FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Which is not a Synonym
Quiz about Which is not a Synonym

Which is not a Synonym? Trivia Quiz


Can you determine which of the four suggested answers is not a synonym for the given word?

A multiple-choice quiz by jesseg. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Humanities Trivia
  6. »
  7. Language Use
  8. »
  9. Synonyms and Antonyms

Author
jesseg
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
30,962
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
5 / 10
Plays
3059
- -
Question 1 of 10
1. Which is NOT a synonym for 'stingy'? Hint


Question 2 of 10
2. Which is NOT a synonym for 'persistence'? Hint


Question 3 of 10
3. Which is NOT a synonym for 'untrue'? Hint


Question 4 of 10
4. Which is NOT a synonym for 'relationship'? Hint


Question 5 of 10
5. Which is NOT a synonym for 'gathering'? Hint


Question 6 of 10
6. Which is NOT a synonym for 'sleep-inducing?? Hint


Question 7 of 10
7. Which is NOT a synonym for 'swelling'? Hint


Question 8 of 10
8. Which is NOT a synonym for 'incline'? Hint


Question 9 of 10
9. Which is NOT a synonym for 'shining'? Hint


Question 10 of 10
10. Which is NOT a synonym for 'loafer'? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 30 2024 : Guest 175: 3/10
Apr 05 2024 : Guest 78: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Which is NOT a synonym for 'stingy'?

Answer: affable

Affable is a synonym for amiable.
2. Which is NOT a synonym for 'persistence'?

Answer: pernicious

Pernicious is a synonym for destructive.
3. Which is NOT a synonym for 'untrue'?

Answer: chary

Chary is a synonym for cautious.
4. Which is NOT a synonym for 'relationship'?

Answer: nescience

Nescience is a synonym for ignorance.
5. Which is NOT a synonym for 'gathering'?

Answer: conjuration

Conjuration is a synonym for enchantment.
6. Which is NOT a synonym for 'sleep-inducing??

Answer: hyperbolic

Hyperbolic is a synonym for exaggerated.
7. Which is NOT a synonym for 'swelling'?

Answer: flaccidity

Flaccidity is a synonym for weakness.
8. Which is NOT a synonym for 'incline'?

Answer: ensilage

Ensilage is a synonym for preservation.
9. Which is NOT a synonym for 'shining'?

Answer: lutose

Lutose is a synonym for untidy .
10. Which is NOT a synonym for 'loafer'?

Answer: slog

Slog is an exhausting hike.
Source: Author jesseg

This quiz was reviewed by FunTrivia editor ponycargirl before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/23/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us