Quiz about Who Am I   Disney for Kids
Quiz about Who Am I   Disney for Kids

Who Am I? - Disney for Kids Trivia Quiz


This should be a fun quiz for younger Disney fans. Just pick the answer you think is the correct one. Good luck! I am sure you will do great!

A multiple-choice quiz by MAE5377. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. Assorted TV Trivia for Kids
  8. »
  9. Disney Channel Trivia

Author
MAE5377
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
121,761
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
10 / 10
Plays
34905
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: H53 (9/10), Guest 168 (8/10), GLitsmyt (10/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. Who am I? I have big, round, black ears. I have a "squeaky" voice and a famous girlfriend. It is said that it all started with me. Hint

Donald Duck
Mickey Mouse
Dumbo
Bugs Bunny

2. I am covered in white feathers. I always wear a blue navy-like suit and hat. I sometimes have a rather bad temper. Hint

Mickey Mouse
Pluto
Donald Duck
Goofy

3. I am a good friend of Mickey Mouse. I am a talking dog. I am kind of silly and clumsy. Hint

Genie
Goofy
Donald Duck
Minnie Mouse

4. I live "under the sea." My biggest dream is to live on land. I love to sing and collect things. Hint

Jasmine
Minnie Mouse
Ariel
Cinderella

5. I have a mean step-mother and two step-sisters. I got invited to a ball. My fairy godmother helped me get ready for the ball. Hint

Snow White
Aurora
Cinderella
Daisy Duck

6. I also had an evil step-mother. I ran away to the forest and ended up living with seven tiny men. In the end, I also met my Prince Charming. Hint

Belle
Cinderella
Snow White
Pocahontas

7. I live with my father. After he got captured, I took his place to live with the beast. I found a softer side of the beast. Hint

Snow White
Ariel
Belle
Jasmine

8. I am "practically perfect in every way." I am a nanny to two children. I get to do some pretty neat things with the children. Hint

Minnie Mouse
Nanna
Mary Poppins
Mama

9. I live in a lamp. I grant wishes to my master. I am friends with a magic carpet. Hint

Aladdin
Genie
Abu
Jafar

10. I am the man responsible for creating a lot of the characters in this quiz. My dreams came to life in several theme parks. Hint

Mickey Mouse
Pluto
Donald Duck
Walt Disney




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who am I? I have big, round, black ears. I have a "squeaky" voice and a famous girlfriend. It is said that it all started with me.

Answer: Mickey Mouse

Mickey's famous girlfriend is none other than Minnie Mouse!
2. I am covered in white feathers. I always wear a blue navy-like suit and hat. I sometimes have a rather bad temper.

Answer: Donald Duck

Donald also has a famous girlfriend. Her name is Daisy Duck.
3. I am a good friend of Mickey Mouse. I am a talking dog. I am kind of silly and clumsy.

Answer: Goofy

Goofy has starred in a lot of cartoons. He has a son named Max.
4. I live "under the sea." My biggest dream is to live on land. I love to sing and collect things.

Answer: Ariel

Ariel is from "The Little Mermaid." Two of her best friends are Sebastian and Flounder.
5. I have a mean step-mother and two step-sisters. I got invited to a ball. My fairy godmother helped me get ready for the ball.

Answer: Cinderella

Cinderella lost her slipper at the ball and ended up marrying her Prince Charming. She had the happy ending she always wanted.
6. I also had an evil step-mother. I ran away to the forest and ended up living with seven tiny men. In the end, I also met my Prince Charming.

Answer: Snow White

Snow White ate a poison apple that was given to her by her evil step-mother. The prince kissed her and broke the spell from the apple. They lived happily ever after.
7. I live with my father. After he got captured, I took his place to live with the beast. I found a softer side of the beast.

Answer: Belle

Belle is from "Beauty and the Beast." She found out that the Beast was not a bad person after all.
8. I am "practically perfect in every way." I am a nanny to two children. I get to do some pretty neat things with the children.

Answer: Mary Poppins

Mary Poppins takes care of Jane and Michael Banks. She does some fun tricks to entertain them.
9. I live in a lamp. I grant wishes to my master. I am friends with a magic carpet.

Answer: Genie

Genie is from the movie "Aladdin." Aladdin finds him in the Cave of Wonders. He is freed at the end of the movie.
10. I am the man responsible for creating a lot of the characters in this quiz. My dreams came to life in several theme parks.

Answer: Walt Disney

Walt's dreams have created a lot of fun and fantasy for children of all ages. He will live on in all of our hearts for a long time.
Source: Author MAE5377

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Lanni before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : H53: 9/10
Today : Guest 168: 8/10
Jan 29 2023 : GLitsmyt: 10/10
Jan 28 2023 : Guest 24: 10/10
Jan 28 2023 : Guest 68: 10/10
Jan 28 2023 : Guest 182: 8/10
Jan 28 2023 : Guest 175: 0/10
Jan 27 2023 : Guest 45: 0/10
Jan 27 2023 : Guest 82: 8/10

Score Distribution

quiz
1/30/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us