FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Famous Couples in 2001
Quiz about Famous Couples in 2001

Famous Couples in 2001 Trivia Quiz


Do you know who the following stars are married to, or who they're partners were? Have fun!

A multiple-choice quiz by Bronte. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Celebrity Trivia
  6. »
  7. Celebrities Mixture
  8. »
  9. Celeb Couples

Author
Bronte
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
54,315
Updated
Feb 13 22
# Qns
15
Difficulty
Average
Avg Score
9 / 15
Plays
12889
Last 3 plays: Hayes1953 (13/15), Guest 23 (8/15), Kat1982 (12/15).
- -
Question 1 of 15
1. Who was the boyfriend of Britney Spears in 2001? Hint


Question 2 of 15
2. Which famous singer and Trudi Styler were a married couple? Hint


Question 3 of 15
3. Who did Brian Littrell (Backstreet Boys) marry in September 2000? Hint


Question 4 of 15
4. Westlife's Bryan McFadden and _______ were a married couple? Hint


Question 5 of 15
5. Country star Tim McGraw and singer _____________ became a married couple in 1996. Hint


Question 6 of 15
6. Which singer became engaged to 'Eastenders' star Jack Ryder? Hint


Question 7 of 15
7. Which young songtress got engaged to Nick Lachey (98 Degrees) in February 2002, proving that their split in the summer of 2001 was only temporary? Hint


Question 8 of 15
8. In mid-2001 it was announced that film director Jim Threapleton and his wife were divorcing. Who was this now ex-wife? Hint


Question 9 of 15
9. Which Spice Girl was dating Jade Jones (Damage) in mid-2001? Hint


Question 10 of 15
10. Who was the girlfriend of Ritchie Neville (5ive) around mid-2001? Hint


Question 11 of 15
11. Which singer and her husband, Mutt Lang, were celebrating the birth of their son, Eja, in mid-2001? Hint


Question 12 of 15
12. Which former member of All Saints was the girlfriend of Oasis singer, Liam Gallagher, in mid-2001? Hint


Question 13 of 15
13. Which former member of All Saints was the girlfriend of ex-Jamiroquai star Stuart Zender, in mid-2001? Hint


Question 14 of 15
14. Who was the actor boyfriend of French singer and actress, Vanessa Paradis, in mid-2001? Hint


Question 15 of 15
15. Which super model was dating, and became engaged to, Leonardo DiCaprio in mid-2001? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 09 2024 : Hayes1953: 13/15
Jul 08 2024 : Guest 23: 8/15
Jun 20 2024 : Kat1982: 12/15
Jun 16 2024 : kjshear: 15/15
Jun 11 2024 : sadwings: 5/15
Jun 10 2024 : Guest 98: 14/15

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who was the boyfriend of Britney Spears in 2001?

Answer: Justin Timberlake

Justin was in the pop act N'Sync.
2. Which famous singer and Trudi Styler were a married couple?

Answer: Sting

It was Sting and Trudi Styler who first introduced Madonna to Guy Ritchie!
3. Who did Brian Littrell (Backstreet Boys) marry in September 2000?

Answer: Leighanne

Brian married Leighanne Wallace in September 2000.
4. Westlife's Bryan McFadden and _______ were a married couple?

Answer: Kerry Katona

Kerry used to be in girlband 'Atomic Kitten', but left early in 2001 to have baby Molly.
5. Country star Tim McGraw and singer _____________ became a married couple in 1996.

Answer: Faith Hill

Faith and Tim often work together on musical projects. They share three daughters: Maggie, Gracie and Audrey.
6. Which singer became engaged to 'Eastenders' star Jack Ryder?

Answer: Kym Marsh

Jack and Kym have been dating since mid-2001.
7. Which young songtress got engaged to Nick Lachey (98 Degrees) in February 2002, proving that their split in the summer of 2001 was only temporary?

Answer: Jessica Simpson

The couple worked together on a song on Jessica's album 'Sweet Kisses', and Nick wrote a few songs for her second album 'Irresistible'.
8. In mid-2001 it was announced that film director Jim Threapleton and his wife were divorcing. Who was this now ex-wife?

Answer: Kate Winslet

Kate Winslet starred in 'Titanic' alongside Leonardo DiCaprio. She and Jim married in the late 1990s, and their daughter, Mia, was born in October 2000.
9. Which Spice Girl was dating Jade Jones (Damage) in mid-2001?

Answer: Emma Bunton

He and Emma had been dating for a few years. They claimed they were too young for marriage at the time.
10. Who was the girlfriend of Ritchie Neville (5ive) around mid-2001?

Answer: Johanna Taylor

Johanna starred in the soap 'Hollyoaks' as Geri Hudson.
11. Which singer and her husband, Mutt Lang, were celebrating the birth of their son, Eja, in mid-2001?

Answer: Shania Twain

THe couple have since split up and Twain married Frederic Thiebaud in 2011.
12. Which former member of All Saints was the girlfriend of Oasis singer, Liam Gallagher, in mid-2001?

Answer: Nicole Appleton

They became parents to baby son Gene in July 2001.
13. Which former member of All Saints was the girlfriend of ex-Jamiroquai star Stuart Zender, in mid-2001?

Answer: Melanie Blatt

They were enagaged in the late 1990s and have a little girl named Lilyella.
14. Who was the actor boyfriend of French singer and actress, Vanessa Paradis, in mid-2001?

Answer: Johnny Depp

They were living together in Paris at the time.
15. Which super model was dating, and became engaged to, Leonardo DiCaprio in mid-2001?

Answer: Gisele

They announced their engagement in mid-2001.
Source: Author Bronte

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ponycargirl before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us