FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
My Best Friends Wedding Quizzes, Trivia and Puzzles
My Best Friends Wedding Quizzes, Trivia

My Best Friend's Wedding Trivia

My Best Friend's Wedding Movie Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P

Fun Trivia
My Best Friend's Wedding' (1997), directed by P.J. Hogan, stars Julia Roberts, Dermot Mulroney, Cameron Diaz, and Rupert Everett. It won three Blockbuster Entertainment Awards.
3 quizzes and 40 trivia questions.
1.
  What do you know about My Best Friend's Wedding?    
Multiple Choice
 10 Qns
I hope this quiz isn't too hard. It shouldn't be if you've watched it a few times.
Average, 10 Qns, Karolina33, Apr 23 03
Average
Karolina33
6704 plays
2.
  Take this My Best Friend's Wedding Quiz    
Multiple Choice
 20 Qns
If you enjoyed 'My Best Friend's Wedding' as much as I did you will enjoy this quiz. May be a little tough but if you're a true fan of the movie, don't let that scare you away.
Average, 20 Qns, tillman2, Jul 22 14
Average
tillman2
9159 plays
3.
  My Best Friend's Wedding Test    
Multiple Choice
 10 Qns
This should be easy for those who watched the movie!
Easier, 10 Qns, Cheeko66, Jul 06 16
Easier
Cheeko66
5931 plays
trivia question Quick Question
Where did Michael ask Kimmy to marry him?

From Quiz "My Best Friend's Wedding"





My Best Friend's Wedding Trivia Questions

1. What does Jules compare herself to?

From Quiz
My Best Friend's Wedding

Answer: jello

Jules compares herself to jello when describing to Kimmy why Michael would rather have jello than creme brulee.

2. Who says this line? "By God, there'll be dancing!"

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: George

George remarks at the reception that there'll be no marriage and no sex, but "By God there'll be dancing!"

3. Toward the start of the movie, what is the name on the shirt Jules is wearing while talking to Michael on the phone?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Red

4. What is Jules and Michael's song?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: The Way You Look Tonight

On the boat when Jules is about to tell Michael she loves him, he sings to her and they dance.

5. What causes a commotion at the Wallace house before the wedding (after Julianne, Michael, and Kimmie have left)?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: one of the bridesmaids/cousins gets her tongue stuck to an ice sculpture

Her tongue is stuck to a certain "area" on the sculpture.

6. What kind of car does Kimmy drive?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: BMW

Had to be watching closely.

7. Where does Jules find Kimmy?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: bathroom stall

Jules finds Kimmy in the bathroom stall of a baseball complex, after she sees Jules and Michael kissing.

8. What is the first place that Michael looks for Kimmie (after she sees him and Julianne kissing and left)?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: the train station

The train station is where Michael proposed.

9. How many days does Jules say she has to break up the wedding?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Four

She tells George at the airport she has four days to break them up.

10. Who does Jules pretend she is engaged to?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: George

George comes to visit Jules. Jules goes to tell Michael she is in love with him when Michael asks her who the guy is. Jules then tells him that George is her fiance.

11. What happened to Kimmie's maid of honor so that she has to ask Julianne to be the replacement?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: she shattered her pelvis

Kimmie says that she shattered her pelvis line dancing over Spring Break.

12. Where did Michael ask Kimmy to marry him?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Train Station

He tells Jules at the station when they are looking for Kimmy that that is where he asked her to marry him.

13. What can Kimmie NOT do?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Sing

When they go to a karoke bar, Jules makes Kimmy sing and she is completely off tune the entire time.

14. What song is being sung at the karaoke bar before Kimmie sings?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: I am Woman

"Just the Way You Look Tonight" is Michael and Julianne's song, and "Say a Little Prayer for You" is the song that George says Dionne Warwick sang when he met Julianne.

15. What is Michael's last name?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: O'Neal

16. What is Jules afraid of?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Love

Jules has always been afraid of love. Michael talks to her about this at the baseball game.

17. What is Michael's brother's name?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Scotty

18. Why do Kimmy and Michael break up?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Because of Jules

Kimmy and Michael break up because Jules sent an email to Michael's boss telling him to fire Michael. Jules interfered and caused problems.

19. Why does Julianne tell Michael that George has come to see her (after she tells him that they aren't really engaged)?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: because they had dated but George couldn't accept the fact that it was over

Julianne tells Michael that she and George are engaged to try and make Michael jealous, but she later reveals that they aren't actually engaged.

20. Who is George for real?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Jules' editor

21. How old are Jules and Michael turning in the movie?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: 28

Jules and Michael are turning 28, we know this because that is when they are supposed to marry each other, if they had not found someone else.

22. Michael made Julianne swear that if they were still single at age __ they would marry each other.

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: 28

One night in Tucson, Michael cut his and Julianne's fingers with a razor and made her swear that they would marry each other if they were still single when they were 28.

23. Who does Jules tell Michael that George is?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Her fiance

She tells him this instead of telling Michael she loves him like she was supposed to do.

24. Kimmie refers to her bridemaid cousins as what?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: vengeful sluts

Kimmie obviously doesn't like them.

25. Where does George say he first met Jules?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Mental Institution

He tells them all this at the Rehearsal Dinner.

26. Do Jules and Michael end up together?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: No

Jules says good-bye to Michael after his wedding!

27. What is the name of the street Jules is chasing Michael on?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Michigan Ave.

She tells George on the cell phone she is chasing Michael down Michigan Ave.

28. What is Michael's boss's name?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Eric

29. What magazine does Michael work for?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Sport Magazine

30. What does Jules do with the wedding ring Michael asks her to keep for him until the wedding?

From Quiz My Best Friend's Wedding

Answer: Tries it on

It gets stuck.

This is category 2390
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.