FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Everything H2O
Quiz about Everything H2O

Everything H2O Trivia Quiz


This quiz has questions about all three seasons of "H2O: Just Add Water".

A multiple-choice quiz by crazy_curlz. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids D-H
  8. »
  9. H2O: Just Add Water

Author
crazy_curlz
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
350,149
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
354
Last 3 plays: Guest 172 (8/10), Guest 84 (8/10), Guest 94 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which of the following best describes what Emma's dad does for a living? Hint


Question 2 of 10
2. In which order do the girls find out about their tails? Hint


Question 3 of 10
3. What expensive gift does Zane buy Ricki? Hint


Question 4 of 10
4. Which character sings the theme song in season 3? Hint


Question 5 of 10
5. What band does Ricki want to see in concert? Hint


Question 6 of 10
6. In 'Siren Effect' who falls in love with Cleo? Hint


Question 7 of 10
7. In which episode do Ricki and Zane go on their first date? Hint


Question 8 of 10
8. Finish this quote, "Get your hands of my ________, my fishing magazine and my daughter" Hint


Question 9 of 10
9. Who did Emma's mum save when she was a junior lifeguard? Hint


Question 10 of 10
10. Who was Gracie's grand-daughter? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 22 2024 : Guest 172: 8/10
May 22 2024 : Guest 84: 8/10
Apr 26 2024 : Guest 94: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which of the following best describes what Emma's dad does for a living?

Answer: Businessman

Ricki brings Zane along to a lunch Emma's dad is having with Zane's dad, about land development.
2. In which order do the girls find out about their tails?

Answer: Emma, Cleo, Ricki

It's the first episode and one of my favourites. Emma finds out when she goes for a swim, Cleo finds out in the bath and Ricki gets sprayed by a sprinkler.
3. What expensive gift does Zane buy Ricki?

Answer: iPod

He gives Ricki an iPod, that he has had engraved. It says "shut up and take the gift".
4. Which character sings the theme song in season 3?

Answer: Bella

It took me a while to realise there was a different singer, she's got a good voice.
5. What band does Ricki want to see in concert?

Answer: Feral Robots

Emma gives Ricki a job at the Juice Net Cafe so she can get the money to go.
6. In 'Siren Effect' who falls in love with Cleo?

Answer: All the boys

Funny episode. I like the way her dad freaks out when this happens.
7. In which episode do Ricki and Zane go on their first date?

Answer: Love Potion

Emma, Cleo and Lewis do not approve.
8. Finish this quote, "Get your hands of my ________, my fishing magazine and my daughter"

Answer: Pizza

He has it in for Lewis. I like the way he says his name in "It's your fault Lewis."
9. Who did Emma's mum save when she was a junior lifeguard?

Answer: Harrison Bennett

It's a nice twist because he's always pressuring Zane and looking down on him as being weak.
10. Who was Gracie's grand-daughter?

Answer: Charlotte

In the episode 'Gracie Code Part 2' Charlotte sees a picture of her in Cleo's room and is determined to find out more.
Source: Author crazy_curlz

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us