FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about My Best Friends Wedding
Quiz about My Best Friends Wedding

My Best Friend's Wedding Test | Movies


This should be easy for those who watched the movie!

A multiple-choice quiz by Cheeko66. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. My Best Friend's Wedding

Author
Cheeko66
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
132,599
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
5937
Last 3 plays: Guest 108 (9/10), Guest 31 (9/10), Guest 24 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. What does Jules compare herself to? Hint


Question 2 of 10
2. What is Jules and Michael's song? Hint


Question 3 of 10
3. Where does Jules find Kimmy? Hint


Question 4 of 10
4. Who does Jules pretend she is engaged to? Hint


Question 5 of 10
5. What can Kimmie NOT do? Hint


Question 6 of 10
6. What is Jules afraid of? Hint


Question 7 of 10
7. Why do Kimmy and Michael break up? Hint


Question 8 of 10
8. How old are Jules and Michael turning in the movie? Hint


Question 9 of 10
9. Do Kimmy and Michael actually get married?


Question 10 of 10
10. Do Jules and Michael end up together?

Answer: (One Word)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Mar 25 2024 : Guest 108: 9/10
Mar 22 2024 : Guest 31: 9/10
Mar 21 2024 : Guest 24: 6/10
Mar 21 2024 : Guest 96: 9/10
Mar 16 2024 : Guest 76: 7/10
Mar 08 2024 : Guest 107: 8/10
Mar 01 2024 : Guest 96: 1/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What does Jules compare herself to?

Answer: jello

Jules compares herself to jello when describing to Kimmy why Michael would rather have jello than creme brulee.
2. What is Jules and Michael's song?

Answer: The Way You Look Tonight

On the boat when Jules is about to tell Michael she loves him, he sings to her and they dance.
3. Where does Jules find Kimmy?

Answer: bathroom stall

Jules finds Kimmy in the bathroom stall of a baseball complex, after she sees Jules and Michael kissing.
4. Who does Jules pretend she is engaged to?

Answer: George

George comes to visit Jules. Jules goes to tell Michael she is in love with him when Michael asks her who the guy is. Jules then tells him that George is her fiance.
5. What can Kimmie NOT do?

Answer: Sing

When they go to a karoke bar, Jules makes Kimmy sing and she is completely off tune the entire time.
6. What is Jules afraid of?

Answer: Love

Jules has always been afraid of love. Michael talks to her about this at the baseball game.
7. Why do Kimmy and Michael break up?

Answer: Because of Jules

Kimmy and Michael break up because Jules sent an email to Michael's boss telling him to fire Michael. Jules interfered and caused problems.
8. How old are Jules and Michael turning in the movie?

Answer: 28

Jules and Michael are turning 28, we know this because that is when they are supposed to marry each other, if they had not found someone else.
9. Do Kimmy and Michael actually get married?

Answer: Yes

Kimmy and Michael get married at the end of the movie.
10. Do Jules and Michael end up together?

Answer: No

Jules says good-bye to Michael after his wedding!
Source: Author Cheeko66

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Miaow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. My Best Friend's Wedding Average
2. My Best Friend's Wedding Average
3. Dean Koontz' "Phantoms" Average
4. Major Payne Difficult
5. Woody Allen's "Manhattan" Average

4/12/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us