FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Password
Quiz about Password

Password Trivia Quiz


What word goes best with the word I give you? That is the password.

A multiple-choice quiz by Ilona_Ritter. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Wordplay for Kids
  8. »
  9. Other Word Play for Kids

Author
Ilona_Ritter
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
362,729
Updated
Sep 08 23
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
1453
Last 3 plays: jeltje1 (10/10), JepRD (10/10), Guest 181 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. What sound goes best with a domestic cat? Hint


Question 2 of 10
2. What action word goes best with table? Hint


Question 3 of 10
3. What noun goes best with piano? Hint


Question 4 of 10
4. What word goes best with pretend? Hint


Question 5 of 10
5. What food goes best with mouse? Hint


Question 6 of 10
6. What food goes best with peaches? Hint


Question 7 of 10
7. What word goes best with car? Hint


Question 8 of 10
8. What word goes best with paper? Hint


Question 9 of 10
9. What word goes best with ice? Hint


Question 10 of 10
10. What word goes best with pumpkin? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 02 2026 : jeltje1: 10/10
Sep 24 2026 : JepRD: 10/10
Aug 21 2026 : Guest 181: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What sound goes best with a domestic cat?

Answer: meow

A cat meows which is why the two words go together. Big cats like lions roar but I did not ask about big cats.
2. What action word goes best with table?

Answer: eat

All the words are action words (or verbs). However, the only one you can do at a table is eat.
3. What noun goes best with piano?

Answer: music

A piano makes music. You could eat ice cream while sitting at a piano, but it does not really go with piano.
4. What word goes best with pretend?

Answer: mermaid

A mermaid is pretend the other things are all real. One famous mermaid is Ariel from "The Little Mermaid".
5. What food goes best with mouse?

Answer: cheese

A mouse eats cheese. If I said pelican then the answer would have been fish.
6. What food goes best with peaches?

Answer: apples

Both apples and peaches are fruit. Broccoli is a vegetable, hamburger is a meat and bread is a grain.
7. What word goes best with car?

Answer: mechanic

A mechanic fixes cars. A blacksmith creates items from metal. A dentist takes care of your teeth and gums. A lawyer deals with the law.
8. What word goes best with paper?

Answer: pencil

You can write with a pencil on a piece of paper. A stirrup is what a horse rider puts his foot in when riding a horse.
9. What word goes best with ice?

Answer: cold

Ice is very cold. You make ice by freezing water.
10. What word goes best with pumpkin?

Answer: Halloween

On Halloween many people like to carve pumpkins and put candles in them to make jack-o-lanterns. All four choices are holidays in the United States, although Halloween is a holiday that is not a federal holiday which means businesses and schools do not close for it.
Source: Author Ilona_Ritter

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Expressions and Phrases with "Black" in Them Very Easy
2. Ain't It Good To Know Very Easy
3. Ugh! Very Easy
4. Word Fun for Kids Very Easy
5. Word Converter Very Easy
6. Body Parts That Aren't Very Easy
7. What Day Is It ... Very Easy
8. Quiet! Silent Letters, Part 1 Very Easy
9. Come Play the "Whaddayaget" Game! Very Easy
10. Junior Word Bed #1 (Wildlife) Very Easy
11. Picture This! Very Easy
12. A Paler Shade of White Very Easy

10/4/2026, Copyright 2026 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us