FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Dual Connotations
Quiz about Dual Connotations

Dual Connotations Trivia Quiz


I'll give you two definitions, and you give me a word that fits them both. Ex. noise a dog makes, outside covering on a tree = bark

A multiple-choice quiz by wild_gal_17. Estimated time: 6 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Vocabulary
  8. »
  9. Definitions

Author
wild_gal_17
Time
6 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
38,037
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3970
Last 3 plays: Guest 99 (9/10), Guest 121 (1/10), Emma058 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. What word could be a metal fastener or a sound made with fingers?

Answer: (One Word, 4 letters)
Question 2 of 10
2. What word could be either a person at bat or mixture for baking?

Answer: (One Word, 6 letters)
Question 3 of 10
3. What word could mean a metal container or being able?

Answer: (One Word, 3 letters)
Question 4 of 10
4. What word could mean to have seen or a tool used for cutting?

Answer: (One Word, 3 letters)
Question 5 of 10
5. What word could mean either a water bird or to lower the head?

Answer: (One Word, 4 letters)
Question 6 of 10
6. What word could mean a fringe of hair or loud noises?

Answer: (One Word , 5 letters (plural))
Question 7 of 10
7. What word could mean to go without eating or quick?

Answer: (One Word, 4 letters)
Question 8 of 10
8. What word could mean a part of the body or to take up a weapon?

Answer: (One Word, 3 letters)
Question 9 of 10
9. What word could mean to strike or a party drink?

Answer: (One Word, 5 letters)
Question 10 of 10
10. What word could mean to crush or a vegetable which is sometimes yellow?

Answer: (One Word, 6 letters)

(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Today : Guest 99: 9/10
May 22 2024 : Guest 121: 1/10
May 08 2024 : Emma058: 9/10
May 02 2024 : buncha1956: 8/10
Apr 04 2024 : misstified: 8/10
Mar 31 2024 : boombaby: 10/10

Score Distribution

quiz
5/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us