Quiz about Playhouse Disney Shows
Quiz about Playhouse Disney Shows

Playhouse Disney Shows Trivia Quiz


The shows in this quiz on shows that are for young children, shorts included. They are on Disney Channel. Enjoy!

A multiple-choice quiz by zebra101. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Assorted TV Trivia for Kids
  8. »
  9. Disney Channel Trivia

Author
zebra101
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
258,850
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
2481
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 24 (9/10), Guest 109 (10/10), Guest 118 (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who says this: "I have this little sister, Lola. She is small and very funny." Hint

Lola
Aaron
Mary
Charlie

2. Who says this: "I'm a hammer." (Hint: Handy Manny) Hint

Handy
Squeeze
Pat
Rusty

3. Fill in the missing word: Mickey Mouse _______ House! Hint

Spy
Play
Club
Out

4. This show explores a variety of jobs. What is it? Hint

Job Town
Higglytown Heroes
Job Explore
Explore Higglytown

5. Which of these characters hangs out with sprites? Hint

Mickey
Charlie
Johnny
Manny

6. We are three friends that like to sing. Who are we? Hint

Big Loud Pops
Funny Lots
Giggle Trots
Doodlebops

7. This clown has a lion named Goliath. Who is she? Hint

So So
Go Go
Jo Jo
Do Do

8. What is the show called that has a little, red haired boy in it? Hint

This is Daniel Cook
Red is Ready
This is Red
Daniel Cook is Ready

9. "My name is Shanna, it rhymes with banana." What short is this from? Hint

Sarah's Show
Shanna's Show
Fun Show
Learning Show

10. This short stars a baby. What is it called? Hint

Run Baby!
Talk Baby!
Win Baby!
Go Baby!


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who says this: "I have this little sister, Lola. She is small and very funny."

Answer: Charlie

Charlie is from the show "Charlie and Lola". They both have big imaginations. I love that show!
2. Who says this: "I'm a hammer." (Hint: Handy Manny)

Answer: Pat

The show is "Handy Manny". Pat is a blue hammer. He says "I'm a hammer" randomly. This show is bilingual. They talk in Spanish and English.
3. Fill in the missing word: Mickey Mouse _______ House!

Answer: Club

M-i-c-k-e-y M-o-u-s-e! "Mickey Mouse Club House" has Mickey and all his friends. They solve problems.
4. This show explores a variety of jobs. What is it?

Answer: Higglytown Heroes

There are four friends and a squirrel. All the people in the town are Russian nesting dolls.
5. Which of these characters hangs out with sprites?

Answer: Johnny

Johnny is from "Johnny and the Sprites". The sprites are puppets. Charlie hangs out with his best friend Marv and Lola. Manny hangs out with his tools. Mickey hangs out with Minnie and Pluto.
6. We are three friends that like to sing. Who are we?

Answer: Doodlebops

The three Doodlebops are Deedee, Rooney, Moe. At the end of every episode, they have a concert.
7. This clown has a lion named Goliath. Who is she?

Answer: Jo Jo

Jo Jo is from "Jo Jo's Circus". In the show, everyone looks like they are from a circus.
8. What is the show called that has a little, red haired boy in it?

Answer: This is Daniel Cook

He goes places and does things. He meets lots of people.
9. "My name is Shanna, it rhymes with banana." What short is this from?

Answer: Shanna's Show

Shanna teaches viewers about school rules and things. Her brother is Shane, which rhymes with rain.
10. This short stars a baby. What is it called?

Answer: Go Baby!

His name is Baby. He claps.
Source: Author zebra101

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Mar 18 2023 : Guest 24: 9/10
Mar 18 2023 : Guest 109: 10/10
Mar 04 2023 : Guest 118: 10/10
Feb 19 2023 : Guest 108: 10/10
Feb 18 2023 : Andyboy2021: 10/10
Jan 27 2023 : Guest 184: 5/10
Jan 23 2023 : Guest 82: 10/10

Score Distribution

quiz
3/24/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us