FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about For All The Boys In The World
Quiz about For All The Boys In The World

For All The Boys In The World Trivia Quiz


This quiz is now testing the knowledge of males on what females do with their lives. Please enjoy and write back with any opinions you may have.

A multiple-choice quiz by skturner. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed
  8. »
  9. Mixed 10 Questions

Author
skturner
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
195,483
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
12408
Last 3 plays: Kat1982 (4/10), Guest 24 (7/10), fletchdg (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. Which part of a woman's body is applied with a 'base coat'? Hint


Question 2 of 10
2. What does the company 'Playtex' NOT make for women? Hint


Question 3 of 10
3. If I asked for a hand of 'lady fingers', what fruit would I be asking for? Hint


Question 4 of 10
4. Which sign of the zodiac is symbolised by a woman?

Answer: (One Word)
Question 5 of 10
5. Which renowned party girl is the star of the reality TV series, 'The Simple Life'? Hint


Question 6 of 10
6. Women did men's jobs in countries like Australia, while the Second World War was being fought.


Question 7 of 10
7. Which actress was on the TV sitcoms 'Friends' and 'Mad About You'? Hint


Question 8 of 10
8. Which part of the body is altered in a 'rhinoplasty'? Hint


Question 9 of 10
9. How many points is a goal worth in netball?

Answer: (single digit number)
Question 10 of 10
10. Who first married Michael Jackson? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 19 2024 : Kat1982: 4/10
Jul 11 2024 : Guest 24: 7/10
Jul 05 2024 : fletchdg: 8/10
Jul 02 2024 : Guest 1: 5/10
Jun 25 2024 : Guest 173: 8/10
Jun 20 2024 : Guest 173: 6/10
Jun 19 2024 : Guest 104: 6/10
Jun 18 2024 : Guest 2: 5/10
Jun 17 2024 : Guest 99: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which part of a woman's body is applied with a 'base coat'?

Answer: Nails

The nails on a woman's fingers and toes are often applied with a base coat and nail polish to add colour and style to her look.
2. What does the company 'Playtex' NOT make for women?

Answer: Wigs

The business 'Playtex' generates is highly profitable, making it a very successful company. They are especially prominent in their large range of bras with such brands as '18 hour' and 'Cross Your Heart'. Girls are highly interested in all of those types of accessories, as they are all a big part of women's fashion.
3. If I asked for a hand of 'lady fingers', what fruit would I be asking for?

Answer: Banana

Lady fingers are a popular type of banana. Although they can be small in size they are often sweet with a lot of flavour.
4. Which sign of the zodiac is symbolised by a woman?

Answer: Virgo

To be a Virgo, you must be born in between August 24 and September 23. Virgo precedes Libra on the zodiac, a sign which is represented by a set of scales.
5. Which renowned party girl is the star of the reality TV series, 'The Simple Life'?

Answer: Paris Hilton

The series is based on Hilton and Nicole Richie travelling around the countryside without the millions of dollars they have stored in the bank. They do the jobs that are done in daily life by country people, which shows even though they have the looks, they struggle when it comes time to do some jobs asked by them.
6. Women did men's jobs in countries like Australia, while the Second World War was being fought.

Answer: True

Women in many countries before the Second World War were not accepted into the workplace, instead they were to stay at home, to look after the children and the chores that needed to be done. Their role in society, especially in Australia, changed when they were involved heavily in office work, teaching, nursing and other industry work.

They then fought for anti-discrimination, equal pay for equal work and maternity leave through many forms of lobbying. Today they play a major part in the world society and this is shown in parliament where women are prominent and in some countries they are in charge, managing their immediate future.
7. Which actress was on the TV sitcoms 'Friends' and 'Mad About You'?

Answer: Lisa Kudrow

Kudrow, the tall, slim actress, captivated audiences around the world with her innocent and humorous character in both shows. She is also famous for her starring roles in many big movies.
8. Which part of the body is altered in a 'rhinoplasty'?

Answer: Nose

More and more people are encouraged to alter parts of their body in a procedure called plastic surgery. People are often unhappy with the look of their nose as it can be too long or rigid. They undergo some expensive surgery to get the shape of their nose to their liking.
9. How many points is a goal worth in netball?

Answer: One

Netball is a keenly participated sport by women in most parts of the world. It is a game where you have to give the ball to the Goal Shooter or Goal Attack to score the goals for your team. The team with the most goals wins the match.
10. Who first married Michael Jackson?

Answer: Lisa Marie Presley

Lisa Marie Presley is the daughter of singing icon, Elvis Presley, who died at a young age because of coronary arrhythmia - an irregular beating of the heart resulting from hypertensive heart disease. During his teenage and adult years, Jackson was famous for extensive plastic surgery to his face as well as singing talent.
Source: Author skturner

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ArleneRimmer before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us