FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about USA Commercials 200102
Quiz about USA Commercials 200102

USA Commercials: 2001-02 Trivia Quiz


How bad have you got it? I've been told these commercials aren't seen in other countries, so for those of you who want to know, I've added some notes of explanation in parentheses. NASCAR fans will already know all that stuff.

A multiple-choice quiz by Daft. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. NASCAR
  8. »
  9. NASCAR Commercials

Author
Daft
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
91,554
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
3463
- -
Question 1 of 10
1. What are the names of the two people on the date in the "Rusty Rusty Rusty" vs. Ricky Rudd Visa commercial? Hint


Question 2 of 10
2. In the 2001 "Race the Truck" series, how many RPMs does the UPS employee say The Truck has? Hint


Question 3 of 10
3. What alphabet soup letter does the "How bad have you got it" man pull out of his mouth in attempt to complete his favorite driver's name? Hint


Question 4 of 10
4. When the carpool driver is trying to make his car as hot as a race car's cockpit, what is the temperature reading outside? Hint


Question 5 of 10
5. What are the kids playing when their father takes part of their equipment in an effort to make his car more NASCAR-like? Hint


Question 6 of 10
6. How many hats are put on Ricky Rudd's head during the Havoline victory commercial? Hint


Question 7 of 10
7. What kind of "scent" is Jeremy Mayfield's date wearing? Hint


Question 8 of 10
8. Who does Dale Earnhardt, Jr. bump to get his car stereo working again? Hint


Question 9 of 10
9. What is moving, besides Tony Stewart, in the Home Depot "apply two coats if necessary" commercial? Hint


Question 10 of 10
10. In the Coke 'family of drivers' commercial, who is everyone's favorite driver? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What are the names of the two people on the date in the "Rusty Rusty Rusty" vs. Ricky Rudd Visa commercial?

Answer: Joe and Lauren

They say each other's names right at the beginning. (For non-NASCAR fans - Rusty and Ricky are two drivers, and actually, my hubby's fav. is Rusty and mine Ricky, so when this commercial first came out, I laughed and laughed.)
2. In the 2001 "Race the Truck" series, how many RPMs does the UPS employee say The Truck has?

Answer: "Seven. Five. I think it's seven."

Race that truck, Dale. (I think these are the best UPS racing commercials, although I like the guy who sprays champagne all over at the wedding anniversary.)
3. What alphabet soup letter does the "How bad have you got it" man pull out of his mouth in attempt to complete his favorite driver's name?

Answer: R

He's spelling Dale Jarrett. (Actually, I think this commercial is gross!)
4. When the carpool driver is trying to make his car as hot as a race car's cockpit, what is the temperature reading outside?

Answer: 102 degrees

(He has the heat on full blast and won't let the others in the car roll down their windows.)
5. What are the kids playing when their father takes part of their equipment in an effort to make his car more NASCAR-like?

Answer: badminton

(He cuts a square out of the badminton net and is trying to fit it in his car's driver side window.)
6. How many hats are put on Ricky Rudd's head during the Havoline victory commercial?

Answer: 6

I'm wondering if this commercial evolved from Ricky forgetting to thank his sponsers when he won at Pocono in 2001. (For non-fans: each hat has the word "Havoline" on it, the Havoline getting progressively bigger with each hat change. I still chuckle when the last, huge flashing one is on.)
7. What kind of "scent" is Jeremy Mayfield's date wearing?

Answer: Octane 93

The makers of this commercial actually have to warn people at home to not use car wax on their hair, put motor oil in their tub, and dab gasoline on their bodies???
8. Who does Dale Earnhardt, Jr. bump to get his car stereo working again?

Answer: Ken Schrader

You can see the M&Ms decal as Dale Jr. closes in. I'll have to change this question next year since Elliott Sadler will be in the M&Ms.
9. What is moving, besides Tony Stewart, in the Home Depot "apply two coats if necessary" commercial?

Answer: Flags

The flags are on top of the fence. They need to come up with a new Home Depot commercial....but preferable not about Tony's temper.
10. In the Coke 'family of drivers' commercial, who is everyone's favorite driver?

Answer: Sal Fusco

Sal Fusco is the name of the man who drives the Coke truck to the track.
Source: Author Daft

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ozzz2002 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us