FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Comedy Quizzes, Trivia and Puzzles
Comedy Quizzes, Trivia

Comedy Music Trivia

Comedy Music Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Other Music

Fun Trivia
43 Comedy Music quizzes and 602 Comedy Music trivia questions.
Sub-Categories:
Dr Demento Dr Demento (9 quizzes)
1.
  More Silly Songs of the 50s, 60s and 70s   top quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
There are so many silly songs from the '50s, '60s and '70s that I couldn't put all the questions in one quiz. Here are a few more questions about the silly songs of the 1950s through the '70s. Let's see how much you remember.
Average, 10 Qns, classictvnut, Mar 19 17
Average
classictvnut
6695 plays
2.
  Rock Me Silly   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
These silly or novelty songs made us all laugh throughout the 50s, 60s and 70s. All songs were actual charted hits in the U.S. See which of them you recall and giggle along with the memories.
Average, 15 Qns, fredsixties, Aug 15 15
Average
fredsixties
2401 plays
3.
  Silly Songs of the 50s, 60s and 70s   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
During the 1950s, '60s and '70s we were bombarded by love songs on the radio. Occasionally we'd get a breath of fresh air when some artists would come out with a silly song. Here are some questions about these silly songs of the '50s through the '70s.
Average, 10 Qns, classictvnut, Mar 14 13
Average
classictvnut
5980 plays
4.
  Sing Me a Silly, Wacky Song   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
There have been so many wacky and silly songs through the years and a lot of them just stay in one's head. How many of these old wacky songs have stayed in your head? I have included lyrics for your amusement. Good luck!
Average, 10 Qns, wenray, Feb 19 12
Average
wenray
794 plays
5.
  Simply Silly Songs   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Get out your funny bone and get ready to have a blast. I'll give you some lyrics and you give me the title. But be warned, they're all really silly songs.
Average, 10 Qns, suzi_greer, Sep 26 09
Average
suzi_greer
2753 plays
6.
  I Beg Your Parody   great trivia quiz  
Multiple Choice
 15 Qns
A songwriter or performer must surely know that he, or she, has entered the public consciousness when someone else produces a parody of one of their songs. Questions about these parodies relate to the real song, or the artists who sang or wrote it.
Average, 15 Qns, darksplash, Dec 02 22
Average
darksplash gold member
Dec 02 22
1467 plays
7.
  Novelty Songs - Part 1   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Novelty records are parodies of well known pieces, or comments on events of the day, or songs performed just for comic value.
Average, 10 Qns, Christinap, Jun 07 22
Average
Christinap
Jun 07 22
2347 plays
8.
  Nonsense and Novelty Songs    
Multiple Choice
 10 Qns
Nonsense/novelty songs have always been with us. We cringe, we smile, and we hear it all day in our heads. Here are a few that you might remember or have tried to forget.
Average, 10 Qns, Rehaberpro, Apr 12 15
Average
Rehaberpro
637 plays
9.
  Who on Earth Bought These Records?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Hundreds of artists have released records that can be categorized as 'novelty songs'. Many have been big hits, but it still beggars belief that anyone would buy them.
Average, 10 Qns, EnglishJedi, Dec 18 12
Average
EnglishJedi gold member
607 plays
10.
  Nonsense and Novelty Songs (Part two)    
Multiple Choice
 10 Qns
Just when you thought it was safe to fire up your computer, along comes Nonsense and Novelty Songs, part two.
Average, 10 Qns, Rehaberpro, Feb 17 21
Average
Rehaberpro
Feb 17 21
544 plays
trivia question Quick Question
Do you know me? Think Mary, Don, Dennis, Rochester, Phil, violin, and Maxwell.

From Quiz "The Comedians [ 2 ]"




11.
  Strange and Bizarre Novelty Records   great trivia quiz  
Multiple Choice
 20 Qns
I grew up with Dr. Demento, and early on gained a love of strange recordings!
Difficult, 20 Qns, egoett, Nov 05 08
Difficult
egoett
3430 plays
12.
  Novelty Hits Through the Ages    
Multiple Choice
 10 Qns
These novelty tunes have a way of sticking in your head. If anyone has a suggestion on how to remove them please drop me a line.
Average, 10 Qns, nutmeglad, Jul 22 11
Average
nutmeglad
3994 plays
13.
  Novelty Songs- Part 2   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
More Novelty Songs that have made us laugh, cry, or just cringe.
Average, 10 Qns, Christinap, May 04 12
Average
Christinap
1623 plays
14.
Novelty songs and the artists who performed them. Match the song with the appropriate artist.
Average, 10 Qns, Desimac, Jan 05 17
Average
Desimac gold member
421 plays
15.
  Remember These Novelty Songs? Who Sang Them?   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Novelty songs had interesting lyrics, great stories to them and infectious beats. Maybe you will remember who the singers were.
Average, 10 Qns, funnytrivianna, Aug 24 10
Average
funnytrivianna gold member
740 plays
16.
  Oldies: Novelty Songs   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Going way back for most of these "cute" songs.
Tough, 10 Qns, robert362, Oct 04 08
Tough
robert362
4200 plays
17.
  Comedy songs of the '50s and '60s    
Multiple Choice
 10 Qns
These days there is a great lack of comedy songs but back in the day they were all over the music charts. Take a trip down comedy song memory lane and have a good laugh while you find the answers to these questions.
Tough, 10 Qns, shipyardbernie, Feb 01 11
Tough
shipyardbernie gold member
920 plays
18.
  Top 40 Radio IV - Novelty Tunes    
Multiple Choice
 10 Qns
Top 40 Radio was about variety; R&B, folk, rock, country, and even odd songs like these. Perhaps you'll remember some of them. All chart info is from Billboard.
Average, 10 Qns, JRooowe, Mar 19 14
Average
JRooowe gold member
611 plays
19.
  Funny, Weird, and Amusing Song Lyrics    
Multiple Choice
 20 Qns
Some songs have a beautiful melody, some have a driving beat, some make you cry and others make you think. And then there are these songs!
Tough, 20 Qns, Giniw, Oct 27 13
Tough
Giniw
572 plays
20.
  Lydia the Queen of Tattoos   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
Have you met Lydia? You can learn a lot from Lydia and her wonderful tattoos. All the questions are about "Lydia the Tattooed Lady".
Average, 10 Qns, atlantabelle, Feb 09 23
Average
atlantabelle gold member
Feb 09 23
337 plays
21.
  Novelty Songs    
Multiple Choice
 10 Qns
Own up, someone must have bought these records, as they've all had a degree of chart success. Disclaimer - the author takes no responsibility for any annoying tunes that may get stuck in your head as a result of taking this quiz. The quiz has a UK bias
Tough, 10 Qns, Supersal1, Oct 04 08
Tough
Supersal1
1686 plays
22.
  Popular Novelty Songs    
Multiple Choice
 25 Qns
This is a quiz about Novelty songs done by various artists. See how many you can answer correctly. Good Luck!
Difficult, 25 Qns, musicworks, Nov 19 02
Difficult
musicworks
2341 plays
23.
  Loony Loopy Lyrics of Yesteryear    
Multiple Choice
 10 Qns
If your toe starts tapping, your head starts bobbing, and suddenly, to the embarassment of all your friends, you are singing along with a song nobody else knows then this quiz is for you.
Average, 10 Qns, jonnybell, Oct 27 16
Average
jonnybell
1450 plays
24.
  Novelty Records    
Multiple Choice
 10 Qns
Who recorded these novelty hits?
Tough, 10 Qns, awkins, Dec 29 03
Tough
awkins
2058 plays
25.
  Victoria Wood Songs    
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz about Victoria Wood's wonderful comedic songs. You will be presented with a song or lyric. Simply match it to the corresponding song or lyric! Other questions regarding topics and Victoria's music will be asked. Enjoy!
Tough, 10 Qns, Flynn_17, May 12 10
Tough
Flynn_17
398 plays
26.
  Top 40 Follies    
Multiple Choice
 10 Qns
The 1950s and early 1960s produced a bumper crop of odd, funny, and just plain weird records. Some were dumb because of the straaange lyrics. Others were appealing because they were just so daffy. Admit it: You used to listen to these and liked 'em!
Difficult, 10 Qns, rosadebon, Apr 24 09
Difficult
rosadebon
817 plays
27.
  Hoppin' Halloween Harmonies    
Multiple Choice
 10 Qns
A mix of Halloween song questions to scare up some fun for trick-or-treat season.
Tough, 10 Qns, oscarguy, Apr 18 14
Tough
oscarguy
932 plays
28.
  Silly Lyrics    
Multiple Choice
 10 Qns
Not that you would remember them, but at one time or another they made you smile or chuckle. No Grammy's here, but where have you heard these before?
Tough, 10 Qns, bastage60, Jan 23 04
Tough
bastage60
2183 plays
29.
  "Family Guy: Live in Vegas"    
Multiple Choice
 10 Qns
"Family Guy" is funny on TV, but it's hilarious as musical entertainment! See what details you can remember from the album "Family Guy: Live in Vegas"!
Tough, 10 Qns, bock777, May 20 06
Tough
bock777
585 plays
30.
  Bob Rivers    
Multiple Choice
 10 Qns
Here is my quiz on Bob Rivers. Though he isn't that well known, he is extremely funny.
Average, 10 Qns, Barney Slayer, Aug 15 15
Average
Barney Slayer
279 plays
31.
  History According to Stan Freberg    
Multiple Choice
 10 Qns
Funnyman Stan Freberg released 'The United States of America: The Early Years' in 1961. See what you can remember of his 'much-more-entertaining' version of history!
Difficult, 10 Qns, gillyjj, Nov 16 13
Difficult
gillyjj
492 plays
32.
  Parody Songs!    
Multiple Choice
 10 Qns
It's a simple quiz and here are the rules... I'm going to give you a snippet of lyric from a parody song. I want you to give me the artist of the original song.
Tough, 10 Qns, bolan, Sep 18 05
Tough
bolan
2910 plays
33.
  Parodies, Follow-ups and Answer Songs    
Multiple Choice
 10 Qns
How much do you remember about these 'sincerest forms of flattery' for some big hits of the early days of Rock and Roll?
Difficult, 10 Qns, TheBottleImp, Jul 05 22
Difficult
TheBottleImp
Jul 05 22
1690 plays
34.
  Light-Hearted Songs    
Multiple Choice
 10 Qns
Amusing songs from a variety of places.
Difficult, 10 Qns, robert362, Apr 08 13
Difficult
robert362
877 plays
Related Topics
  Comedians Mixture [Celebrities] (48 quizzes)

  Monty Python Movies and TV Mix [Entertainment] (29 quizzes)

  Arrogant Worms [Music] (3 quizzes)

  Comedy Mixture - Average [Television] (16 quizzes)

  Cribbins, Bernard [Music] (2 quizzes)

  Flanders and Swann [Music] (5 quizzes)

  Lehrer, Tom [Music] (8 quizzes)

  Mixture: Comedy [Television] (85 quizzes)

  TV Comedies: Characters and Actors [Television] (19 quizzes)

  Yankovic, Weird Al [Music] (57 quizzes)


Comedy Music Trivia Questions

1. There are a few nonsense songs that try to explain the nonsense. For instance in the song "Mairzy Doats", what does mairzy doats mean?

From Quiz
Nonsense and Novelty Songs

Answer: Mares eat oats

The lyrics in part are: "Mairzy doats and dozy doats And liddle lamzy divey" translates to "Mares eat oats And does eat oats And little lambs eat ivy" Composer Milton Drake ran across an old English nursery rhyme that went "Cowzy tweet and sowzy tweet and liddle sharksy doisters" or "Cows eat wheat and sows eat wheat and little sharks eat oysters". He thought he could make something of that and result was "Mairsy Doats". He had difficulty finding a publisher but when it came on the market in 1944 it was an instant hit. In pop-culture the ditty was used in Woody Allen's "Radio Days" (1987) and in David Lynch's "Twin Peaks" (1990).

2. Where did Puff the Magic Dragon live?

From Quiz Who on Earth Bought These Records?

Answer: By the sea

Based on a 1959 poem by Leonard Lipton, "Puff the Magic Dragon" was a 1963 hit for folk band "Peter, Paul & Mary". Puff lived 'by the sea' in the fictional land of Honalee.

3. James Taylor sings: "Mona, Mona So much of you to love Too much of you to take care of Mona, Mona You got too big to keep And too damn old to eat" Who or what was Mona?

From Quiz Funny, Weird, and Amusing Song Lyrics

Answer: his pet pig

Yes, his pet pig. He also sings "When you were just a football at your mama's side, I reckon everyone figured you for a bar-b-que when you died." In the song, he shoots Mona with a 12-gauge shotgun, but really misses her afterwards.

4. What is the missing word in this wacky 1966 song title: "They're ______ to Take Me Away, Ha-Haa"?

From Quiz Sing Me a Silly, Wacky Song

Answer: Coming

Napoleon XIV was the name adopted by Jerry Samuels for the song "They're Coming To Take Me Away, Ha-Haa" in 1966. The song rose to number four on the UK Singles Chart and number three on the Billboard Hot 100 popular music singles chart. The same song, recorded backwards, was on the B side of the single. Here are some of the lyrics, just to refresh your memory: "And they're coming to take me away ha-haaa 

 They're coming to take me away ho ho hee hee ha haaa 

 To the funny farm where life is beautiful all the time 
and I'll be happy to see those nice young men 
in their clean white coats 
 And they're coming to take me away ha haaa."

5. Just who did they mean when "The Hollywood Argyles" described this fellow as "a mean motor scooter and a bad go-getter?"

From Quiz Top 40 Radio IV - Novelty Tunes

Answer: Alley-Oop

"Alley-Oop" was their only hit record... but in 1960 it reached number one on the Billboard charts. It was, of course, based on the long-running comic strip caveman.

6. Burl Ives knew an old lady who swallowed a fly, then a spider, then a bird, then a cat, then a dog, then a ______. What is the missing animal that she swallowed next?

From Quiz Comedy songs of the '50s and '60s

Answer: Goat

Actor/singer/writer Burl Icle Ivanhoe Ives sang the best known version of "I Know An Old Lady" which was released in 1953. The full sequence of things swallowed by this woman were, a fly, a spider, a bird, a cat, a dog, a goat, a cow and finally a horse. All together now, "she's dead of course".

7. The Trashmen flew into the Top Ten in 1963 with this aviary delight. What song was it?

From Quiz Rock Me Silly

Answer: Surfin' Bird

"Surfin' Bird" was a combination of songs originally performed by The Rivingtons. You had "Papa-Oom-Mow-Mow" and "The Bird is the Word" which that group had recorded and released prior to the appearance of "Surfin' Bird". The Trashmen were performing in a club and combined the two songs. By coincidence a record producer heard the performance and offered them a recording contract. They cut the record and it eventually shot to number four on the Billboard Hot 100 charts.

8. Several novelty records have been inspired by either a TV programme or a film. Which hit from "The Firm" was based on a TV series set in space?

From Quiz Novelty Songs- Part 2

Answer: Star Trekkin'

Released in June 1987 this song spent 2 weeks at number one on the Official UK Singles Chart. A parody of "Star Trek", it was written by Rory Kehoe and arranged by John O'Connor and Graham Lister. At first no record label would release it so they had 500 copies pressed privately, which they passed out to radio stations together with their phone number. Simon Bates of BBC Radio 1 took a liking to it and gave it extensive publicity, and it became a hit. "Spam" is by The Monty Python Team. "The Time Warp" is from "The Rocky Horror Picture Show". "Yoda" is by Weird Al Yankovic.

9. The song, "Lydia the Tattooed Lady", first appeared in this movie (1939).

From Quiz Lydia the Queen of Tattoos

Answer: At the Circus

"At the Circus" was a Marx brothers film made in 1939.

10. There was a very silly song sung by an artist named Napoleon XIV. The chorus repeats the words from the title several times. What is the title of this song?

From Quiz More Silly Songs of the 50s, 60s and 70s

Answer: They're Coming to Take Me Away

By the end of this song you wish they HAD taken him away. Napoleon XIV was the stage name for Jerry Samuels. The song 'They're Coming to Take Me Away' was released in 1966 and reached number three on the Billboard top 100 pop singles chart.

11. The first of our songs comes from the land of koalas and 'roos. In this song, one of the singers says that his boy Mac has a problem. The title of this song and Mac's problem are one in the same. What does Mac say his problem is?

From Quiz Silly Songs of the 50s, 60s and 70s

Answer: My boomerang won't come back!

The artist of this silly song, "My Boomerang Won't Come Back!", was Charlie Drake, an English comedian, actor, writer and singer. This song was on the charts in 1961 reaching number 14 in the UK and number 21 in the USA.

12. What was it that made her "afraid to come out of the water"?

From Quiz Loony Loopy Lyrics of Yesteryear

Answer: An Itsy Bitsy Teenie Weenie Yellow Polka Dot Bikini

Although the song seems to suggest a 'naughty' young woman, the writer claims that the song was inspired by his two year old daughter. This song was in the movie "One, Two, Three" and was played repeatedly to torture spies.

13. When Tom Tucker and Diane Simmons are announcing the Griffin family at the beginning of the album, what movie does Tom claim he always thinks about whenever he thinks of Las Vegas?

From Quiz "Family Guy: Live in Vegas"

Answer: Showgirls

He goes on to say that he, in fact, thinks about Elizabeth Berkley and Gina Gershon in "Showgirls" almost every minute of the day. Diane seems disgusted by this, but not terribly surprised.

14. "Hello Muddah, Hello Faddah" had us all singing about Camp Grenada. Who sang this song about a kid's letter home from camp?

From Quiz Novelty Hits Through the Ages

Answer: Alan Sherman

Alan Sherman had a big hit with this tune which he tried to parlay into a novelty music career, sort of like Weird Al. Only Sherman never really recovered from the success of this one hit.

15. What football team is "Why Can't They Win One On The Road?" about?

From Quiz Bob Rivers

Answer: The Seahawks

"Why Can't They Win One On The Road?" is about how it's impossible for the Seahawks the win a game out of their home stadium, or "on the road."

16. "They're Coming to Take Me Away, Ha Ha" is the story of a love gone bad, and a poor guy who has gone completely berzerk and is waiting to be carted off to the funny farm. What's on the flip side of this strange 45 RPM record?

From Quiz Strange and Bizarre Novelty Records

Answer: The same song, but played in reverse

Napoleon XIV actually did a couple of songs; the second most well- known is probably "I Live in a Split Level Head".

17. "Beep Beep" involves a race (of sorts) between what two cars?

From Quiz Oldies: Novelty Songs

Answer: Cadillac, Nash Rambler

"While driving in my Cadiilac, what to my surprise, a little Nash rambler was following me ..." Sung by The Playmates.

18. One of the funniest (and most energetic) songs you're likely to see in the movies is "Make 'em Laugh". Who sang (and danced) the number?

From Quiz Light-Hearted Songs

Answer: Donald O'Connor

"Singin' In The Rain". All four were in the cast - and Kelly's rendition of the title song is deservedly remembered. Nevertheless, O'Connor's moment with "Laugh" is also memorable.

19. Who released 'The Flying Saucer Pt.1' in 1956?

From Quiz Popular Novelty Songs

Answer: Buchanan and Goodman

Dickie Goodman went on in later years to solo success with hits like 'Batman and His Grandmother'.

20. According to Stan, Queen Isabella tried to steer Columbus into a different profession (rather than explorer). She offered to set him up with a 'nice little Fiat agency.' What else did she suggest?

From Quiz History According to Stan Freberg

Answer: Art School

Isabella: 'Why don't you go to art school like your friend daVinci? I'll put you through.' Columbus: 'Look, if Lenny wants to starve to death, that's up to Lenny. Me, I want to discover the New World!'

21. Barry McGuire took 'Eve of Destruction' to number 1 in 1965, who sang the reply 'Dawn of Correction'?

From Quiz Parodies, Follow-ups and Answer Songs

Answer: The Spokesmen

Barry McGuire was the lead singer for the New Christy {Minstrels;} David White of the Spokemen had been a member of Danny and the Juniors.

22. 'Now if I'd known they'd line up just to see him, I'da saved up all my money and bought me a museum.' is what famous comedians (hit) song?

From Quiz Silly Lyrics

Answer: Steve Martin

'King Tut' was done by Martin when an arrow through the head was all you really needed to get a good laugh. No?...Well EXXCUUSE...you get the picture.

23. "Sing a sad song for the Seahawk fan... Sing us a song today... Cause we're all in the mood for a victory... But a field goal would sure be ok..."

From Quiz Parody Songs!

Answer: Billy Joel

This is a parody of Billy Joel's "Piano Man", called "Seahawk Fan". It pokes fun at the diehard fan of a forever-losing team.

24. "The Hut-Sut Song-A Swedish Serenade" baffled fans in the 1940s. From what language were the lyrics "Hut-Sut Rawlson on the rillerah and a brawla, brawla sooit" developed?

From Quiz Nonsense and Novelty Songs

Answer: No known language or dialect

The words are pure gibberish concocted by the three composers but few people bothered to check. Supposedly, "Rawlson" is Swedish town, "rillerah" a stream, "brawla" a boy and girl. "Hut-Sut" is their dream. It was recorded first by Horace Heidt's band in 1941 then at various times by Mel Tormé, Freddy Martin, The Four King Sisters and Spike Jones. It has used in at least three films "From Here to Eternity", "Ace in the Hole", and "A Christmas Story".

25. In his 1974 hit single, "The Streak", to whom did Ray Stevens give instructions not to look?

From Quiz Who on Earth Bought These Records?

Answer: Ethel

With sales of more than five million, "The Streak" spent three weeks at the top of the US Billboard 100 chart and also reached number one in the singles charts in the UK, Canada and New Zealand. Those who remember the record will probably recall the instruction "Don't Look, Ethel!".

26. Who was responsible for the 1958 song "Bird On My Head"?

From Quiz Top 40 Radio IV - Novelty Tunes

Answer: David Seville

Between his Number One hits "Witch Doctor" and "The Chipmunk Song" Seville squeezed in this novelty. It peaked at Number 34. Minneapolis quartet The Trashmen performed "Surfin' Bird" in 1963. Tippi Hedren starred in the film "The Birds" and mostly just got pecked... which she didn't sing about.

27. In this song the bongo player did not like the singer being too loud and mentioning a deadly black tarantula. Who was the singer of the comedy version of this song?

From Quiz Comedy songs of the '50s and '60s

Answer: Stan Freberg

Stan Freberg had a number 25 hit on the US pop chart with "Banana Boat Song (Day-O)" in 1957. It did not chart in the UK. The voice of the bongo player was provided by actor Peter Leeds. The Tarriers had a number four hit on the US pop chart with the song in 1957. It reached number 15 on the UK chart the same year. Harry Belafonte had a number five hit on the US pop chart with song in 1957. It reached number two on the UK chart the same year. Steve Lawrence had a number 18 hit on the US pop chart with the song in 1957. It failed to chart in the UK.

28. "Baby Sittin' Boogie" was released in 1961 and peaked at #6 on the Billboard Hot 100. Who recorded this song which had "Driftwood" on the B-side?

From Quiz Remember These Novelty Songs? Who Sang Them?

Answer: Buzz Clifford

Buzz Clifford was born on October 8, 1941 as Reese Francis Clifford III. As a teen he won many talent competitions and signed with "Bow Records" when he was a youthful 15 years old. With no success he eventually signed with "Columbia Records" and released "Baby Sittin' Boogie" in 1961. The lyrics were written by Johnny Parker and the voice of the baby, on this song, was believed to be that of Johnny's son. Buzz Clifford became a songwriter, writing songs that have been sung by such greats as Lou Rawls, Petula Clark, Kris Kristofferson and more.

29. Sheb Wooley cut this colorful tasty tune way back in 1958. Can you guess the name of this one?

From Quiz Rock Me Silly

Answer: Purple People Eater

Wooley recounted how a strange monster came to earth to join a rock band. The monster was described as "a one eyed, one horned flying purple people eater". "I said Mr. Purple People Eater, what's your line? He said eating purple people, and it sure is fine But that's not the reason that I came to land I wanna get a job in a rock 'n roll band". So went the lyrics. Wooley's cannibalistic monster did ok for himself. The song hit the top of the Billboard charts reaching number one in 1958.

This is category 1582
Last Updated Feb 25 2024 9:07 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.