FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Animals in the Title
Quiz about Animals in the Title

10 Questions about Animals in the Title | Movies


I will give you a Hollywood flick with part of the title missing. The part of the title missing will be a type of animal name, you give me the name.

A multiple-choice quiz by Aerowynne. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Something in the Title
  8. »
  9. Animals in the Title

Author
Aerowynne
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
35,042
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
9218
Last 3 plays: Guest 172 (10/10), Guest 108 (10/10), JOHNNYBOI1 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. 'All _____ Go To Heaven' ?

Answer: (one word)
Question 2 of 10
2. 'To Kill a _______' ?

Answer: (one word)
Question 3 of 10
3. 'The ______ in Winter' ?

Answer: (one word)
Question 4 of 10
4. 'Raging ______' ?

Answer: (one word)
Question 5 of 10
5. 'Dances with _______' ?

Answer: (one word)
Question 6 of 10
6. 'The Silence of the _______' ?

Answer: (one word)
Question 7 of 10
7. '______ Ballou' ?

Answer: (one word)
Question 8 of 10
8. 'The _______ Hunter' ?

Answer: (one word)
Question 9 of 10
9. 'The _______ and the Hound' ?

Answer: (one word)
Question 10 of 10
10. 'Sweet ______ of Youth' ? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Oct 14 2025 : Guest 172: 10/10
Oct 10 2025 : Guest 108: 10/10
Oct 10 2025 : JOHNNYBOI1: 10/10
Oct 07 2025 : Wendy55H: 10/10
Sep 01 2025 : mulder100: 10/10
Aug 26 2025 : Guest 99: 10/10
Aug 18 2025 : Guest 104: 4/10

Score Distribution

quiz
10/16/2025, Copyright 2025 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us