FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Get Shorty Quizzes, Trivia and Puzzles
Get Shorty Quizzes, Trivia

Get Shorty Trivia

Get Shorty Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G

Fun Trivia
2 Get Shorty quizzes and 20 Get Shorty trivia questions.
1.
  Get Shorty    
Multiple Choice
 10 Qns
A quiz on the hysterical movie "Get Shorty".
Average, 10 Qns, Sarah606, Feb 23 10
Average
Sarah606
1174 plays
2.
  'Get Shorty' (Before He Gets You)    
Multiple Choice
 10 Qns
One of the funniest mob-movie world films ever. Brilliant casting, and so, so funny.
Average, 10 Qns, pippa_sue, Jun 30 05
Average
pippa_sue
969 plays
trivia question Quick Question
What was left in the airport locker?

From Quiz "'Get Shorty' (Before He Gets You)"





Get Shorty Trivia Questions

1. Who plays Leo Devoe?

From Quiz
Get Shorty

Answer: David Paymer

Leo scammed money off of an insurance company when they thought he died in an airplane crash.

2. Who wrote the novel 'Get Shorty'?

From Quiz 'Get Shorty' (Before He Gets You)

Answer: Elmore Leonard

It's very good.

3. What is the name of the screenplay that Harry thinks is so good?

From Quiz Get Shorty

Answer: Mr. Lovejoy

Mr. Lovejoy is the screenplay Harry keeps trying to get gangsters to invest in.

4. What is Chili's last name?

From Quiz 'Get Shorty' (Before He Gets You)

Answer: Palmer

Chili chilled out when Bones became the boss.

5. Where is the money that nobody can get to?

From Quiz Get Shorty

Answer: in a locker at the airport

The money is in a locker at the LAX. The lockers are being watched by DEA agents.

6. What makes Chili go to LA in the first place?

From Quiz 'Get Shorty' (Before He Gets You)

Answer: Airline insurance fraud

Leo, who pulled the scam, keeps all the money and does a runner to Vegas from Miami.

7. Where does Ray Barboni live?

From Quiz Get Shorty

Answer: Miami Beach

Ray comes all the way from Miami Beach to see Harry Zimm.

8. Who produced the film 'Slime Creatures'?

From Quiz 'Get Shorty' (Before He Gets You)

Answer: Harry Zimm

Truly awful!

9. Where does Martin Weir say he grew up?

From Quiz Get Shorty

Answer: Tarzana

He tells Chili that he was Italian, but he grew up in Tarzana.

10. What is the movie that Chili is watching and reciting word for word?

From Quiz 'Get Shorty' (Before He Gets You)

Answer: Touch of Evil

Chili loves his movies.

11. Bette Midler has an uncredited role in "Get Shorty", even though she is in more than one scene. What is her character's name?

From Quiz Get Shorty

Answer: Doris

Doris is the widow of the man who wrote the script to "Mr. Lovejoy".

12. What is Karen's great talent?

From Quiz 'Get Shorty' (Before He Gets You)

Answer: Screaming

She's a great screamer.

13. How is Yayo related to Mr. Escobar?

From Quiz Get Shorty

Answer: nephew

Yayo is Escobar's nephew. Escobar says that Yayo is his sister's kid.

14. When Escobar is in town, he tells Bo that if Bo doesn't get Escobar his money, his two friends will staple Bo's tongue to his chin. What are his two friends names?

From Quiz Get Shorty

Answer: Ramon and Caesar

Escobar says he will have "Ramon and Caesar staple your tongue to your chin" when they are having the conversation in the limo.

15. What was left in the airport locker?

From Quiz 'Get Shorty' (Before He Gets You)

Answer: Bag with some money it

Everyone wanted that bag it seemed like.

16. Which heavy went on to run the mob?

From Quiz 'Get Shorty' (Before He Gets You)

Answer: James Gandolfini

Tony Soprano, dontcha just love him?

17. What is Bear's daughter named?

From Quiz Get Shorty

Answer: Farrah

She is played by Alison and Amber Waddell. She is only credited as Bear's daughter, but Bo calls her by name several times.

18. What is Chili's catchphrase?

From Quiz 'Get Shorty' (Before He Gets You)

Answer: 'Look at me'

John Travolta is the best he's ever been, wonderful.

This is category 11676
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.