FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Anger Management Quotes
Quiz about Anger Management Quotes

"Anger Management" Quotes Trivia Quiz


This is a quiz to see how well you were paying attention during this hilarious movie. Sandler and Nicholson are great in this film! Have fun and good luck!

A multiple-choice quiz by evltwn. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Anger Management

Author
evltwn
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
210,505
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3456
Awards
Top 35% Quiz
- -
Question 1 of 10
1. Who says, "Look, I'm seriously serious; you don't want to go there"? Hint


Question 2 of 10
2. Who says, "that's why I'm proud to be an American"? Hint


Question 3 of 10
3. According to Buddy, what is "anger's ugly cousin"?

Answer: (One word - 7 Letters)
Question 4 of 10
4. Who says, "Because I do whatever I want, when I want, you little Spanish fruit-topping"? Hint


Question 5 of 10
5. Who says, "Eskimos seem nice"? Hint


Question 6 of 10
6. When Buddy throws his plate of eggs at the wall behind Dave's head, he yells, "I said scrambled!"


Question 7 of 10
7. Who says, "I still remember the war...remember waking up to the sound of bombs dropping and children screaming"?

Answer: (First name only - 5 letters)
Question 8 of 10
8. Here's an easy one; fill in the missing word from the song. "I feel ______, oh so ______".

Answer: (One Word, 6 Letters)
Question 9 of 10
9. Who is "Half Irish, half Italian, and half Mexican"? Hint


Question 10 of 10
10. Who says, "You have to kiss me in front of all these people"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who says, "Look, I'm seriously serious; you don't want to go there"?

Answer: Lou

Lou says this while telling the Fury Fighters' group about his confrontation with his boss. His boss asked him for a doctor's note to explain all his "sick days".
2. Who says, "that's why I'm proud to be an American"?

Answer: Dave

After Buddy moves in with Dave, in order to start an intense anger management treatment, he ends up sleeping in the same bed with Dave. Dave only has one bed, and no couch in his apartment. Before going to sleep, Buddy tells Dave that it is not uncommon for three or four men to share a bed in Europe. Dave replies with the comment that he's proud to be an American.
3. According to Buddy, what is "anger's ugly cousin"?

Answer: Sarcasm

After Dave makes a sarcastic comment about how life is going to be impossible, living with all the restrictions Buddy has enforced, Buddy tells him that "sarcasm is anger's ugly cousin", and that it will no longer be accepted.
4. Who says, "Because I do whatever I want, when I want, you little Spanish fruit-topping"?

Answer: Chuck

Chuck replies with this answer, when Lou asks Buddy why Chuck is allowed to smoke in the anger management session.
5. Who says, "Eskimos seem nice"?

Answer: Lou

Lou makes this comment after Buddy explains to the anger management group, that the word "goosfraba" is derived from an old Eskimo word that mothers use to calm their children.
6. When Buddy throws his plate of eggs at the wall behind Dave's head, he yells, "I said scrambled!"

Answer: False

Buddy asks Dave to make him eggs over easy, not scrambled. It's quite hilarious and unexpected when Buddy throws the plate at the wall and yells "I said over easy!"
7. Who says, "I still remember the war...remember waking up to the sound of bombs dropping and children screaming"?

Answer: Chuck

This conversation between Chuck and Dave happens when they are sitting in the sports bar late at night. After telling Dave that he still remembers the war, Chuck goes on to explain the supposedly traumatizing experience he had there. Dave then asks if Chuck was in Vietnam, and Chuck replies, "No...Grenada". Then Dave asks, "Didn't that, like, last only 12 hours?"
8. Here's an easy one; fill in the missing word from the song. "I feel ______, oh so ______".

Answer: Pretty

In the movie, Buddy makes Dave sing this song while sitting in his car, which is conveniently stopped on the middle of a bridge, holding up traffic. This is one of the funniest parts of the whole movie! The song "I Feel Pretty" was sung in the musical West Side Story, and was composed by Leonard Bernstein.
9. Who is "Half Irish, half Italian, and half Mexican"?

Answer: Chuck

Chuck shares this with Dave as they are sitting at the sports bar. Chuck tells Dave that he suspects a blind man of making an "anti-Semitic comment", and Dave asks if Chuck is Jewish. He replies that he is not, however he is "half Irish, half Italian, half Mexican"; you do the math!
10. Who says, "You have to kiss me in front of all these people"?

Answer: Linda

Near the end of the movie, when Dave gets out on the baseball field and proposes to Linda, she tells him that before she makes her decision, he needs to do something for her; kiss her in front of everyone at the ball game. We learn earlier in the movie that Dave has a difficult time displaying affection publicly, so that request seems like it will be hard for him to fulfill.

However, despite his fear, he does kiss her, and at the same time, he "graduates" from his anger management course.
Source: Author evltwn

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us