FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Get Shorty
Quiz about Get Shorty

Get Shorty Trivia Quiz


A quiz on the hysterical movie "Get Shorty".

A multiple-choice quiz by Sarah606. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies D-G
  8. »
  9. Get Shorty

Author
Sarah606
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
174,321
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1174
- -
Question 1 of 10
1. Who plays Leo Devoe? Hint


Question 2 of 10
2. What is the name of the screenplay that Harry thinks is so good? Hint


Question 3 of 10
3. Where is the money that nobody can get to? Hint


Question 4 of 10
4. Where does Ray Barboni live? Hint


Question 5 of 10
5. Where does Martin Weir say he grew up? Hint


Question 6 of 10
6. Bette Midler has an uncredited role in "Get Shorty", even though she is in more than one scene. What is her character's name? Hint


Question 7 of 10
7. How is Yayo related to Mr. Escobar? Hint


Question 8 of 10
8. When Escobar is in town, he tells Bo that if Bo doesn't get Escobar his money, his two friends will staple Bo's tongue to his chin. What are his two friends names? Hint


Question 9 of 10
9. Who plays Bear? Hint


Question 10 of 10
10. What is Bear's daughter named? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who plays Leo Devoe?

Answer: David Paymer

Leo scammed money off of an insurance company when they thought he died in an airplane crash.
2. What is the name of the screenplay that Harry thinks is so good?

Answer: Mr. Lovejoy

Mr. Lovejoy is the screenplay Harry keeps trying to get gangsters to invest in.
3. Where is the money that nobody can get to?

Answer: in a locker at the airport

The money is in a locker at the LAX. The lockers are being watched by DEA agents.
4. Where does Ray Barboni live?

Answer: Miami Beach

Ray comes all the way from Miami Beach to see Harry Zimm.
5. Where does Martin Weir say he grew up?

Answer: Tarzana

He tells Chili that he was Italian, but he grew up in Tarzana.
6. Bette Midler has an uncredited role in "Get Shorty", even though she is in more than one scene. What is her character's name?

Answer: Doris

Doris is the widow of the man who wrote the script to "Mr. Lovejoy".
7. How is Yayo related to Mr. Escobar?

Answer: nephew

Yayo is Escobar's nephew. Escobar says that Yayo is his sister's kid.
8. When Escobar is in town, he tells Bo that if Bo doesn't get Escobar his money, his two friends will staple Bo's tongue to his chin. What are his two friends names?

Answer: Ramon and Caesar

Escobar says he will have "Ramon and Caesar staple your tongue to your chin" when they are having the conversation in the limo.
9. Who plays Bear?

Answer: James Gandolfini

James Gandolfini is much better known as Tony Soprano. He has a southern accent in "Get Shorty".
10. What is Bear's daughter named?

Answer: Farrah

She is played by Alison and Amber Waddell. She is only credited as Bear's daughter, but Bo calls her by name several times.
Source: Author Sarah606

This quiz was reviewed by FunTrivia editor skunkee before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. 'Get Shorty' (Before He Gets You) Average

7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us