Quiz about Food And Drink 62
Quiz about Food And Drink 62

Food And Drink 62 Trivia Quiz


One more added to the list.

A multiple-choice quiz by steiny1. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Mixed Food and Drink

Author
steiny1
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
34,582
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
3495
Last 3 plays: Guest 24 (7/10), Guest 172 (9/10), evilmoderate (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is Bombay Duck made of? Hint

Raw meat
Dried fish
Cooked vegetables
Melted cheese

2. Caviar is sometimes called Albany beef.

True
False

3. What kind of food is called 'crazy oats'? Hint

Barley
Wild rice
Corn
Wheat

4. In the song, what 'is as high as an elephant's eye'? Hint

Wheat
Barley
Corn
Grass

5. Name the first company to make chocolate chips. Hint

Keebler
Melba
Nabisco
Nestle

6. "Bubbly" is a common slang word for which beverage? Hint

Coca-Cola
Iced tea
Sprite
Champagne

7. Peppermint is a herb.

True
False

8. Which food group generally contains less than one percent fat? Hint

Fruits and vegetables
Fish
Meat
Dairy products

9. A variety of which flower bears the vanilla bean? Hint

Rose
Orchid
Lily
Cactus

10. Honey will not spoil.

True
False


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is Bombay Duck made of?

Answer: Dried fish

2. Caviar is sometimes called Albany beef.

Answer: False

Caviar is usually made from the egg or roe of lumpfish, paddlefish, or sturgeon.
3. What kind of food is called 'crazy oats'?

Answer: Wild rice

4. In the song, what 'is as high as an elephant's eye'?

Answer: Corn

From the song 'Oh What A beautiful morning'.
5. Name the first company to make chocolate chips.

Answer: Nestle

It's the world's largest food company.
6. "Bubbly" is a common slang word for which beverage?

Answer: Champagne

7. Peppermint is a herb.

Answer: True

8. Which food group generally contains less than one percent fat?

Answer: Fruits and vegetables

9. A variety of which flower bears the vanilla bean?

Answer: Orchid

10. Honey will not spoil.

Answer: True

Source: Author steiny1

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nightmare before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 24: 7/10
Today : Guest 172: 9/10
Feb 28 2023 : evilmoderate: 9/10
Feb 27 2023 : Guest 172: 7/10
Feb 04 2023 : Guest 162: 10/10
Feb 03 2023 : Guest 175: 7/10
Jan 25 2023 : Guest 172: 5/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Revenge is a Dish Easier
2. Only Half an Angel Easier
3. Contemporary Consumables Easier
4. General Culinary - Jazzed Up! Average
5. Foods Beginning with R, Part 2 Very Easy
6. Going Dada for Food Average
7. Fungi, New and Mold Easier
8. Kitchen Nightmares Average
9. A Spoonful of Sugar Very Easy
10. Locomotive Cuisine Easier
11. Food Match Very Easy
12. The White Stuff Easier

3/24/2023, Copyright 2023 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us