FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about What Show Was I On
Quiz about What Show Was I On

What Show Was I On? Trivia Quiz


Match the character to the show he or she was on. The show might not have been the first appearance, but is something they are well known for.

A matching quiz by Shadowmyst2004. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. For Children Trivia
  6. »
  7. TV for Kids

Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
393,356
Updated
Dec 07 21
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
926
Last 3 plays: Guest 73 (10/10), jackseleven (8/10), misstified (7/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Boris & Natasha  
  Welcome to Pooh Corner
2. Angelica Pickles  
  SpongeBob SquarePants
3. Shaggy Rogers  
  Looney Tunes/Merrie Melodies cartoons
4. Sergeant Deux-Deux  
  Scooby Doo, Where Are You?
5. Pokey   
  Rocky & His Friends
6. Sylvester the cat  
  Rugrats
7. Choo-Choo  
  Top Cat
8. Sandy Cheeks  
  Gumby
9. Yogi Bear  
  The Huckleberry Hound Show
10. Tigger  
  The Pink Panther





Select each answer

1. Boris & Natasha
2. Angelica Pickles
3. Shaggy Rogers
4. Sergeant Deux-Deux
5. Pokey
6. Sylvester the cat
7. Choo-Choo
8. Sandy Cheeks
9. Yogi Bear
10. Tigger

Most Recent Scores
Jun 13 2024 : Guest 73: 10/10
Jun 10 2024 : jackseleven: 8/10
Jun 06 2024 : misstified: 7/10
May 15 2024 : cheeseit223: 8/10
May 08 2024 : Guest 172: 10/10
May 07 2024 : Guest 124: 9/10
Apr 29 2024 : polly656: 8/10
Apr 25 2024 : Guest 108: 6/10
Apr 24 2024 : Scooby83: 10/10

Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Boris & Natasha

Answer: Rocky & His Friends

Boris and Natasha were the famous villains for heroes Rocky and Bullwinkle. They were created by Jay Ward in 1959, and were on TV in the show "Rocky & His Friends" through 1964 with originals. There have been numerous TV shows, movies and other popular culture iterations of the characters in the decades since that first run.
2. Angelica Pickles

Answer: Rugrats

Voiced by Cheryl Chase, the character first appeared in the "Rugrats" pilot episode in 1991. She was in nearly every episode of the show, several movies and the spin-off series "All Grown Up!"

She was the older cousin of Tommy, the main character in the franchise.
3. Shaggy Rogers

Answer: Scooby Doo, Where Are You?

Norville "Shaggy" Rogers is the owner and best friend to Scooby Doo, one of the most famous cartoon dogs ever known. The first of more than a dozen animated series was called "Scooby Doo, Where Are You?" That was followed up with several animated movies, a few live action movies, video games, comic books and many other versions of the characters. They first hit the airwaves in 1969.
4. Sergeant Deux-Deux

Answer: The Pink Panther

Created for the opening credits of a live-action movie starring Peter Sellers, the animated Pink Panther first appeared in the short "The Pink Phink" which went on to win the Academy Award for Best Animated Short at the 1964 award show. In 1969, by popular demand, the animated panther got his own TV show.

Sergeant Deux-Deux debuted in the original "The Pink Panther" cartoon that originally ran on television from 1968-71. He was voiced by Pat Harrington, Jr.
5. Pokey

Answer: Gumby

Pokey was the clay horse that often went with Gumby on his adventures. They were created by Art Clokey while he was in film school at the University of Southern California. By 1953 the "Gumby" show was on TV, where it stayed until 1969. There have been multiple revivals over the years.
6. Sylvester the cat

Answer: Looney Tunes/Merrie Melodies cartoons

Tweety Bird appeared in "A Tale of Two Kitties" in 1942. Sylvester, his well-known counterpart that made them both famous, didn't show up in the same cartoon as Tweety for another five years. By the time Sylvester paired up with Tweety in 1947, they won an Academy Award for Best Animated Short for "Tweety Pie".

It was the first of hundreds of times the cat and bird would spar on the big and small screens.
7. Choo-Choo

Answer: Top Cat

Choo-Choo, or Chooch as he was referred to by the titular Top Cat on the series, was a pink cat who often wore a turtleneck on the series. The show ran from 1961-62 for 30 episodes. It was popular in syndication, though, and saw several revivals over the years.
8. Sandy Cheeks

Answer: SpongeBob SquarePants

A squirrel who lives in the underwater town of Bikini Bottom, she is a close friend of SpongeBob SquarePants.

She first appeared in a 1999 episode of the show called "Tea at the Treedome".

Because she needs air, and not water to breathe, she is most often depicted as wearing a deep-sea diving suit with an air tank.
9. Yogi Bear

Answer: The Huckleberry Hound Show

This might be the trickiest one in the quiz. Yogi Bear and Booboo first appeared in "The Huckleberry Hound Show" in 1960, before jumping into their own show the following year. In 2010 a live-action movie was made. There were also several other versions of the cartoon where Yogi attempted to prove he was smarter than the average bear.
10. Tigger

Answer: Welcome to Pooh Corner

Tigger was a tiger in the Hundred Acre Woods where Winnie-the-Pooh and his friends lived. Will Ryan provided the voice for Tigger and Owl. The series title was based on the second Pooh book, which was also the first appearance of Tigger in the books. The books were written by A.A. Milne.
Source: Author Shadowmyst2004

This quiz was reviewed by FunTrivia editor NatalieW before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Shadow's contributions to the Team Task Challenge:

Shadowmyst is a member of the green team for the team task challenge. These are the quizzes I wrote for my contributions to that team.

  1. Identify that Vehicle Very Easy
  2. Game of Zoos: Mssng Lttrs @ The Funtrivia Zoo Average
  3. The Green Grasses of Slovenian Athletics Average
  4. What Show Was I On? Easier
  5. Who's that Batman? Easier
  6. What's a Smodcast? The Life of Kevin Smith Average
  7. Group Words for Beginners Very Easy
  8. Seasoned Vet: Gen. Thunderbolt Ross Average
  9. Making Movies Average
  10. Color Me Purple Part 10: Purple Reigns Average

6/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us