FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Forgetting Sarah Marshall
Quiz about Forgetting Sarah Marshall

Forgetting Sarah Marshall Trivia Quiz


This is just a fun little quiz I made up based on a hilarious movie, "Forgetting Sarah Marshall".

A multiple-choice quiz by go_niners. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. F
  8. »
  9. Fn - Fz Movies

Author
go_niners
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
303,128
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1280
Last 3 plays: Guest 104 (7/10), Guest 166 (9/10), Guest 8 (9/10).
- -
Question 1 of 10
1. Sarah Marshall is an actress starring in the TV show "Crime Scene: Scene of the Crime". What real-life actor plays the partner of her character on the show? Hint


Question 2 of 10
2. Sarah Marshall is dating musician Aldous Snow. What is the name of the musical group he is the front man for? Hint


Question 3 of 10
3. What is the name of the airline Peter takes to Hawaii? Hint


Question 4 of 10
4. What is the name of the suite Peter stays in while at the hotel in Hawaii? Hint


Question 5 of 10
5. What Hawaiian name does Kunu (Chuck) give to Peter, and then never uses again in the movie? Hint


Question 6 of 10
6. According to Peter's song "Dracula's Lament", who will Dracula slay if he ever sees him? Hint


Question 7 of 10
7. In what location did Sarah Marshall shoot her movie about cell phones killing people? Hint


Question 8 of 10
8. Why does Peter get beat up at Lazy Joe's towards the end of the movie? Hint


Question 9 of 10
9. When Rachel walks in on a naked Peter in the dressing room after his successful puppet show, what does he ask her to stop doing? Hint


Question 10 of 10
10. Which person is NOT in the cast of this movie? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 23 2024 : Guest 104: 7/10
Jun 22 2024 : Guest 166: 9/10
Jun 18 2024 : Guest 8: 9/10
Jun 17 2024 : Guest 80: 2/10
Jun 14 2024 : Guest 204: 7/10
Jun 13 2024 : Guest 1: 9/10
Jun 12 2024 : Guest 162: 7/10
May 29 2024 : Guest 98: 4/10
May 22 2024 : reedy: 4/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Sarah Marshall is an actress starring in the TV show "Crime Scene: Scene of the Crime". What real-life actor plays the partner of her character on the show?

Answer: Billy Baldwin

It states this clearly at the beginning of the movie, when Peter is watching "Access Hollywood". He plays her partner, lead detective Hunter Rush, who always seems to have to have a slightly inappropriate joke or comment about every case they solve on the show.
2. Sarah Marshall is dating musician Aldous Snow. What is the name of the musical group he is the front man for?

Answer: Infant Sorrow

Yes, British-born Aldous Snow is the lead singer for the popular band, Infant Sorrow. During his music video shown in the movie, he holds up a sign. He also begins kissing a nun in the same video. Certainly a free spirit.
3. What is the name of the airline Peter takes to Hawaii?

Answer: Hawaiian Airlines

You can see the company name clearly on the side of the plane as it lands in Hawaii. Peter also discovers on the flight that Sarah Marshall is a spokesperson for the airline. This is one of many unfortunate moments for him in his quest to put his relationship with her behind him.
4. What is the name of the suite Peter stays in while at the hotel in Hawaii?

Answer: Kapula Suite

Rachel allows Peter to stay in the room, in the finest in the hotel, provided he cleans up after himself. She feels bad for him, after seeing his heartbreak at seeing his ex-girlfriend Sarah on vacation with a new boyfriend. All three other suite names are made up.
5. What Hawaiian name does Kunu (Chuck) give to Peter, and then never uses again in the movie?

Answer: Peyopi

Kunu, played by Paul Rudd, is a surf instructor, who doesn't always seem to have all his marbles, if you know what I mean. When out on their surfboards, Kunu explains to Peter that since he moved to Hawaii, he stopped wearing a watch. Peter thinks that sounds like a really cool idea, until Kunu explains that his cell phone has a clock on it, so he doesn't need a watch.
6. According to Peter's song "Dracula's Lament", who will Dracula slay if he ever sees him?

Answer: Van Helsing

it's very funny to watch Peter sing this song, and also, in my opinion, quite catchy. Van Helsing is the legendary vampire hunter who is Dracula's chief nemesis throughout the Dracula story.
7. In what location did Sarah Marshall shoot her movie about cell phones killing people?

Answer: Australia

Discussion of Sarah's movie is one of the only bonding moments between Peter and Aldous, who both agree that the movie was awful. The scene also shows Rachel making an attempt to be friendly with Sarah, by trying to sympathize with her on the movie's credibility, in a very awkward dinner between ex's and their new beaus.
8. Why does Peter get beat up at Lazy Joe's towards the end of the movie?

Answer: He takes Rachel's picture off the wall

Peter does take a punch earlier in the movie when he runs into Rachel's ex-boyfriend, but he winds up with a smashed up face after taking Rachel's picture. Sarah also does kiss him, but only after Aldous has broken up with her and left. Peter never makes the statement about Hawaii sucking.
9. When Rachel walks in on a naked Peter in the dressing room after his successful puppet show, what does he ask her to stop doing?

Answer: Stop laughing

He has undressed, then tries to call Rachel, but she is one step ahead of him, and shows up in the dressing room before he ever gets the chance to re-dress. She seems to find this highly amusing. It's slightly embarrassing for Peter, but at least he gets the girl at the end, so it appears to be worth it.
10. Which person is NOT in the cast of this movie?

Answer: Peter Segel

Peter Segel is a made up name, combined from the first name of the lead character, and the last name of the writer/directer/lead actor (Jason Segel). Hope you liked the quiz! Kristen Bell plays Sarah Marshall, Russell Brand plays Aldous Snow, and Maria Thayer plays Wyoma, a newlywed staying at the same hotel as the main characters.
Source: Author go_niners

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Nannanut before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. The French Connection Average
2. Four Brothers Easier
3. The Full Monty Average
4. Freddy Got Fingered Average
5. 'Frankenstein' (1931) Average
6. For Keeps Average
7. Freeway Average
8. From Justin to Kelly Average
9. Journey to "The Fountain" Average
10. "Fred Claus": Best Xmas Movie Ever! Average
11. The Four Seasons Average
12. Brad Pitt's "Fury" Average

6/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us