FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Anger Management Mania
Quiz about Anger Management Mania

"Anger Management" Mania Trivia Quiz


This has to be one of the funniest movies ever made! Sandler and Nicholson are a great pair! This quiz has lots of questions about the little details in the film, so I hope you paid close attention! Good luck and have fun!

A multiple-choice quiz by evltwn. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies A-C
  8. »
  9. Anger Management

Author
evltwn
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
210,507
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
2975
- -
Question 1 of 10
1. Where does Buddy say he found the poem that Linda writes and gives to Dave? Hint


Question 2 of 10
2. Dave is a Brown University alumni.


Question 3 of 10
3. What is Dave's apartment number? Hint


Question 4 of 10
4. Arnie Shankman is the name of the kid who bullied Dave in grade school, and even pulled Dave's shorts down in front of Sarah Plowman.


Question 5 of 10
5. In the beginning of the movie, which seat is Dave supposed to have on the airplane? Hint


Question 6 of 10
6. What word is spelled out in Buddy's Alpha-bits cereal?

Answer: (One word - 5 Letters)
Question 7 of 10
7. Buddy breaks the window of the Lexus with a golf club.


Question 8 of 10
8. What kind of car does Dave drive? Hint


Question 9 of 10
9. According to Dave, what is his only "talent"? Hint


Question 10 of 10
10. Throughout the movie, Dave is working on a clothing line for what type of animal? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 31 2024 : Guest 166: 10/10
Mar 19 2024 : Guest 184: 0/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Where does Buddy say he found the poem that Linda writes and gives to Dave?

Answer: On the floor

As mentioned early on in the film, Linda is a poetry teacher. Apparently, she writes Dave a poem, which he obviously doesn't care too much for, and tosses on the floor. Before Dave and Buddy leave for Boston, Buddy comes down to meet Linda, and he surprises her by reciting the poem she wrote for Dave.

She asks him where he found it, and he replies that he found it on Dave's floor, crumpled up behind the sports pages. She is obviously crushed to learn that Dave hasn't appreciated it, and she thanks Buddy for "rescuing it from the floor".
2. Dave is a Brown University alumni.

Answer: False

At the sports bar we hear Dave telling Andrew about this, when Andrew and Linda are talking about their days at Brown University. Andrew tells Dave that he rented the whole sports bar out just for Brown alumni, and he asks Dave if he went to Brown. Slightly embarrassed and ashamed, Dave quietly replies that he went to Trenton Community College.
3. What is Dave's apartment number?

Answer: 51A

We briefly see the number on the door as Dave and Linda return to his place after being at the sports bar. We also see it again after Dave and Linda start their "trial separation". Dave returns home only to find that a few guys from his anger management group are waiting for him in the hallway outside his door.
4. Arnie Shankman is the name of the kid who bullied Dave in grade school, and even pulled Dave's shorts down in front of Sarah Plowman.

Answer: True

After Dave and Buddy go up to Boston to visit Buddy's mother in the hospital, Buddy does a little bit of research and tracks down Arnie Shankman, the bully from Dave's childhood. They find out that Arnie has become a monk (played by John C. Reilly), and now lives in a Buddhist temple, which is a complete change, and comes as a shock to Dave.
5. In the beginning of the movie, which seat is Dave supposed to have on the airplane?

Answer: 26F

The number appears on Dave's ticket when he is walking through the airport, and we can see it again as he reaches his assigned seat on the plane. He finds that another man is sitting there, and doesn't have any desire to move. Dave has to sit in a different seat which he isn't too happy about, and that starts the whole chain of events that leads him to Buddy Rydell's anger management group.
6. What word is spelled out in Buddy's Alpha-bits cereal?

Answer: Chill

After Buddy throws his plate of eggs at the wall behind Dave,
saying he wanted them cooked over easy, he gets himself a bowl of Alpha-bits. Dave is worrying and stressing out about getting to work on time, so Buddy tells him to stop and take a look at the word "chill" floating in his bowl.
7. Buddy breaks the window of the Lexus with a golf club.

Answer: False

Buddy breaks the car's window with a baseball bat. In fact, Dave actually makes a comment about it, saying, "you're batting 1,000...in craziness!"
8. What kind of car does Dave drive?

Answer: Saturn

Dave's car is shown when he and Buddy are driving to Dave's office. Buddy stops the car on the bridge, making Dave sing "I Feel Pretty" before they can move again. This is one of the funniest parts of the whole movie!
9. According to Dave, what is his only "talent"?

Answer: Nostril wiggling

While they are at a bar in Boston, Dave tells Buddy that his only "talent" is nostril wiggling. Buddy makes Dave pick up a girl named Kendra with a very funny pickup line.
10. Throughout the movie, Dave is working on a clothing line for what type of animal?

Answer: Cat

Dave explains to Buddy that he is designing a clothing line for overweight cats, who might feel a little self-conscious about the way they look in certain outfits. On their way up to Boston, we see some of the outfits Dave is designing, such as the "Husky Down" look.
Source: Author evltwn

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us