Skittles can be described as round, colorful fruity flavored sweets marked with an identifiable S letter. Advertisements often use the catchy slogan to "taste the rainbow".
2. Laugh he ta fee
Answer: Laffy taffy
Laffy Taffy are fruit-flavored taffy squares individually wrapped with a silly joke found inside each wrapper. These were first produced in the 1970s by Beich's Caramels. They are marketed as long-lasting chew candies.
3. Lei moan ads
Answer: Lemonheads
Lemonheads are round yellow lemon-flavored sourballs that come in a bright yellow box with blue letters. First introduced in 1962 by Ferraro Candy Company, they now produce over 500 million Lemon Heads annually.
4. Smote tease
Answer: Smarties
Smarties are small, round, pastel colored tablets that are packaged in a roll of 15 candies. First introduced in 1949 by Ce De Candy Inc., they are now known as Smarties Candy Company. They are gluten free, vegan and have a powdery bland taste.
5. Out Tom Alice
Answer: Hot tamales
Hot Tamales were first introduced to America in 1950. The candy consists of intense cinnamon flavor that can taste spicy to some people. They are produced by the Just Born Candy Company.
6. Wow purse
Answer: Whoppers
Whoppers are little round malt covered milk balls. They were first distributed in 1949 by Leaf Brands. They are also known as The Original Malted Milk Balls.
7. Jaw liar end shares
Answer: Jolly Ranchers
Jolly Ranchers was first distributed in 1949 by Bill Harmsen of Denver, Colorado. They are a popular sweet and tangy candy that come in assorted flavors and types such as hard candies, fruit chews, lollipops and gummies.
8. Jail lib bail he
Answer: Jelly belly
David Klein and Herman Rowland created and developed the Jelly Belly, consisting of natural fruit juices in the late 1970s. The first Jelly Belly was sold at a California ice cream parlor and came in eight flavors: Very Cherry, Tangerine, Lemon, Green Apple, Grape, Licorice, Root Beer and Cream Soda. There are officially over 50 flavors.
9. There he must get ears
Answer: Three Musketeers
Three Musketeers is a popular soft chocolate bar that comes in a silver wrapping with bright blue label. It was originally sold in 1932 for five cents and came in three pieces including strawberry, vanilla and chocolate, but due to wartime rations and shortages, strawberry and vanilla were left out.
10. 'Tude sear owls
Answer: Tootsie rolls
Tootsie rolls are a chocolate flavored tubular shaped sweet. Manufactured since 1896, they were the first penny candies in America to be individually wrapped.
This quiz was reviewed by FunTrivia editor spanishliz before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.