FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Broadway Baby
Quiz about Broadway Baby

Broadway Baby Trivia Quiz


Okay. Simple rules. I tell you the name of a song. You tell me what musical it's from. Good luck.

A multiple-choice quiz by sidevine. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Song Mixture
  8. »
  9. Name the Musical

Author
sidevine
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
187,865
Updated
Aug 04 23
# Qns
10
Difficulty
Easy
Avg Score
8 / 10
Plays
1204
- -
Question 1 of 10
1. What musical contained the song "You're Never Fully Dressed Without A Smile"? Hint


Question 2 of 10
2. What rock opera about a powerful Argentinian woman featured the song "Waltz for Eva and Che"? Hint


Question 3 of 10
3. What show featured "I Enjoy Being A Girl"? Hint


Question 4 of 10
4. This musical, loosely based on "The Bible", contains the song "Trial Before Pilate"? Hint


Question 5 of 10
5. This long running Broadway show set in France after 1800 contained the song "Master Of The House". Hint


Question 6 of 10
6. What show contained "A Woman Ought To Know Her Place"? Hint


Question 7 of 10
7. The ship may have sunk, but not which musical that contained the song "Wake Up! Wake Up!"? Hint


Question 8 of 10
8. This recent popular musical contains the song "Popular"? Hint


Question 9 of 10
9. This Disney and now stage musical features the hit "Be Our Guest". Hint


Question 10 of 10
10. What musical contains "Forget About the Boy"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What musical contained the song "You're Never Fully Dressed Without A Smile"?

Answer: Annie

This musical about a little red headed orphan is based on a book by Thomas Meehan.
2. What rock opera about a powerful Argentinian woman featured the song "Waltz for Eva and Che"?

Answer: Evita

"Evita" is correct. The movie version stared Madonna as Eva and Antonio Banderas as Che.
3. What show featured "I Enjoy Being A Girl"?

Answer: The Flower Drum Song

This is a musical about Asian immigrants.
4. This musical, loosely based on "The Bible", contains the song "Trial Before Pilate"?

Answer: Jesus Christ Superstar

This musical about Judas's doubt that Jesus was Christ contains music by Andrew Lloyd Webber, and lyrics by Tim Rice. (And in case you were wondering, no, "Left Behind" has not been made into a musical.)
5. This long running Broadway show set in France after 1800 contained the song "Master Of The House".

Answer: Les Miserables

You may have heard George (Jason Alexander) singing this on an episode of "Seinfeld".
6. What show contained "A Woman Ought To Know Her Place"?

Answer: Seven Brides for Seven Brothers

The movie version featured a very young Russ Tamblyn (Riff from "West Side Story") as one of the brothers.
7. The ship may have sunk, but not which musical that contained the song "Wake Up! Wake Up!"?

Answer: Titanic

In 1997 "Titanic" won five Tonys, including one for best musical, making it highly successful, not any kind of disaster.
8. This recent popular musical contains the song "Popular"?

Answer: Wicked

Idina Menzel won a Tony in 2004 for her role as Elphaba.
9. This Disney and now stage musical features the hit "Be Our Guest".

Answer: Beauty and the Beast

In 2004, Christi Carlson Romano ("Even Stevens", "Kim Possible") is playing Belle.
10. What musical contains "Forget About the Boy"?

Answer: Thoroughly Modern Millie

The Broadway production of "Millie" ended its run on June 20, 2004. So long.
Source: Author sidevine

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/21/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us