FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Is That a Fragrance or a Stench
Quiz about Is That a Fragrance or a Stench

Is That a Fragrance or a Stench? Quiz


Answer each question. Choose the BEST word to fill in each blank.

A multiple-choice quiz by robynraymer. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Words for Kids
  8. »
  9. Word Meanings

Author
robynraymer
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
92,626
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
7423
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: red48 (10/10), Zippy826 (10/10), Guest 86 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. This perfume has a lovely _______. Hint


Question 2 of 10
2. Yuck! What's that terrible _______? Didn't you take out the garbage yet? Hint


Question 3 of 10
3. What word would you use to describe a thin person who looks GOOD? Hint


Question 4 of 10
4. That lamp gives off a nice, soft _______. Hint


Question 5 of 10
5. The pool water felt _______ and refreshing on my skin. Hint


Question 6 of 10
6. The freshly washed bedsheets felt nice and _______. Hint


Question 7 of 10
7. Which word would you use to describe a good-tasting food? Hint


Question 8 of 10
8. Please be quiet! I can't listen to that terrible _______ any more! Hint


Question 9 of 10
9. She has a beautiful, _______ voice. Hint


Question 10 of 10
10. The house was painted a lovely, _______ shade of yellow. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 03 2025 : red48: 10/10
Oct 03 2025 : Zippy826: 10/10
Sep 21 2025 : Guest 86: 10/10
Sep 21 2025 : Guest 174: 10/10
Sep 17 2025 : Guest 47: 10/10
Aug 30 2025 : rossian: 10/10
Aug 21 2025 : mandy2: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. This perfume has a lovely _______.

Answer: fragrance

The word "fragrance" makes most people think of good smells.
2. Yuck! What's that terrible _______? Didn't you take out the garbage yet?

Answer: stench

A stench is a bad smell.
3. What word would you use to describe a thin person who looks GOOD?

Answer: slender

You could also say, "She looks nice and slim in that outfit."
4. That lamp gives off a nice, soft _______.

Answer: glow

To glow is to give off soft, steady light.
5. The pool water felt _______ and refreshing on my skin.

Answer: cool

Frigid and freezing have about the same meaning, which is for something to be very cold.
6. The freshly washed bedsheets felt nice and _______.

Answer: smooth

Most people don't want to sleep in slimy, damp, or squishy sheets!
7. Which word would you use to describe a good-tasting food?

Answer: savory

One of the meanings of the word savory is good-tasting.
8. Please be quiet! I can't listen to that terrible _______ any more!

Answer: din

A din is a loud, unpleasant noise.
9. She has a beautiful, _______ voice.

Answer: melodious

Melodious means musical.
10. The house was painted a lovely, _______ shade of yellow.

Answer: sunny

This quiz is meant to show that words like sunny, melodious, and fragrance suggest good feelings, while words like bony, din, and slimy suggest bad feelings.
Source: Author robynraymer

This quiz was reviewed by FunTrivia editor minch before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. . . . Some Very Easy
2. Word Your Way Through [2] Very Easy
3. Word Your Way Through Very Easy
4. Word Your Way Through [3] Very Easy
5. Word Your Way Through [5] Very Easy
6. Word Your Way Through [4] Very Easy
7. Find the Word! Very Easy
8. Find the Word - Again! Very Easy
9. Three Time's the Charm Very Easy
10. Is It ICK or INK? Very Easy
11. Apple, Orange, Banana, Bandana? Very Easy
12. WOW Very Easy

10/16/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us