FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Get Shorty Before He Gets You
Quiz about Get Shorty Before He Gets You

'Get Shorty' (Before He Gets You) Quiz


One of the funniest mob-movie world films ever. Brilliant casting, and so, so funny.

A multiple-choice quiz by pippa_sue. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Get Shorty

Author
pippa_sue
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
46,053
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
969
- -
Question 1 of 10
1. Who wrote the novel 'Get Shorty'? Hint


Question 2 of 10
2. What is Chili's last name? Hint


Question 3 of 10
3. What makes Chili go to LA in the first place? Hint


Question 4 of 10
4. Who produced the film 'Slime Creatures'? Hint


Question 5 of 10
5. What is the movie that Chili is watching and reciting word for word? Hint


Question 6 of 10
6. What is Karen's great talent? Hint


Question 7 of 10
7. Who is 'Shorty'? Hint


Question 8 of 10
8. What was left in the airport locker? Hint


Question 9 of 10
9. Which heavy went on to run the mob? Hint


Question 10 of 10
10. What is Chili's catchphrase? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who wrote the novel 'Get Shorty'?

Answer: Elmore Leonard

It's very good.
2. What is Chili's last name?

Answer: Palmer

Chili chilled out when Bones became the boss.
3. What makes Chili go to LA in the first place?

Answer: Airline insurance fraud

Leo, who pulled the scam, keeps all the money and does a runner to Vegas from Miami.
4. Who produced the film 'Slime Creatures'?

Answer: Harry Zimm

Truly awful!
5. What is the movie that Chili is watching and reciting word for word?

Answer: Touch of Evil

Chili loves his movies.
6. What is Karen's great talent?

Answer: Screaming

She's a great screamer.
7. Who is 'Shorty'?

Answer: Martin Weir

Lovely Danny de Vito.
8. What was left in the airport locker?

Answer: Bag with some money it

Everyone wanted that bag it seemed like.
9. Which heavy went on to run the mob?

Answer: James Gandolfini

Tony Soprano, dontcha just love him?
10. What is Chili's catchphrase?

Answer: 'Look at me'

John Travolta is the best he's ever been, wonderful.
Source: Author pippa_sue

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Get Shorty Average

7/19/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us