits cereal?

From Quiz "Anger Management" Mania

Answer: Chill

After Buddy throws his plate of eggs at the wall behind Dave, saying he wanted them cooked over easy, he gets himself a bowl of Alpha-bits. Dave is worrying and stressing out about getting to work on time, so Buddy tells him to stop and take a look at the word "chill" floating in his bowl.

25. Who said, "Miss? Excuse me Miss? Is this "Slow and Stupid Waitress Day"?

From Quiz Quotes from "Anger Management"

Answer: Chuck

Chuck says that to one of the waitresses when Dave and himself are in the bar.

26. What is the judge's first name?

From Quiz "Anger Management" on DVD

Answer: Brenda

She is the judge for three of Adam Sandler's cases in the movie, and convicts him on all of them. One was for "breaking" a flight attendant's arm, one was for breaking a cocktail waitress's nose, and the last one was for the attempted murder of Buddy Rydel.

27. Who says, "I still remember the war...remember waking up to the sound of bombs dropping and children screaming"?

From Quiz "Anger Management" Quotes

Answer: Chuck

This conversation between Chuck and Dave happens when they are sitting in the sports bar late at night. After telling Dave that he still remembers the war, Chuck goes on to explain the supposedly traumatizing experience he had there. Dave then asks if Chuck was in Vietnam, and Chuck replies, "No...Grenada". Then Dave asks, "Didn't that, like, last only 12 hours?"

28. Who said, "Don't worry, Dr. B, it's just a regular season game. Not that important"?

From Quiz Quotes from "Anger Management"

Answer: Nate

Nate says this in the first Anger Management session.

29. Who played the role of Linda, Dave's girlfriend?

From Quiz "Anger Management" on DVD

Answer: Marisa Tomei & Tomei & Marissa Tomei

Linda works as a poetry teacher.

30. Which profesional basketball player missed the lay-up at the final buzzer causing Nate to get angry in Nicholson's anger group?

From Quiz "Anger Management": Goosfrabaahhhh...

Answer: Allen Iverson

Nate, the sports junkie, exclaimed, "The anger sharks are swimming in my head!" After he realized his team had lost at the buzzer, it sent him into a rage shouting. A very funny scene.

This is category 10479
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.