FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Whatever You Do Dont Take This Quiz
Quiz about Whatever You Do Dont Take This Quiz

Whatever You Do, Don't Take This Quiz!


If you can see this introduction then you did not heed the warning seen in the title of this quiz. So I guess I should tell you that this quiz is all about warning and uses American warnings. C'mon fearless quizmaster, you can't say I didn't warn you!

A photo quiz by dcpddc478. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. General Knowledge Trivia
  6. »
  7. Thematic Fun
  8. »
  9. Thematic Abstract Ideas

Author
dcpddc478
Time
4 mins
Type
Photo Quiz
Quiz #
361,309
Updated
Dec 04 22
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3622
Awards
Top 10% Quiz
Last 3 plays: goodreporter (6/10), wellenbrecher (10/10), bigwoo (8/10).
-
Question 1 of 10
1. Used for years, what does this warning symbol indicate? Hint


Question 2 of 10
2. If you were to see this symbol on a box or a bag, what warning is being provided to you? Hint


Question 3 of 10
3. While using a boat on the water in North America you see this flag -- what is it warning you about? Hint


Question 4 of 10
4. In which of the following countries could you expect to see the following warning road sign? Hint


Question 5 of 10
5. In this 17th century painting, the horse is wearing a red ribbon around his tail, providing what warning to others? Hint


Question 6 of 10
6. If you see this sign, what are you being warned about? Hint


Question 7 of 10
7. Seen in Europe, what does this sign warn the public about? Hint


Question 8 of 10
8. Often seen in industrial areas, what danger does this sign warn of? Hint


Question 9 of 10
9. If you see this flag while at the beach, what is it warning you of? Hint


Question 10 of 10
10. This warning signs cautions against which of the following things? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




View Image Attributions for This Quiz

Most Recent Scores
Mar 01 2024 : goodreporter: 6/10
Feb 20 2024 : wellenbrecher: 10/10
Feb 19 2024 : bigwoo: 8/10
Feb 11 2024 : Vegies: 6/10
Feb 09 2024 : RoninWoman: 10/10
Feb 08 2024 : Guest 107: 9/10
Feb 06 2024 : Melodia19: 9/10
Feb 01 2024 : jackslade: 10/10
Feb 01 2024 : PolyanaK: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Used for years, what does this warning symbol indicate?

Answer: Poison

The symbol of the skull and crossbones is used throughout the world to indicate that something is poison. The symbol is believed to have originated in Spain where an actual skull and two long bones were used to mark the entrance to a cemetery. It is gradually being replaced by other more specific symbols because of concerns that the symbol may actually attract children who associate the warning sign with pirates.
2. If you were to see this symbol on a box or a bag, what warning is being provided to you?

Answer: It contains biomedical waste

This symbol is a warning that the container hold biomedical waste. This consists of used catheters, blood and its components, sharps, and discarded limbs or other body parts. Never touch anything with this symbol on it as the risk of disease transfer is great. Strict laws and specialised equipment are used in the disposal of all types of biomedical waste.
3. While using a boat on the water in North America you see this flag -- what is it warning you about?

Answer: Divers in the water

Any time that you are in the water and see this flag, it is a warning that there are divers in the water. This flag is used in North America, while in other parts of the world the flag may be blue and white instead of red and white and is known as an Alpha flag. Both are flown on a ship that has divers down in the water and warns other to avoid the area.
4. In which of the following countries could you expect to see the following warning road sign?

Answer: U.A.E.

The U.A.E. (United Arab Emirates) has so many camels that the government has found it necessary to post camel crossing signs. Animal crossing signs of many types, are found all over the world, warning drivers to be careful because they may unexpectedly run into an animal if they are not paying attention.
5. In this 17th century painting, the horse is wearing a red ribbon around his tail, providing what warning to others?

Answer: The horse kicks

A red ribbon tied to a horse's tail is a warning that the horse is prone to kicking and should not be approached from behind. This old English custom has been adopted around the world and can be seen at horse shows today.
6. If you see this sign, what are you being warned about?

Answer: Radioactivity

First adopted in 1946, the radiation symbol is used around the world to warn that something or someplace contains radioactive material. Also known as a trefoil, this is a warning that everyone should heed. Never touch an object or enter a location with this symbol unless proper precautions have been taken.
7. Seen in Europe, what does this sign warn the public about?

Answer: Highly polluted area

This symbol is used by the European Chemicals Bureau to indicate areas that have been highly polluted. This sign can be used for both polluted water and land. As many pollutants are invisible, if you see this sign, leave the area immediately and spend your day somewhere else.
8. Often seen in industrial areas, what danger does this sign warn of?

Answer: Noise induced hearing loss

This sign indicates loud noises in the area which may caused noise induced hearing loss. While many modern rock concerts may be an appropriate place for this sign, it is usually found in industrial areas that have loud mechanical noises or explosions of any kind.
9. If you see this flag while at the beach, what is it warning you of?

Answer: Storms approaching

This symbol may be seen as a flag or as a placard. It is a warning that storms are approaching and it is time to seek refuge. Two of these flags flown one on top of the other warns of the approach of a hurricane.
10. This warning signs cautions against which of the following things?

Answer: Lasers in the area

If you see this sign, you are being warned that there are lasers in the area --you should attempt to cover your eyes and retreat. Lasers, have the capability of causing permanent blindness in an instant. The use of lasers, as non-lethal weapons, is a topic of much controversy.
Source: Author dcpddc478

This quiz was reviewed by FunTrivia editor LeoDaVinci before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series Strange Things:

A group of strange quizzes about strange things.

  1. Whereabouts Unknown Average
  2. Gone But Not Forgotten Easier
  3. All You Need is Another Clue Average
  4. What a Disaster! Easier
  5. Train of Thought Average
  6. Whatever You Do, Don't Take This Quiz! Average
  7. Strange, Weird, or Obscure Easier
  8. Sparkling Cyanide Average
  9. Wild Magic Average
  10. Vaults, Sarcophagi and Other Places of Rest Easier

Also part of quiz list
3/4/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us