FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Statues Quizzes, Trivia and Puzzles
Statues Quizzes, Trivia

Statues Trivia

Statues Trivia Quizzes

  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. World Trivia
  6. »
  7. World Sites

Fun Trivia
Mankind has been carving faces into stone for millennia. Later came bronze, marble, and even butter! Explore the statues of the world in this out"standing" category.
34 Statues quizzes and 360 Statues trivia questions.
1.
Heads of State
  Heads of State editor best quiz   top quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Can you recognize these leaders of the past from the sculpted busts that have been made of their likenesses?
Easier, 10 Qns, reedy, Oct 25 23
Easier
reedy gold member
Oct 25 23
1894 plays
2.
Famous Statues and Sculptures
  Famous Statues and Sculptures   best quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Ten famous sculptures and statues for you to name - either the work itself or the creator.
Average, 10 Qns, Creedy, Jun 16 16
Average
Creedy gold member
1497 plays
3.
Statues From Around the World
  Statues From Around the World   great trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Welcome to my quiz about famous statues from across the world. I hope that you enjoy playing this quiz.
Easier, 10 Qns, mcsurfie, Nov 05 16
Easier
mcsurfie
918 plays
4.
Crazy About Lions
  Crazy About Lions   great trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Come and take a tour of lion sculptures around the world. There's also one little dog statue so that the canines don't feel left out.
Easier, 10 Qns, zorba_scank, Apr 05 20
Easier
zorba_scank gold member
Apr 05 20
396 plays
5.
Tales of the Statue
  Tales of the Statue   best quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
While there may be some ancient statues described as being "a colossus", only one of them was Greek and made the list of the Seven Wonders of the Ancient World. What do you know about the Greek Colossus?
Average, 10 Qns, ponycargirl, Aug 05 20
Average
ponycargirl editor
Aug 05 20
256 plays
6.
Metal Structures
  Metal Structures    
Photo Quiz
 10 Qns
There are so many great metal sculptures to see from all around the world. This quiz asks you to identify just ten of them.
Average, 10 Qns, ClaudiaCat, Feb 24 23
Average
ClaudiaCat gold member
Feb 24 23
185 plays
7.
Whats the Point
  What's the Point?    
Photo Quiz
 10 Qns
I have some pointed questions for you about these directionally-specific statues and sculptures from around the world. Enjoy!
Average, 10 Qns, reedy, Jan 29 24
Average
reedy gold member
Jan 29 24
739 plays
8.
Terracotta Warriors of Xian
  Terracotta Warriors of Xi'an   top quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Let's take a trip to the landlocked city of Xi'an, where an entire ancient army awaits us. What do you know about the over 8,000 terracotta figures that call China their home?
Average, 10 Qns, trident, Jun 08 22
Average
trident editor
Jun 08 22
132 plays
9.
Legendary Ladies
  Legendary Ladies   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Here are a few ladies who have been immortalized as statues, whether they were real people, fictional characters, or even symbols of something else. How many do you recognize?
Average, 10 Qns, reedy, Dec 30 14
Average
reedy gold member
1472 plays
10.
Equestrian Statues from Around the World
  Equestrian Statues from Around the World   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
It is perhaps surprising how many statues feature the person they are commemorating perched on a horse. Here we begin a trip around the world to see some of these equestrian statues.
Average, 10 Qns, EnglishJedi, Dec 30 14
Average
EnglishJedi gold member
533 plays
trivia question Quick Question
In what city would you find the "Venus de Milo"?

From Quiz "Famous Statues of Europe"




11.
  Statues of Rapa Nui    
Multiple Choice
 10 Qns
The giant statues are aimlessly peering out across the island in the middle of the Pacific Ocean. Their existence remains one of the greatest mysteries of our times.
Average, 10 Qns, tiye, Aug 26 23
Average
tiye gold member
Aug 26 23
93 plays
12.
Big Big Statues
  Big, Big Statues   great trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
The ten monuments and landmarks in this quiz are some of the biggest in the world of their type. See if you can figure out what and where these ten statues can be found. Good luck!
Average, 10 Qns, kyleisalive, Apr 23 18
Average
kyleisalive editor
Apr 23 18
377 plays
13.
Women at the US Capitol
  Women at the US Capitol   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Only 10 woman have been honored with statues in the US Capitol. See how much you know about these distinguished women.
Average, 10 Qns, parrotman2006, Jul 10 23
Average
parrotman2006 gold member
Jul 10 23
272 plays
14.
Whose Statue is This
  Whose Statue is This?    
Photo Quiz
 10 Qns
We seem to love using stone to remember people from all walks of life. Can you recognize the statues of these ten people who have been so honored?
Tough, 10 Qns, EnglishJedi, Dec 30 14
Tough
EnglishJedi gold member
805 plays
15.
Statues Statues Everywhere
  Statues, Statues, Everywhere    
Photo Quiz
 10 Qns
Here are ten notable statues photographed and described. What you need to do is tell me where they can be seen.
Tough, 10 Qns, EnglishJedi, Jun 09 16
Tough
EnglishJedi gold member
503 plays
16.
  Statues of Christ   top quiz  
Match Quiz
 15 Qns
So you're in the mood to get a photograph of a large statue of Jesus Christ - do you know which country you will need to visit to take a selfie with each of these?
Easier, 15 Qns, looney_tunes, May 06 18
Easier
looney_tunes editor
May 06 18
244 plays
17.
Creature Feature
  Creature Feature   popular trivia quiz  
Photo Quiz
 10 Qns
Here is a quiz about ten statuesque creatures from around the world.
Average, 10 Qns, Plodd, May 08 23
Average
Plodd
May 08 23
471 plays
18.
  Warrior Statues   great trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
Match the warrior statue to the country it is located in.
Average, 10 Qns, Joepetz, Jul 20 22
Average
Joepetz gold member
Jul 20 22
197 plays
19.
  Presidential Statues   great trivia quiz  
Match Quiz
 10 Qns
I will give you the location and description of a statue of a U.S. president. You match it to the president who is immortalized as described.
Average, 10 Qns, Joepetz, Jun 15 16
Average
Joepetz gold member
330 plays
20.
  The Terracotta Army   great trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The Terracotta Warriors have become a world famous tourist attraction. This quiz looks at various aspects surrounding them and their creation.
Average, 10 Qns, Christinap, Apr 04 23
Average
Christinap
Apr 04 23
517 plays
21.
  Reflections from Medusa's Face    
Multiple Choice
 10 Qns
The mythological gorgon Medusa turned into stone those foolish enough to look at her hideous face. Ten of her victims, immortalized in marble, tell us their stories.
Average, 10 Qns, tiye, Jan 12 18
Average
tiye gold member
Jan 12 18
333 plays
22.
  Statues of Mary and Jesus   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
This is a quiz on some of the many beautiful sculptures of Jesus and his mother Mary that can be found worldwide.
Average, 10 Qns, Joepetz, Jan 29 24
Average
Joepetz gold member
Jan 29 24
155 plays
23.
  The Statue of Liberty    
Multiple Choice
 20 Qns
How well do you know Lady Liberty? Take the quiz and find out! Have fun, and the best of luck!
Average, 20 Qns, Bronte, Nov 13 18
Average
Bronte
Nov 13 18
2122 plays
24.
  Cristo Redentor: Arms Wide Open   popular trivia quiz  
Multiple Choice
 10 Qns
The Cristo Redentor or Christ the Redeemer is Rio de Janeiro's most famous landmark. This quiz looks at some of its fascinating history.
Average, 10 Qns, pitegny, Jan 29 22
Average
pitegny gold member
Jan 29 22
142 plays
25.
  Cow Statues: USA    
Multiple Choice
 10 Qns
The humble cow has been a muse for sculpture for many decades, often as advertising for the dairy industry. This covers some of the more notable cow statues around the United States.
Average, 10 Qns, parrotman2006, Mar 25 21
Average
parrotman2006 gold member
Mar 25 21
171 plays
26.
  Have You Seen Jesus?    
Multiple Choice
 10 Qns
Jesus has been a figure of hope, peace, and prosperity from everything to tourist attractions to national memorials of crisis. How many of these Jesus statues around the world can you recognize?
Tough, 10 Qns, exceller, Jan 22 15
Tough
exceller gold member
301 plays
27.
  Statuesque England    
Match Quiz
 10 Qns
Welcome to this quiz about the locations of statues in London and other parts of England.
Average, 10 Qns, KentQuizzer, Jun 07 16
Average
KentQuizzer gold member
267 plays
28.
  Manneken Pis and Other Famous Statues    
Multiple Choice
 10 Qns
Abounding in times of affluence, statues grace the world all over. But, how much do you really know about these famous, (sometimes) ancient sculptures?
Average, 10 Qns, tullsv4, Mar 17 10
Average
tullsv4
457 plays
29.
  London Statues    
Multiple Choice
 15 Qns
How many of those statues that you walk past do you actually notice?! Take this quiz and see....
Tough, 15 Qns, Flapjack44, Apr 23 18
Tough
Flapjack44
Apr 23 18
964 plays
30.
  Famous Statues of Europe    
Multiple Choice
 10 Qns
This quiz shouldn't be too hard for those of you who know a little about Europe and where all those famous statues are...
Tough, 10 Qns, carolinebee999, Mar 14 17
Tough
carolinebee999
943 plays
31.
  Minnesota Statues    
Multiple Choice
 10 Qns
These questions concern just a few of the state's many large statues.
Tough, 10 Qns, cat888, Dec 10 22
Tough
cat888
Dec 10 22
261 plays
32.
  NYC Sculpture Tour    
Multiple Choice
 10 Qns
New York City statues are tired of "that green girl" getting all the glory. How much do you know about Gotham's other publicly-viewable statuary?
Average, 10 Qns, havan_ironoak, Jul 20 19
Average
havan_ironoak
Jul 20 19
113 plays
33.
  The U.S. Capitol: National Statuary Collection    
Multiple Choice
 10 Qns
The United States Capitol is home to the National Statuary Hall Collection, which is composed of 100 statues, two from each state, honoring notable figures from American history. How much do you know about Statuary Hall and the collection housed therein?
Very Difficult, 10 Qns, JHeaton, Dec 06 08
Very Difficult
JHeaton
521 plays
34.
  A Salute To Lady Liberty    
Multiple Choice
 10 Qns
Do you know these facts on our Beautiful Lady in NY Harbor?
Tough, 10 Qns, joopie, Dec 01 15
Tough
joopie
728 plays

Statues Trivia Questions

1. The most prominent display of cow art in the United States in recent years has been the Cow Parade. What was the first city in the United States to host a Cow Parade public art display?

From Quiz
Cow Statues: USA

Answer: Chicago

Chicago was the first, back in 1999. They held another one to celebrate the 20th anniversary. Houston had one in 2001, Atlanta in 2003 and Denver in 2006. The following US cities are among places which have had a Cow Parade: 2000: NYC, Stamford CT, West Orange NJ 2001: Kansas City, Houston 2002: Portland OR, Las Vegas 2003: Atlanta, San Antonio, West Hartford CT 2004: Harrisburg PA 2006: Boston, Denver 2007: West Hartford CT 2009: La Jolla CA, Flushing NY 2011: Austin 2014: Detroit

2. Located in Rio de Janeiro, this Jesus is one of the largest Art Deco statues in the world. Over which Brazilian mountain does the "Christ the Redeemer" stand at the peak of?

From Quiz Have You Seen Jesus?

Answer: Corcovado

Art Deco, is a style of art that was popularized in France in the 1920s, and a French artist has captured the attention of many tourists with this Jesus overseeing the city of Rio de Janeiro in Brazil. The idea for a statue began in in 1850s when a priest wanted to make a Christian monument on the mountain. The idea was dismissed until 1920, when local Catholics took up funds to raise money for the statue. Paul Landowski, a French artist, designed the statue and Brazilian engineer, Heitor da Silva Costa, put the art into formation. It took nine years to build. The outer part of the statue was made with soap stone and the inner part out of concrete. Seventy five years after the statue was built, a chapel was built underneath the statue for tourist to have weddings and ceremonies.

3. For which Chinese Emperor was the Terracotta Army created?

From Quiz The Terracotta Army

Answer: Qin Shi Huang

Qin Shi Huang was the first Emperor of China. He unified China in 221BC and ruled over it until his death, aged 50, in 210 BC. Prior to that he was King of the State of Qin. During his reign he brought in a series of major economic and political reforms, which included abolishing feudalism and dividing China into administrative districts. He also started major building programmes including the first version of the Great Wall of China. His was a tyrannical rule, but he is still regarded as a pivotal figure in Chinese history.

4. Auguste Rodin's "Le Penseur," is thought to depict Dante thinking about his poem. What is he resting his chin on?

From Quiz Manneken Pis and Other Famous Statues

Answer: right hand

Also known as "The Thinker," this bronze and marble statue dating only back to 1902 shows Dante resting his chin on his right hand.

5. The law authorizing the creation of the National Statuary Hall Collection was enacted in 1864; what member of the House wrote this "monumental" legislation?

From Quiz The U.S. Capitol: National Statuary Collection

Answer: Justin Morrill

When making his proposal, Morrill asked, "To what end more useful or grand, and at the same time simple and inexpensive, can we devote it [the Chamber] than to ordain that it shall be set apart for the reception of such statuary as each State shall elect to be deserving of in this lasting commemoration?" His bill became law on July 2, 1864. Morrill, a Republican from Vermont, is also remembered for introducing the Morrill Land-Grant Colleges Act, which provided federal funding for the establishment of many public colleges and universities.

6. What city showcases a huge pelican that can be seen from the Broadway bridge?

From Quiz Minnesota Statues

Answer: Pelican Rapids

Arguably the most picturesque statue in Minnesota, it sits at the base of a waterfall. Some winters, the pelican wears a scarf and hat.

7. In what Italian city would you find Michelangelo's exquisite marble "David"?

From Quiz Famous Statues of Europe

Answer: Florence

The statue is held in the Galleria dell Academia in Florence (Firenze), but you can see a beautiful replica for free in the Piazza Signoria.

8. Rapa Nui is the native name of the island on which these statues stand. However, the island has a more common name. By what name is this remote island more commonly known?

From Quiz Statues of Rapa Nui

Answer: Easter Island

Easter Island is aptly named this because it was discovered on Easter Sunday, 1722 by the Dutch explorer Jakob Roggeveen. Captain Cook also visited the island in 1774 hoping to find plenty of food and water, but there was little of either. It is the most remote place on earth - it is 1,400 miles away from the nearest inhabitable place and over 2,300 miles away from the closest continent - South America.

9. Which Queen is standing outside the front of St Paul's Cathedral?

From Quiz London Statues

Answer: Queen Anne

The statue now standing is actually a replica of an earlier one which was originally erected in 1712.

10. What was Liberty Island known as before the Statue was erected?

From Quiz The Statue of Liberty

Answer: Bedloe's Island

It stands next to Ellis Island in the harbour of New York City.

11. Pedro Maria Boss, a Catholic priest, was the first to have the idea of building a religious statue atop Mount Corcovado, overlooking Rio de Janeiro. In whose honor did he propose to erect the statue?

From Quiz Cristo Redentor: Arms Wide Open

Answer: Dona Isabel, Princess Imperial

In the mid-1850s, Pedro Maria Boss and a group of friends climbed to the top of Mount Corcovado. He was so inspired by the setting, that he began to dream about the possibility of creating a religious monument there. In 1859, Boss presented his proposal for the "Cristo Redentor" to Isabella, the daughter and heir of Dom Pedro II, then Emperor of Brazil. He offered to construct it in her honor. Unfortunately, she was not interested. In 1903, he published a poem in which he spoke of waiting for the day when the statue would be a reality.

12. The so-called "Bombed Mary" statue, of which only her head and torso remain, can be found in which city?

From Quiz Statues of Mary and Jesus

Answer: Nagasaki

The Bombed Mary statue is famous for surviving the atomic bomb that fell on Nagasaki on August 9, 1945. Only the head and a small part of her upper torso survived. Not even the eyes survived so there are holes where her eyes should be. The statue remains on display as a sign of hope and a memento of the horror.

13. "Christ the King" stands in Poland with a golden crown over 9 feet tall. The total height of the statue was built to symbolize a believed age of Jesus when he was crucified. What was the profession of the man that conceived the idea for the statue?

From Quiz Have You Seen Jesus?

Answer: a priest

The "Christ the King" statue was a project lead by a retired Polish priest, Sylwester Zawadzki. Its height of 33 meters was purposely made to symbolize a traditional belief that Jesus was 33 years old when he was crucified. Funds from many nations around the world were collected to build the statue. The year it was completed in 2010, the statue was listed in the Guinness Book of World Records as the tallest statue of Jesus in the world.

14. In which year did Chinese farmers digging a well discover the Terracotta Army?

From Quiz The Terracotta Army

Answer: 1974

For years the land above the burial pits had been shunned by the local population due to the high proportion of pottery shards, kiln ash and other debris it contained, making it very poor farming land. In 1974 local workmen were drilling to sink an artesian well when they discovered the head of the first terracotta warrior. They alerted the authorities to their find and archaeologists started investigations, uncovering the most important site ever found in China.

15. The room in the Capitol that is now known as National Statuary Hall was originally intended to be used as what?

From Quiz The U.S. Capitol: National Statuary Collection

Answer: The House of Representatives chamber

The House of Representatives met in the chamber now known as Statuary Hall until 1857, when the present House wing of the Capitol was completed.

16. Bemidji is home to a statue of Babe the Blue Ox. What mythological man stands beside Babe?

From Quiz Minnesota Statues

Answer: Paul Bunyan

Their footprints are said to have created Minnesota's thousands of lakes. There are is also a statue of Paul's wife in Hackensack.

17. "Die Lorelei" is said to lure mariners to the shore where they are shipwrecked and perish. Where would you see the statue of die Lorelei?

From Quiz Famous Statues of Europe

Answer: on a bend of the Rhine River

The "Lorelei" is a famous rock that towers above the river at this point. The statue is a recent addition. In the (modern) legend, she sang as she lured unwary sailors towards the rocks in a fast-flowing treacherous part of the Rhine. There are also various other, much older legends about the rock.

18. In the native language, the iconic statues of Rapa Nui are called moai. What does the word mean in English?

From Quiz Statues of Rapa Nui

Answer: Statue

The moai of Rapa Nui are almost instantly recognized as such because of their uniqueness. We only see them from the waist up, although they are whole in most cases and the rest of them is buried in the ground, while most attention to the detail of the carvings was given to the head. The full name of the statue is Moai Aringa Ora which means "living face of the ancestors." They represent important rulers and ancestors who after they died protected the tribe with their spiritual power (mana). They are placed looking inland and not towards the ocean because they are thought to be watching over their people. The seven moai in the Ahu Akivi are the only ones that face out to sea and help travelers find the island.

19. She has some big hands! How large is the Lady's index finger?

From Quiz A Salute To Lady Liberty

Answer: 8 feet

Her 8 foot finger has a 13" X 10" fingernail. That's a lot of nail polish!

20. How much does the statue of the Roman horse tamer in Hyde Park weigh (it is also known as the Achilles Statue)?

From Quiz London Statues

Answer: 33 tons

The enormous cost of the statue was funded by 'the women of England' in tribute to the Duke of Wellington. Those who know the statue will understand why the genteel ladies present at the unveiling of this rather exposed male figure, were scandalised when they first saw it!

21. How many rays shine from Liberty's crown?

From Quiz The Statue of Liberty

Answer: Seven

One for each of the seven continents...

22. New Salem, North Dakota boasts that Salem Sue is the world's largest Holstein cow. How large is the statue?

From Quiz Cow Statues: USA

Answer: 38 feet high

Salem Sue is 38 feet high and 50 feet long. The statue was put up by the local Lions Club in 1974 at a cost of $40,000. The town is proud of its dairy heritage, and the local high school team is known as the Holsteins. New Salem is about 30 miles west of Bismarck. Take Interstate 94 and get off at Exit 127. The cow statue is just off N Street on School Hill Road.

23. In 1922, the citizens of Rio de Janeiro petitioned their national president, Epitácio Pessoa, for permission to build the statue that came to be known as the Cristo Redento or Christ the Redeemer. Who launched the petition drive?

From Quiz Cristo Redentor: Arms Wide Open

Answer: The Catholic Circle

When Brazil adopted a new constitution in 1891, the separation of church and state entered into force. Until that time, Catholicism had been the official religion and, consequently, the Catholic Church had been subsidized by the State. At the start of the 20th century, the Church was looking for ways to strengthen its base. A small group called the Círculo Católico or the "Catholic Circle" came together to find ways to raise the Church's profile. One of its members came up with the idea of moving forward with idea proposed originally by Pedro Maria Boss in 1859. Efforts were begun to get public support for the idea, which led to a petition drive. There was immediately a lot of support for the project, especially from women. It is estimated that one woman, Laurita Lacerda, was alone responsible for obtaining over 20,000 signatures. Some sources estimate that over 100,000 signatures were eventually submitted. Because of the high level of support, building permission was granted.

24. Christ of the Ozarks, a 66 foot tall statue of Jesus in Arkansas, was built by Emmet Sullivan who also worked on what other famous American monument?

From Quiz Statues of Mary and Jesus

Answer: Mount Rushmore

Emmet Sullivan is probably most remembered for his work on Mount Rushmore, but he also built Christ of the Ozarks and several dinosaur statues for Dinosaur World. Christ of the Ozarks is a more modern looking interpretation of Christ's crucifixion. Although Jesus' arms are outstretched in a way that resemble Jesus on the cross, there is no cross. The statue is affectionately known locally as a Milk Carton with Arms, which describes the statue's white, boxy appearance.

25. The marble statue of "Hermes and the Infant Dionysus" (4th century BC) is housed in the Archaeological Museum of Olympia in Greece. The statue is also known by the name of its sculptor. Who was he?

From Quiz Reflections from Medusa's Face

Answer: Praxiteles

Hermes of Praxiteles, as the sculpture is also known, is one of the most famous Greek marble statues, as it is unique in the sheer perfection of its sculpting, the highly polished finish of its surface and the impressively athletic male body. The composition shows a naked Hermes holding an infant Dionysus in his left arm. The missing right arm was supposedly holding a bunch of grapes. The statue is carved from a single block of the best Parian marble.

26. The Terracotta Army was built to guard a fabulous mausoleum, which contained palaces, towers and rivers. What material were the rivers made of?

From Quiz The Terracotta Army

Answer: Mercury

The body of the Emperor lies in a pyramid, which is inside a complete necropolis containing everything he would need in the after life. A history written approximately 100 years after his death refers to palaces, temples, towers and 100 rivers of mercury. Investigation of the land above the necropolis has shown unusually high levels of mercury in the soil, leading to the belief that at least this part of the description of the necropolis is correct.

27. Thought to be sculpted by Alexandros of Antioch, Venus de Milo has how many limbs still fully intact?

From Quiz Manneken Pis and Other Famous Statues

Answer: 2

She still has two legs!

28. Despite the name, National Statuary Hall does not house the entirety of the National Statuary Hall Collection. How many statues were on display in Statuary Hall when the decision was made to relocate some of them?

From Quiz The U.S. Capitol: National Statuary Collection

Answer: 65

Though the original plan was to display every statue in the Hall, the collection eventually grew to the point where the Hall was not just overcrowded and ugly, but structurally unable to support any more statues. A representative sample stayed in Statuary Hall while the others were relocated to other parts of the Capitol, at the discretion of the Joint Committee on the Library.

29. What animal is the statue in Fergus Falls?

From Quiz Minnesota Statues

Answer: Otter

Fergus Falls is the seat of Ottertail county. The otter is also the mascot for Fergus Falls High School.

30. In what city would you find "The Little Mermaid" statue in the harbour?

From Quiz Famous Statues of Europe

Answer: Copenhagen

She was a present to the city from brewer Carl Jacobsen, and was sculpted by little-known sculptor Edvard Erichsen.

This is category 5859
Last Updated Feb 25 2024 9:08 AM
play trivia = Top 5% Rated Quiz, take trivia quiz Top 10% Rated Quiz, test trivia quiz Top 20% Rated Quiz, popular trivia A Well Rated Quiz
new quizzes = added recently, editor pick = Editor's Pick editor = FunTrivia Editor gold = Gold Member

Teachers / educators: FunTrivia welcomes the use of our website and quizzes in the classroom as a teaching aid or for preparing and testing students. See our education section. Our quizzes are printable and may be used as question sheets by k-12 teachers, parents, and home schoolers.

 ·  All questions, answers, and quiz content on this website is copyright FunTrivia, Inc and may not be reproduced without permission. Any images from TV shows and movies are copyright their studios, and are being used under "fair use" for commentary and education.