FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Best Friends Wedding
Quiz about My Best Friends Wedding

Take this My Best Friend's Wedding Quiz! Average Trivia | Movies


If you enjoyed 'My Best Friend's Wedding' as much as I did you will enjoy this quiz. May be a little tough but if you're a true fan of the movie, don't let that scare you away.

A multiple-choice quiz by tillman2. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. My Best Friend's Wedding

Author
tillman2
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
8,091
Updated
Dec 03 21
# Qns
20
Difficulty
Average
Avg Score
14 / 20
Plays
9162
Last 3 plays: Guest 96 (16/20), Guest 76 (15/20), Guest 107 (20/20).
- -
Question 1 of 20
1. Toward the start of the movie, what is the name on the shirt Jules is wearing while talking to Michael on the phone? Hint


Question 2 of 20
2. What kind of car does Kimmy drive? Hint


Question 3 of 20
3. How many days does Jules say she has to break up the wedding? Hint


Question 4 of 20
4. Where did Michael ask Kimmy to marry him? Hint


Question 5 of 20
5. What is Michael's last name? Hint


Question 6 of 20
6. What is Michael's brother's name? Hint


Question 7 of 20
7. Who is George for real? Hint


Question 8 of 20
8. Who does Jules tell Michael that George is? Hint


Question 9 of 20
9. Where does George say he first met Jules? Hint


Question 10 of 20
10. What is the name of the street Jules is chasing Michael on? Hint


Question 11 of 20
11. What is Michael's boss's name? Hint


Question 12 of 20
12. What magazine does Michael work for? Hint


Question 13 of 20
13. What does Jules do with the wedding ring Michael asks her to keep for him until the wedding? Hint


Question 14 of 20
14. What is Jules' room number at the hotel? Hint


Question 15 of 20
15. What is the first thing the bell hop say to Jules when he sees her sitting outside her room? Hint


Question 16 of 20
16. What time is the wedding? Hint


Question 17 of 20
17. What color is Jules' maid of honor gown? Hint


Question 18 of 20
18. What are the three boys doing while blowing up the ballons for the wedding? Hint


Question 19 of 20
19. What was Jules driving while chasing Michael? Hint


Question 20 of 20
20. At the wedding reception what was Jules' 'gift' that she let Michael and Kimmy borrow until they could get one of their own? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 21 2024 : Guest 96: 16/20
Mar 16 2024 : Guest 76: 15/20
Mar 08 2024 : Guest 107: 20/20

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Toward the start of the movie, what is the name on the shirt Jules is wearing while talking to Michael on the phone?

Answer: Red

2. What kind of car does Kimmy drive?

Answer: BMW

Had to be watching closely.
3. How many days does Jules say she has to break up the wedding?

Answer: Four

She tells George at the airport she has four days to break them up.
4. Where did Michael ask Kimmy to marry him?

Answer: Train Station

He tells Jules at the station when they are looking for Kimmy that that is where he asked her to marry him.
5. What is Michael's last name?

Answer: O'Neal

6. What is Michael's brother's name?

Answer: Scotty

7. Who is George for real?

Answer: Jules' editor

8. Who does Jules tell Michael that George is?

Answer: Her fiance

She tells him this instead of telling Michael she loves him like she was supposed to do.
9. Where does George say he first met Jules?

Answer: Mental Institution

He tells them all this at the Rehearsal Dinner.
10. What is the name of the street Jules is chasing Michael on?

Answer: Michigan Ave.

She tells George on the cell phone she is chasing Michael down Michigan Ave.
11. What is Michael's boss's name?

Answer: Eric

12. What magazine does Michael work for?

Answer: Sport Magazine

13. What does Jules do with the wedding ring Michael asks her to keep for him until the wedding?

Answer: Tries it on

It gets stuck.
14. What is Jules' room number at the hotel?

Answer: 703

You really had to be paying attention.
15. What is the first thing the bell hop say to Jules when he sees her sitting outside her room?

Answer: Locked Out

The very first thing he says to her is 'are you locked out?' He does tell her it is a non-smoking floor but the FIRST thing he says is are you locked out?
16. What time is the wedding?

Answer: 6pm

17. What color is Jules' maid of honor gown?

Answer: Lavender

I hope you didn't pick pink, she never wears pink.
18. What are the three boys doing while blowing up the ballons for the wedding?

Answer: Inhaling helium

Remember how funny they were talking?
19. What was Jules driving while chasing Michael?

Answer: Bread Truck or Van

The only vehicle not locked was a bread truck.
20. At the wedding reception what was Jules' 'gift' that she let Michael and Kimmy borrow until they could get one of their own?

Answer: A song

If you remember she says she dosen't have a gift for them but will lend them her and Michael's song until they get one of their own.
Source: Author tillman2

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. My Best Friend's Wedding Easier
2. My Best Friend's Wedding Average
3. Dean Koontz' "Phantoms" Average
4. Major Payne Difficult
5. Woody Allen's "Manhattan" Average

4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us