FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
NASCAR Commercials Quizzes, Trivia and Puzzles
NASCAR Commercials Quizzes, Trivia

NASCAR Commercials Trivia

NASCAR Commercials Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR

Fun Trivia
2 NASCAR Commercials quizzes and 20 NASCAR Commercials trivia questions.
1.
  NASCAR Commercials    
Multiple Choice
 10 Qns
All questions deal with the commercials that are NASCAR related. The first 5 are multiple choice and the last 5 are fill in the blank.
Tough, 10 Qns, kuntreegirl84, Jul 24 04
Tough
kuntreegirl84
4957 plays
2.
  USA Commercials: 2001-02    
Multiple Choice
 10 Qns
How bad have you got it? I've been told these commercials aren't seen in other countries, so for those of you who want to know, I've added some notes of explanation in parentheses. NASCAR fans will already know all that stuff.
Tough, 10 Qns, Daft, Jul 29 04
Tough
Daft
3463 plays
trivia question Quick Question
Who is everyone's favorite driver in a certain Coca-Cola commercial?

From Quiz "NASCAR Commercials"




Related Topics
  US Commercials [World] (102 quizzes)


NASCAR Commercials Trivia Questions

1. What color does the car change in the Dale Earnhardt Jr commercial for Enterprise?

From Quiz
NASCAR Commercials

Answer: white

"You wanna know why I rent from Enterprise?. 'Cuz having the right car can make all the difference." That's what Dale Jr says. The car changes from his race car to a white Camaro where he has his date with him.

2. Jeremy Mayfield asks his date what perfume she's wearing. What's the "perfume"?

From Quiz NASCAR Commercials

Answer: Octane 93

This is one funny commercial. She takes a bath in motor oil, ties a checkered flag bandana around her neck, and uses car wax to style her hair.

3. Who is everyone's favorite driver in a certain Coca-Cola commercial?

From Quiz NASCAR Commercials

Answer: Sal Fusco

Sal Fusco is actually the driver of the Coca-Cola truck. Robbie Loomis is actually the crew chief for Jeff Gordon. Robbie Reiser is Matt Kenseth's crew chief. Chad Knaus is Jimmie Johnson's crew chief.

4. Where does Michael Waltrip say he is, in one of his many NASCAR NAPA Auto Parts commercials where he's walking around the track admiring the stands?

From Quiz NASCAR Commercials

Answer: at the wrong track

He starts off the commercial by saying things about NAPA auto parts and how great it is to be at the track with all the fans. Then he says he realizes he's at the wrong track.

5. Which driver is the main driver in the Stacker 2 commercials?

From Quiz NASCAR Commercials

Answer: Kenny Wallace

Commentator Jeff Hammond of FOX Sports appears in some of these commercials.

6. Which driver is driving the lawn mower when it dies and his crew jumps over the bushes to give him a "pit stop."

From Quiz NASCAR Commercials

Answer: Jeremy Mayfield & Mayfield

Yep it's Jeremy. As of the end of the 2002 season he drove the # 19 car. If you look at the beginning of the commercial it has the sign that they hang over the pit stalls and it says Jeremy Mayfield on it.

7. Which driver do people want to "drive the truck?"

From Quiz NASCAR Commercials

Answer: Dale Jarrett & Jarrett

They even get Kermit and Miss Piggy into asking him to drive the truck!

8. Which driver has a Sonic car hopper in his passenger seat holding his drink?

From Quiz NASCAR Commercials

Answer: Kevin Harvick & Harvick

This is a funny commercial. Kevin radios his crew saying that he wants to thank Sonic for the new cup holder and its actually a Sonic car hopper. He then asks her if shes having fun, and she says no!

9. In the Rusty Wallace commercial, where a man named Joe is on a date with a lady named Lauren, who is her favorite driver?

From Quiz NASCAR Commercials

Answer: Ricky Rudd & Rudd

All he talks about is Rusty Wallace. When she gets in from her date, her roommate asks her how her date went and she said he wasn't her type. Her room was decorated with Ricky Rudd things.

10. Which NASCAR driver appears in the country music video for Blake Shelton's "'Ol Red?"

From Quiz NASCAR Commercials

Answer: Elliott Sadler & Sadler

These two guys are actually friends and Elliott plays Blake's cousin that helps him get out of jail.

This is category 7726
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.