FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Quotes from Anger Management
Quiz about Quotes from Anger Management

Quotes from "Anger Management" Quiz


I'll give you something that was said in the movie, and you tell me who said it.

A multiple-choice quiz by Dave12. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Anger Management

Author
Dave12
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
158,792
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
3737
- -
Question 1 of 10
1. Who said, "Well, you're batting 1000... in craziness"? Hint


Question 2 of 10
2. Who says, "Ohhhh, the anger sharks are swimming in my head"? Hint


Question 3 of 10
3. Who said, "Man, we were like Butch and Sundance back there"? Hint


Question 4 of 10
4. Who said, "Welcome back, Mr. Buznik"? Hint


Question 5 of 10
5. Who said, "You're on my side of the armrest. We're not gonna have problems here, are we"? Hint


Question 6 of 10
6. Who said, "Miss? Excuse me Miss? Is this "Slow and Stupid Waitress Day"? Hint


Question 7 of 10
7. Who said, "Don't worry, Dr. B, it's just a regular season game. Not that important"? Hint


Question 8 of 10
8. Who said, "You know what we should do, play "Truth or Dare"? Hint


Question 9 of 10
9. Who said, "Well. Well. Well. The lair of the rage rhino"? Hint


Question 10 of 10
10. Who said, "Dr. Rydell told me not to be afraid of anyone"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 17 2024 : Guest 98: 6/10
Jan 17 2024 : Guest 143: 2/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who said, "Well, you're batting 1000... in craziness"?

Answer: Dave Buznik

Adam Sandler (Dave Buznik) says this to Jack Nicholson (Buddy Rydell) after he smashed the window of the Lexus.
2. Who says, "Ohhhh, the anger sharks are swimming in my head"?

Answer: Nate

Nate says that the anger sharks are swimming in his head after Allen Iverson missed a lay - up at the buzzer and the Philadelphia 76ers lost.
3. Who said, "Man, we were like Butch and Sundance back there"?

Answer: Buddy Rydell

He says that Dave and himself were like Butch and Sundance after they beat up the monks.
4. Who said, "Welcome back, Mr. Buznik"?

Answer: Judge Daniels

Judge Daniels says this every time Dave appears in court.
5. Who said, "You're on my side of the armrest. We're not gonna have problems here, are we"?

Answer: Buddy Rydell

When Buddy and Dave are on the plane, their arms are on the same armrest. Buddy asks Dave if there's going to be any problems.
6. Who said, "Miss? Excuse me Miss? Is this "Slow and Stupid Waitress Day"?

Answer: Chuck

Chuck says that to one of the waitresses when Dave and himself are in the bar.
7. Who said, "Don't worry, Dr. B, it's just a regular season game. Not that important"?

Answer: Nate

Nate says this in the first Anger Management session.
8. Who said, "You know what we should do, play "Truth or Dare"?

Answer: Sara Plowman

She says this in the first scene. In Dave's childhood, he was in love with her.
9. Who said, "Well. Well. Well. The lair of the rage rhino"?

Answer: Buddy Rydell

Buddy says this when he moves in with Dave. He said this because it was the house of the angry man.
10. Who said, "Dr. Rydell told me not to be afraid of anyone"?

Answer: Dave Buznik

Dave Buznik said this when Buznik's friend came back at the end with a fake gun. Buznik and his friend were going to play a joke on everyone.
Source: Author Dave12

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us