FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about All About Jodie Sweetin
Quiz about All About Jodie Sweetin

All About Jodie Sweetin Trivia Quiz


This quiz is about my favorite actress, Jodie Sweetin. If you don't remember where you know her from, take this quiz and find out! When you complete the quiz you will hopefully learn some new things about Jodie.

A multiple-choice quiz by netmasta. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Q-S

Author
netmasta
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
179,740
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
1650
- -
Question 1 of 10
1. Which date is the correct birth date for Jodie? Hint


Question 2 of 10
2. On which TV show did she star from 1987-1995? Hint


Question 3 of 10
3. Did Jodie go to college?


Question 4 of 10
4. On "Full House" what saying was Jodie's character known to say? Hint


Question 5 of 10
5. Jodie's mother guest starred on one episode of "Full House"?


Question 6 of 10
6. What is Jodie's middle name? Hint


Question 7 of 10
7. In what state did Jodie grow up in? Hint


Question 8 of 10
8. Which television show did Jodie have a guest part, in 2003? Hint


Question 9 of 10
9. Jodie sometimes uses the nickname Jodes?


Question 10 of 10
10. Jodie started her career in a commercial for what food? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 108: 6/10
Apr 21 2024 : Guest 174: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which date is the correct birth date for Jodie?

Answer: January 19, 1982

Jodie is the only child of Sam and Janice Sweetin.
2. On which TV show did she star from 1987-1995?

Answer: Full House

She played Stephanie Tanner on the hit ABC sitcom "Full House" for 8 seasons. The show also starred John Stamos, Bob Saget, Dave Coulier, Candace Cameron, Lori Loughin and Mary-Kate and Ashley Olsen.
3. Did Jodie go to college?

Answer: Yes

Jodie attended Chapman University in southern California in the fall of 1999. She graduated in the spring of 2003. She also skipped a grade in elementry school.
4. On "Full House" what saying was Jodie's character known to say?

Answer: "How rude!"

When ever someone offended her or made fun of her we heard that famous line... "How Rude!". Two other sayings of hers included "Well pin a rose on your nose", and in the first season "Just hanging around".
5. Jodie's mother guest starred on one episode of "Full House"?

Answer: True

Her mom (the one dressed in green, with dark hair) played a mother of a boy in the episode "The Big Three-O" where Uncle Jesse has to watch a group of kids. Candace Cameron's mom (Barbara Cameron) also guest starred in that episode.
6. What is Jodie's middle name?

Answer: Leanne

Her full name is Jodie Leanne Sweetin. She got married to a man named Shaun Holguin (27 July 2002 - 2006) (divorced).
7. In what state did Jodie grow up in?

Answer: California

She was born in and grew up in Los Angeles, California.
8. Which television show did Jodie have a guest part, in 2003?

Answer: Yes, Dear

Jodie guest starred as a sorority girl named Maryanne in the episode "Sorority Girl" which aired May 5, 2003, the second to last episode for that season.
9. Jodie sometimes uses the nickname Jodes?

Answer: True

Some of her friends call her Jodes, but most people just like Jodie.
10. Jodie started her career in a commercial for what food?

Answer: Hot dogs

She was only 4 years old in 1987 when she was in an Oscar Mayer hot dog commercial. She sung their unforgetable theme.
Source: Author netmasta

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us