FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Top Hits of 2002
Quiz about Top Hits of 2002

Top Hits of 2002 Trivia Quiz


If you love your top 10 music hits, this will be an easy quiz!

A multiple-choice quiz by Granger01. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. 2000s Music
  8. »
  9. Music from 2002

Author
Granger01
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
95,966
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
5166
Last 3 plays: Guest 68 (5/10), cheeseit223 (8/10), Guest 75 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Who sings "On a Night Like This"? Hint


Question 2 of 10
2. Who sings the song "Complicated"? Hint


Question 3 of 10
3. Which singer, who was in a TV series with her family, covered a song that an older singer once made a hit? Hint


Question 4 of 10
4. This group are now all split up and going their own way. But when they were a group they came up with hit songs such as "Wannabe", "2 Become 1", and "Last Time Lover"....which band was this? Hint


Question 5 of 10
5. This singer has come up with hits such as "I'm not a girl, not yet a woman", "Baby One More Time", and "Sometimes". Hint


Question 6 of 10
6. Who sings the song "Kiss Kiss"? Hint


Question 7 of 10
7. Which one of these is a song sung by Sophie Ellis Bextor? Hint


Question 8 of 10
8. Who sings "I'm Just A Girl"? Hint


Question 9 of 10
9. Who sings the song "When You Look At Me"? Hint


Question 10 of 10
10. True or false: DJ Otzi sings "Hey Baby".



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 06 2024 : Guest 68: 5/10
May 24 2024 : cheeseit223: 8/10
May 07 2024 : Guest 75: 9/10
Apr 29 2024 : Guest 98: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who sings "On a Night Like This"?

Answer: Kylie Minogue

Kylie sings this song, plus many more. She has been in TV shows as well. Her 2002 album is "Fever".
2. Who sings the song "Complicated"?

Answer: Avril Lavigne

Avril sings "Complicated" with her other band members.
3. Which singer, who was in a TV series with her family, covered a song that an older singer once made a hit?

Answer: Kelly Osbourne

Kelly Osbourne is on a TV show with her family called "The Osbournes". She did the song "Papa Don't Preach", which Madonna sang originally.
4. This group are now all split up and going their own way. But when they were a group they came up with hit songs such as "Wannabe", "2 Become 1", and "Last Time Lover"....which band was this?

Answer: Spice Girls

The Spice Girls were once a huge hit with girls. They sold lots of albums around the world, but now have gone their separate ways and are leading different lives.
5. This singer has come up with hits such as "I'm not a girl, not yet a woman", "Baby One More Time", and "Sometimes".

Answer: Britney Spears

Britney was at a young age when she produced her first album, "Baby One More Time". As she got older, more hits came.
6. Who sings the song "Kiss Kiss"?

Answer: Holly Valance

Holly is featured in the TV show "Neighbours".
7. Which one of these is a song sung by Sophie Ellis Bextor?

Answer: Get Over You

Sophie Ellis Bextor has had a few hits, including "Murder On The Dance Floor", "Move This Mountain", and "Live It Up" (featured on her "Get Over You" single.)
8. Who sings "I'm Just A Girl"?

Answer: Bachelor Girl

This song is about a place full of men that's invaded by women! The men are scared except for one guy!
9. Who sings the song "When You Look At Me"?

Answer: Christina Milian

Christina sings this hit song. It has a great tune and is easily one of anyone's favourite songs!
10. True or false: DJ Otzi sings "Hey Baby".

Answer: True

Yep he does, along with a few more new songs. This song is done in a cartoon form, not actually Otzi in person singing.
Source: Author Granger01

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us