FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Meat Pie and Tomato Sauce
Quiz about Meat Pie and Tomato Sauce

Meat Pie and Tomato Sauce Trivia Quiz


Meat Pie and Tomato Sauce go together, an Australian classic, so kyleisalive informs me. So here are ten other (mostly English) foods that go together too. Have fun!

A matching quiz by lonely-lady. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Hobbies Trivia
  6. »
  7. Food & Drink
  8. »
  9. Mixed Food and Drink

Author
lonely-lady
Time
3 mins
Type
Match Quiz
Quiz #
380,369
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Very Easy
Avg Score
9 / 10
Plays
1662
Last 3 plays: Guest 69 (8/10), Luckycharm60 (10/10), Guest 96 (10/10).
(a) Drag-and-drop from the right to the left, or (b) click on a right side answer box and then on a left side box to move it.
QuestionsChoices
1. Fish and  
  carrots
2. Bacon and  
  eggs
3. Macaroni and  
  onions
4. Boiled beef and  
  jam
5. Bread and  
  chips
6. Curry and  
  custard
7. Steak and  
  cheese
8. Strawberries and  
  kidney
9. Apple pie and  
  cream
10. Liver and  
  rice





Select each answer

1. Fish and
2. Bacon and
3. Macaroni and
4. Boiled beef and
5. Bread and
6. Curry and
7. Steak and
8. Strawberries and
9. Apple pie and
10. Liver and

Most Recent Scores
May 18 2024 : Guest 69: 8/10
May 18 2024 : Luckycharm60: 10/10
May 17 2024 : Guest 96: 10/10
May 14 2024 : Guest 27: 8/10
May 09 2024 : Guest 98: 5/10
May 04 2024 : Guest 31: 10/10
Apr 27 2024 : Guest 45: 10/10
Apr 26 2024 : gable: 10/10
Apr 24 2024 : Guest 90: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Fish and

Answer: chips

Fish and chips is the take-away from my childhood when, for me, it was an occasional treat. For many, it was the regular Friday meal that complied with the Roman Catholic dietary rule of fish on Fridays. I well remember the long queues outside the local "chippy" and the sense of anticipation. Please excuse me as I wipe the drool from my chin!
2. Bacon and

Answer: eggs

Bacon and eggs are the base for the traditional English breakfast, although it can be eaten at any time of day. They can be turned into a substantial feast by the addition of extras, limited only by your imagination such as tomato, sausage, black pudding, beans, potato, mushroom and fried bread.
3. Macaroni and

Answer: cheese

Macaroni and cheese is a simple but tasty meal that brings more happy childhood memories for me. You can ring in the changes by the addition of things such as bacon or tuna and a side dish of baked beans or tomato.
4. Boiled beef and

Answer: carrots

According to Wikipedia, "Boiled Beef and Carrots" is a comedic music hall song that was published in 1909. The food of the title was common at the time, but the closest that I ever got to eating it was in a stew or casserole.
5. Bread and

Answer: jam

When I rushed home from school as a child, starving hungry, a slice of bread and jam (jelly in USA) was just enough to keep me going until my dad got home from work and we could all sit down for our evening meal.
6. Curry and

Answer: rice

I grew up in the north of England where we had several Asian neighbours, so curry was a very familiar smell. My mother was very good at stretching the pennies and often turned the left over meat from the Sunday joint into a curry.
7. Steak and

Answer: kidney

Kidney is one of those foods that you either love or hate, as a child. I hated it. As an adult I do not mind eating it as it brings a different texture to a meal as well as an extra flavour. Steak and kidney are often eaten in a pie or a savoury pudding.
8. Strawberries and

Answer: cream

When I was a child, strawberries were a summer treat. As an adult, strawberries are now available all year round. My favourite memory of strawberries is the time that I found some growing wild on the edge of the local woods. After harvesting them, my sister and I looked around and found some broken down brickwork and realised that we were in the fruit patch of a long forgotten cottage.
9. Apple pie and

Answer: custard

Apple pie and custard are another happy memory for me. My mother had a light touch with pastry and I have never tasted one that comes close to the memory of her pies. Drool time again here!
10. Liver and

Answer: onions

Liver and onions is a cheap and filling meal, often unappreciated by children. My mother always said that I was deliberately awkward when it came to food and my love of liver was seen as the exception that proved the rule. I was disappointed that my own children never learned to enjoy it so that it is a meal that does not appear often these days.
Source: Author lonely-lady

This quiz was reviewed by FunTrivia editor WesleyCrusher before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
This quiz is part of series LL's Commission Quizzes:

These are quizzes written for Author's Lounge Commissions where I was handed a title.

  1. Getting Lazy With "Z" Easier
  2. What's Next? Average
  3. Meat Pie and Tomato Sauce Very Easy
  4. Burning the Stone Average
  5. Safe and Sound Very Easy

Also part of quiz lists:
5/22/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us