FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about One for the Girls
Quiz about One for the Girls

One for the Girls! Trivia Quiz


This is a quiz to test a girl's 'Guy Knowledge.'

A multiple-choice quiz by Jonnylingo. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Mixed
  8. »
  9. Mixed 10 Questions

Author
Jonnylingo
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
50,565
Updated
Jul 16 24
# Qns
10
Difficulty
Difficult
Avg Score
4 / 10
Plays
19814
Last 3 plays: Guest 67 (5/10), Guest 97 (3/10), Kat1982 (2/10).
- -
Question 1 of 10
1. When defensive pass interference is called in the end zone what happens? Hint


Question 2 of 10
2. What is commonly referred to as a 'Slim Jim', in the US? Hint


Question 3 of 10
3. Men have a ridge on their skull above their eyebrow that women do not.


Question 4 of 10
4. What's the name of the highest card in Euchre? Hint


Question 5 of 10
5. Since start of production in 1953, what was the first year in which there were no model of Corvettes made? Hint


Question 6 of 10
6. What's the best card for the players that a dealer can have showing in Blackjack? Hint


Question 7 of 10
7. Men are usually charged a cover charge on 'Ladies Night'.


Question 8 of 10
8. Who became the third leading rusher in the history of the NFL, when Emmitt Smith moved into second place? Hint


Question 9 of 10
9. Which kind of electrical charge is more likely to kill you: high voltage-low amperage or high amperage-low voltage? (Look at the Hint before answering!)

Answer: (Answer either High Voltage or High Amperage)
Question 10 of 10
10. Which of the following once held the NBA record for the most points scored in a single game? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 20 2024 : Guest 67: 5/10
Jul 19 2024 : Guest 97: 3/10
Jul 19 2024 : Kat1982: 2/10
Jul 18 2024 : Guest 131: 5/10
Jul 12 2024 : Guest 156: 7/10
Jul 09 2024 : Guest 136: 5/10
Jul 07 2024 : Guest 76: 6/10
Jul 07 2024 : Guest 185: 6/10
Jul 05 2024 : fletchdg: 3/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. When defensive pass interference is called in the end zone what happens?

Answer: The ball is placed on the 1 yard line

It is often the strategy of the defensive back to get called on this, rather than give up the six points.
2. What is commonly referred to as a 'Slim Jim', in the US?

Answer: a tool used to unlock a locked car

Be careful, you can damage your car using one of these, especially if you have power locks.
3. Men have a ridge on their skull above their eyebrow that women do not.

Answer: True

This often aids crime investigators in identifying the sex of a victim.
4. What's the name of the highest card in Euchre?

Answer: the right bower

First come the Jacks, then Ace, King, and so on. The right bower is the Jack of trumps.
5. Since start of production in 1953, what was the first year in which there were no model of Corvettes made?

Answer: 1983

None were made in preparation for the radical change in the 1984 Corvette's body styling.
6. What's the best card for the players that a dealer can have showing in Blackjack?

Answer: 6

Since the dealer must hit at 16, this is the player's best chance of the dealer going 'bust'.
7. Men are usually charged a cover charge on 'Ladies Night'.

Answer: True

I've never seen a club have a 'Men's Night'.
8. Who became the third leading rusher in the history of the NFL, when Emmitt Smith moved into second place?

Answer: Barry Sanders

Emmitt Smith moved into second place on September 23rd, 2001 sending Barry down into third. In 2002 Smith went on to overtake Walter Payton and go top of the table.
9. Which kind of electrical charge is more likely to kill you: high voltage-low amperage or high amperage-low voltage? (Look at the Hint before answering!)

Answer: high amperage

Amps kill, volts just tingle a little.
10. Which of the following once held the NBA record for the most points scored in a single game?

Answer: Wilt Chamberlain

Source: Author Jonnylingo

This quiz was reviewed by FunTrivia editor natsim before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us