FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Anagram Attraction 2
Quiz about Anagram Attraction 2

Anagram Attraction #2 Trivia Quiz


Let's try this again. I will give you a clue to a word. Match it with its anagram. Ex. Q. Small piece. Ans. Silver (A small piece is a sliver which is an anagram of silver.)

A matching quiz by zorba_scank. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Brain Teasers Trivia
  6. »
  7. Word Play
  8. »
  9. Anagrams

Author
zorba_scank
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
395,425
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
981
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: toddruby96 (10/10), Guest 111 (10/10), Guest 104 (7/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Small strand of fibre  
  Sector
2. Most ill-mannered  
  Garden
3. Far away from civilization  
  Duster
4. Tight fitting garment to shape a woman's figure  
  Tinsel
5. Woods  
  Softer
6. Without making a sound  
  Meteor
7. American word for nappy  
  Repaid
8. Underground storage room  
  Hatred
9. Male goose  
  Caller
10. To sieve through  
  Trifle





Select each answer

1. Small strand of fibre
2. Most ill-mannered
3. Far away from civilization
4. Tight fitting garment to shape a woman's figure
5. Woods
6. Without making a sound
7. American word for nappy
8. Underground storage room
9. Male goose
10. To sieve through

Most Recent Scores
Jun 02 2024 : toddruby96: 10/10
May 30 2024 : Guest 111: 10/10
May 28 2024 : Guest 104: 7/10
May 26 2024 : Kat1982: 10/10
May 24 2024 : Guest 165: 3/10
May 10 2024 : Guest 81: 6/10
May 01 2024 : mberry923: 10/10
Apr 26 2024 : runaway_drive: 10/10
Apr 25 2024 : Johnmcmanners: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Small strand of fibre

Answer: Hatred

Thread = Hatred

Thread can also be used as verb to mean to weave or move between objects.
2. Most ill-mannered

Answer: Duster

Rudest = Duster

Another word that could be used as an anagram here is rusted.
3. Far away from civilization

Answer: Meteor

Remote = Meteor

A meteor is a flash of light caused by debris moving through space. The debris itself is called a meteoroid. If the debris falls on to the earth, it is then known as a meteorite.
4. Tight fitting garment to shape a woman's figure

Answer: Sector

Corset = Sector

Corsets were popular in women's fashion in the 17th and 18th centuries. Pulled tight at the waist, they helped to accentuate the female figure.
5. Woods

Answer: Softer

Forest = Softer

Another anagram to fit this clue is foster.
6. Without making a sound

Answer: Tinsel

Silent = Tinsel

Tinsel is a long strip of sparkling material that was originally created as a Christmas decoration. Hollywood is often called Tinseltown, a reference to the associated glamour and shine.
7. American word for nappy

Answer: Repaid

Diaper = Repaid

Diapers are used to cover a baby's bottom. The word nappy is used in the UK and other Commonwealth countries like Canada, Australia and New Zealand. In the US, the word diaper is used instead.
8. Underground storage room

Answer: Caller

Cellar = Caller

A cellar is a room in the basement generally used for storing wine. In the earlier days, it was also used to store coal.
9. Male goose

Answer: Garden

Gander = Garden

The word goose is used for the female of the species. The male is known as a gander while the young ones are called goslings.
10. To sieve through

Answer: Trifle

Filter = Trifle

A trifle is an English dessert made with fruit, sherry and custard and sometimes topped with whipped cream.
Source: Author zorba_scank

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Fifiona81 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Anagram Attractions:

Guess the word defined and then match it with its anagram.

  1. Anagram Attraction Tough
  2. Anagram Attraction #2 Very Easy
  3. Anagram Attraction #3 Easier
  4. Anagram Attraction #4 Very Easy
  5. Anagram Attraction #5 Very Easy

6/13/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us