FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
 Music from 2002 Quizzes, Trivia and Puzzles
 Music from 2002 Quizzes, Trivia

Music from 2002 Trivia

Music from 2002 Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 2000s Music

Fun Trivia
29 quizzes and 395 trivia questions.
1.
  Top 100 Songs of 2002, Part 2    
Multiple Choice
 25 Qns
This is Part 2 of my quiz on the top 100 songs of 2002, according to Rick Dees' Weekly Top 40 Countdown (www.rick.com). Sometimes I'll give you a quote and you'll have to identify the artist, sometimes I'll give you a different kind of question to answer
Tough, 25 Qns, Jacifan, Dec 30 22
Tough
Jacifan
Dec 30 22
3505 plays
2.
  Top 100 Songs of 2002, Part 4    
Multiple Choice
 25 Qns
This is the final part of my Top 100 Songs of 2002 quiz. I give you a lyric with the name of the song missing, and you just tell me what song it is and who sang it!
Average, 25 Qns, Jacifan, May 17 12
Average
Jacifan
9580 plays
3.
  Lyrics from Popular 2002 Songs    
Multiple Choice
 10 Qns
All you have to do is either finish the lyric or fill in the blank on these popular 2002 songs. Enjoy!
Average, 10 Qns, Eema-U, Jun 03 23
Average
Eema-U
Jun 03 23
11923 plays
4.
  Top Ten Hits of 2002    
Match Quiz
 10 Qns
This quiz asks you to match a top ten hit in 2002 to its correct artist. Can you remember all of them? Good luck!
Average, 10 Qns, Lpez, Mar 23 23
Average
Lpez
Mar 23 23
86 plays
5.
  Music Mixture from 2002    
Multiple Choice
 10 Qns
This update of an adopted quiz contains popular songs of many genres. I've edited it to focus on 2002.
Average, 10 Qns, GoodVibe, Jun 07 23
Average
GoodVibe
Jun 07 23
206 plays
6.
  The World of Pop in 2002    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz is about all the artists on the charts in 2002!
Average, 10 Qns, sweetlady, Jun 12 22
Average
sweetlady
Jun 12 22
4330 plays
7.
  Top 100 Songs of 2002, Part 3    
Multiple Choice
 25 Qns
This is the third part of my quiz on the top 100 songs of 2002, according to www.rick.com. After question number 15, the song name also fills in the blanks in the lyrics. Enjoy!
Average, 25 Qns, Jacifan, Sep 06 21
Average
Jacifan
Sep 06 21
3888 plays
8.
  Top Hits of 2002    
Multiple Choice
 10 Qns
If you love your top 10 music hits, this will be an easy quiz!
Average, 10 Qns, Granger01, Oct 31 13
Average
Granger01
5166 plays
9.
  Top 100 Songs of 2002, Part 1    
Multiple Choice
 25 Qns
I'll give you a quote, and you tell me who sang it. Occasionally I'll give you the name of the song, but mostly it's quotes. This list of the top 100 songs of 2002 came from Rick Dees' Weekly Top 40 Countdown site at www.rick.com. Enjoy!
Difficult, 25 Qns, Jacifan, Mar 05 21
Difficult
Jacifan
Mar 05 21
3472 plays
10.
  Hits Of 2002    
Multiple Choice
 10 Qns
How much do you remember about the UK hits of 2002?
Average, 10 Qns, baby_dolphin, Aug 08 18
Average
baby_dolphin
Aug 08 18
3423 plays
trivia question Quick Question
Who sings "No More(Baby I'm a Do Right)?

From Quiz "The World of Pop in 2002"




11.
  Complete the Lyrics 2002-2003    
Multiple Choice
 10 Qns
This is my first quiz, have fun!
Average, 10 Qns, danmills, Apr 15 10
Average
danmills
3134 plays
12.
  2002 Hip-Hop Quiz    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about the latest hits in 2002. This is not hard if you listen to Hip-Hop. Enjoy.
Tough, 10 Qns, BIGMOOSE5000, Nov 07 05
Tough
BIGMOOSE5000
3867 plays
13.
  UK Who Sings That Song?    
Multiple Choice
 20 Qns
These are songs that have featured in the UK chart in 2002. Good luck!
Average, 20 Qns, scsloth, Feb 29 24
Average
scsloth
Feb 29 24
1315 plays
14.
  Song Lyrix for 2K2    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz includes songs from the year 2002. Pop, rock, R&B...who sang it? What song is it? Finish the lyrics. Have fun! ;)
Tough, 10 Qns, OffSideSumMerKiSS, Dec 11 10
Tough
OffSideSumMerKiSS
2356 plays
15.
  Finish The Lyric 2002    
Multiple Choice
 10 Qns
You must finish the lyric from popular songs in 2002.
Average, 10 Qns, shortross9, Sep 20 05
Average
shortross9
3297 plays
16.
  Name This Club Hit Version 2.002    
Multiple Choice
 15 Qns
The year 2002 in dance music saw the emergence of many newcomers, as well as new releases from established dance artists such as Madonna and Amber. How much do you know about dance releases in 2002? Have fun and good luck!
Tough, 15 Qns, Logan24, Sep 20 05
Tough
Logan24
1127 plays
17.
  Lyrics from UK No.1 singles of 2002    
Multiple Choice
 20 Qns
You've played my first quiz asking you who did what song, and this one works the same way, except you work out who it is from the lyrics. OK? PS: Still no chronological order.
Average, 20 Qns, bluenoseboyo, Nov 15 07
Average
bluenoseboyo
629 plays
18.
  Music 2002    
Multiple Choice
 10 Qns
I give the song title, and you give the artist.
Average, 10 Qns, shygirl157, Aug 17 18
Average
shygirl157
Aug 17 18
3851 plays
19.
  Songs from 2002-2003    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz focuses on music from 2002-2003 . It's challenging , but should be quite easy for music fans. Most questions have a song lyric which is followed by a multiple choice of possible artists. Enjoy!
Tough, 10 Qns, wingdingval, Oct 17 09
Tough
wingdingval
2432 plays
20.
  2002 Lyrics for All The Music Lovers    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz was made for everyone who love today's R&B and Hip-Hop music.These songs are from 2001 thru 2002.
Average, 10 Qns, 2423, Apr 17 23
Average
2423
Apr 17 23
2725 plays
21.
  UK Lyrics 2002 - Number 1's    
Multiple Choice
 10 Qns
I will give a lyric - you simply say the artist or complete the lyric! If you're into your charts, this will be simple.
Average, 10 Qns, musicguruiswicked, Jun 02 23
Average
musicguruiswicked
Jun 02 23
1521 plays
22.
  Music of 2002    
Multiple Choice
 15 Qns
This quiz is for everyone who loves music.
Difficult, 15 Qns, 2423, Sep 20 05
Difficult
2423
2618 plays
23.
  Popular Songs of 2002-2003    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz contains questions about popular songs of 2002 to 2003. Have fun!
Very Difficult, 10 Qns, rudyluv, Apr 21 08
Very Difficult
rudyluv
2584 plays
24.
  UK Song Lyrics 2002    
Multiple Choice
 20 Qns
Here are some song lyrics from songs released in 2002 that were popular in the UK. All you have to do is tell me the artist that sang it.
Tough, 20 Qns, Busted_Babe, Jul 31 22
Tough
Busted_Babe
Jul 31 22
676 plays
25.
  Name the song from 2002    
Multiple Choice
 15 Qns
Ok folks, I give you a lyric from a song from 2002 and you tell me which song it is from ... simple!
Very Difficult, 15 Qns, Bazalinhio, Sep 20 05
Very Difficult
Bazalinhio
1205 plays
26.
  More 2002 Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on popular 2002 music. Just identify who sang the quote.
Difficult, 10 Qns, Jacifan, Sep 20 05
Difficult
Jacifan
1726 plays
27.
  2002 Lyrics for All The Music Lovers Pt.2    
Multiple Choice
 10 Qns
Since the first quiz 2002 Lyrics for All The Music Lovers seemed to be doing well I decided to make a second part. Enjoy!
Difficult, 10 Qns, 2423, Sep 20 05
Difficult
2423
1255 plays
28.
  Rock Bands of 2002    
Multiple Choice
 10 Qns
Just some simple questions on some rock groups.
Difficult, 10 Qns, lilangel7822, Aug 06 22
Difficult
lilangel7822
Aug 06 22
833 plays
29.
  2002 Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
Listen to different types of music? Here's a mix of R and B, hip-hop, pop, and rock starting from 2000 to 2002.
Very Difficult, 10 Qns, Peaches87, Jun 28 20
Very Difficult
Peaches87
Jun 28 20
2149 plays

Music from 2002 Trivia Questions

2. Number 25 - "I'm coming up, so you better ______________."

From Quiz Top 100 Songs of 2002, Part 4

Answer: "Get This Party Started" by Pink

This was Pink's first single released from her album "Missundaztood."

3. "Nelly, I love you."

From Quiz Complete the Lyrics 2002-2003

Answer: Nelly & Kelly

Taken from "Dilemma". This song spent ages on top of the US charts, got knocked off by Kelly Clarkson, winner of "American Idol", and then knocked her off! However, this song spent two weeks at the top of the UK charts.

4. "I would die in ecstasy"?

From Quiz Songs from 2002-2003

Answer: Norah Jones

This multiple Grammy winner in 2003 is best known for her sultry voice and soothing music. This lyric hails from her breakout song "Don't Know Why".

5. 'It's a damn cold night, trying to figure out ....'

From Quiz Lyrics from Popular 2002 Songs

Answer: this life

This is from the song "I'm With You" by Canadian Avril Lavigne on the album "Let Go". This is Avril's first album. Other songs on this album include "Complicated" and "Sk8er Boi".

6. Number 75 - What rapper sings "Rollout"?

From Quiz Top 100 Songs of 2002, Part 2

Answer: Ludacris

"Rollout" is a song about all sorts of material possessions.

7. "I'm flying high, like the wind. Reaching the impossible, I'll never doubt again."

From Quiz Lyrics from UK No.1 singles of 2002

Answer: Will Young

These lyrics are taken from UK Pop Idol winner Will Young's massive number one single "Anything Is Possible/Evergreen". It sold 1.78 million copies and is the the fastest-selling UK debut single of all time. Such a high amount of sales meant that this single went TRIPLE PLATINUM. This was the only single of that year to achive this status.

8. Busted told us what they went to school for, but what was their teacher's name?

From Quiz Hits Of 2002

Answer: Miss MacKenzie

"What I Go To School For" was their debut single.

9. Number 100 - "Please leave a message after the tone."

From Quiz Top 100 Songs of 2002, Part 1

Answer: Craig David

"Fill Me In" by Craig David was at number 100.

10. "His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy...'

From Quiz Music of 2002

Answer: 'Lose Yourself'

This song by Eminem is featured on the "8 Mile" Soundtrack, which was released in 2002.

11. "True perfection has to be imperfect"

From Quiz Name the song from 2002

Answer: Oasis - "Little By Little"

This was the third single to be issued from "Heathen Chemistry". It was a double-A side single along with "She Is Love".

12. Who sings "I'm Gonna Getcha Good!"?

From Quiz Music Mixture from 2002

Answer: Shania Twain

Shania Twain co-wrote this 2002 crossover hit with her husband, Robert "Mutt" Lange. It was featured on her album "Up!" Twain had three versions of "I'm Gonna Getcha Good:" A Green version for country, Red for pop, and a Blue version for the Indian market.

13. Part I (Name the song): An established dance artist sang these lines in one of the most anticipated dance releases of 2002: "I'm gonna avoid the cliché/ I'm gonna suspend my senses/ I'm gonna delay my pleasure..."

From Quiz Name This Club Hit Version 2.002

Answer: Madonna "Die Another Day"

"Die Another Day" was leaked to the internet and radio a week before its official release date of October 10th, and quickly flew up the dance charts adding yet another number one hit to Madonna's resume. Amber's "Anyway (Men Are from Mars)" was the third release off of her third album, "Naked". Cyndi Lauper's "Shine" was the title track on her independent EP release. Jennifer Lopez's "Alive" was written for her movie "Enough" and became a huge dance hit in 2002.

14. 'Now I know I'm not the one you thought you knew back in high school...'

From Quiz 2002 Lyrics

Answer: Sum 41

This song, 'Fat Lip', is the first song on Sum 41's album 'All Killer No Filler'.

15. Who sings this lyric: "If you surrender to me, to me, whisper in my ear, words I long to hear"?

From Quiz UK Lyrics 2002 - Number 1's

Answer: Liberty X

From 'Got to Have Your Love'. Liberty X reached number 2 in the UK charts, held off only by Atomic Kitten.

16. "'Cause I live my life to the limit and I love it."?

From Quiz More 2002 Lyrics

Answer: Jennifer Lopez

From "I'm Real", which she sang with Ja Rule. Ja Rule also sang "Ain't It Funny" with J-Lo.

17. Who sings "On a Night Like This"?

From Quiz Top Hits of 2002

Answer: Kylie Minogue

Kylie sings this song, plus many more. She has been in TV shows as well. Her 2002 album is "Fever".

18. Who sings "Hot In Herre"?

From Quiz The World of Pop in 2002

Answer: Nelly

Nelly is from St. Louis, Missouri; his first album was "Country Grammer".

19. What song is this from: "So tell me, ma, what's it gonna be? She said...You don't know what you mean to me"?

From Quiz Song Lyrix for 2K2

Answer: "Dilemma" by Nelly & Kelly Rowland

"No matter what I do, all I think about is you Even when I'm with my boo, you know I'm crazy over you." Nelly also sings "Hot In Herre"; this slow jam is one of the best, especially with Destiny's Child, Kelly Rowland.

20. "I see the way you're acting like you're somebody else, it gets me ..."

From Quiz Finish The Lyric 2002

Answer: frustrated

This is a line from the Avril Lavigne song "Complicated". Avril Lavigne performed in the opening act at MTV's Video Music Awards 2002.

21. "Baby you the man. Cause you put it on me..."

From Quiz 2002 Lyrics for All The Music Lovers Pt.2

Answer: Call Me

This song is featured on Tweet's album "Southern Hummingbird".

22. "He breaks me down, he builds me up..."

From Quiz 2002 Lyrics for All The Music Lovers

Answer: Addictive

This song is featured on the Truthfully Speaking album by the new artist Truth Hurts.

23. Who sings the song ' 2 Way '?

From Quiz 2002 Hip-Hop Quiz

Answer: Lil' Romeo

It can be found on Lil' Romeo's Promo C.D called Gametime.

24. Who sings 'Kiss Kiss'?

From Quiz UK Who Sings That Song?

Answer: Holly Valance

Holly Valance rose to fame as Felicity Scully in the Aussie soap opera, 'Neighbours'.

25. Who sang this? "Feeding the baby she's all alone"

From Quiz UK Song Lyrics 2002

Answer: Avril Lavigne

The song is 'Sk8r Boi' from Avril's album 'Let Go'.

26. Number 24 - "I cried out, heaven saved me, but I'm down to ______________."

From Quiz Top 100 Songs of 2002, Part 4

Answer: "One Last Breath" by Creed

This was Creed's second single released from their album "Weathered." The first was "My Sacrifice."

27. Number 49 - "Sometimes, some people get me wrong."

From Quiz Top 100 Songs of 2002, Part 3

Answer: "Walking Away" by Craig David

Craig David's previous hits included "Fill Me In" and "Seven Days."

28. Who sings this song: "Get a real job. That's what they said to me."

From Quiz Popular Songs of 2002-2003

Answer: Good Charlotte

From "The Anthem", off "The Young and the Hopeless" album. The first single off this album was "Lifestyles of the Rich and Famous".

29. "I climb a tree outside her home, to make sure that she's alone."

From Quiz Complete the Lyrics 2002-2003

Answer: Busted

From their debut song, "What I Go to School For." Their self-titled debut album got to number 2 in the album charts, beaten by Justin Timberlake's album "Justified."

30. Which Musiq song is featured in a Nike commercial?

From Quiz Songs from 2002-2003

Answer: "Religious"

Musiq's 2002 album, "Juslisen", received critical acclaim and featured some of the work of Jill Scott.

This is category 14438
Last Updated Jun 22 2024 5:50 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.