Quiz about Jingle All The Way
Quiz about Jingle All The Way

Jingle All The Way Trivia Quiz


This is a short quiz on one of the best holiday movies, starring Arnold Schwarzenegger and Sinbad.

A multiple-choice quiz by formula409. Estimated time: 5 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies H-K
  8. »
  9. J

Author
formula409
Time
5 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
93,365
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Tough
Avg Score
6 / 10
Plays
917
Last 3 plays: Guest 23 (7/10), Guest 38 (5/10), Guest 97 (9/10).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. What is the name of the "hottest selling toy" that everyone is after?

Answer: (Two Words)
2. What is the name of the loyal sidekick to the hot selling toy?

Answer: (One Word)
3. What state does the movie take place in? Hint

Minnesota
Wisconsin
North Dakota
Michigan

4. Howard finally finds the elusive toy. He's buying it from a couple of swindlers. How much is Howard charged for the doll? Hint

$250.00
$300.00
$200.00
$350.00

5. After Howard escapes the phony Santa shop, he runs out of gas on the freeway. What is the name of the diner that he pushes his truck in front of? Hint

Mickey's Dining Car
Mel's Diner
Kelly's Diner
Mel's Dining House

6. What is the name of the toy that Myron told Howard he wanted for Christmas but never got? Hint

Red Ryder BB Gun
Buzz Lightyear
Super Space Blaster
Johnny 7 OMA Gun

7. At the radio station, Myron has the police at bay with a mail bomb. What name does he call to the police officer who is seen throughout the movie? Hint

Barnaby Jones
Cannon
Magnum PI
Sherlock Holmes

8. After Howard leaves the radio station he gets gas for his truck. Somebody vandalizes the truck and it needs to be towed home. What is the name of the tow truck that brings it home? Hint

All Points Towing
Dakota County Towing
D&S Towing
Superior Tow

9. When Howard tries to take the neighbor's doll he accidently starts a fire in the neighbor's house. Howard kicks a statue's burning head out of the window. What is the name of the statue? Hint

Frimalthar
Balthazar
Corronthal
Heppsaba

10. At the end of the movie Howard finally got the doll he has been looking for. Who ends up with the doll? Hint

Jamie
Myron
A boy at the parade
Nobody, it gets broken


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What is the name of the "hottest selling toy" that everyone is after?

Answer: Turbo Man

Howard Langston said he got one early but didn't. Will he ever find one?
2. What is the name of the loyal sidekick to the hot selling toy?

Answer: Booster

Nobody seems to care about this guy. No wonder "Booster" dolls are everywhere.
3. What state does the movie take place in?

Answer: Minnesota

The Mall of America is located in Minnesota.
4. Howard finally finds the elusive toy. He's buying it from a couple of swindlers. How much is Howard charged for the doll?

Answer: $300.00

We do this for the kids, but what's the harm in making a profit? James Belushi played the crooked Santa.
5. After Howard escapes the phony Santa shop, he runs out of gas on the freeway. What is the name of the diner that he pushes his truck in front of?

Answer: Mickey's Dining Car

Howard meets up with Myron again here. Myron tells Howard about the toy that he wanted but never got.
6. What is the name of the toy that Myron told Howard he wanted for Christmas but never got?

Answer: Johnny 7 OMA Gun

He never forgave his father for not getting this toy. Myron's boyhood friend got this toy and became president of Sherman Ind.
7. At the radio station, Myron has the police at bay with a mail bomb. What name does he call to the police officer who is seen throughout the movie?

Answer: Barnaby Jones

"Put your guns down. You too, Barnaby Jones." Buddy Ebsen played Barnaby Jones in the old series.
8. After Howard leaves the radio station he gets gas for his truck. Somebody vandalizes the truck and it needs to be towed home. What is the name of the tow truck that brings it home?

Answer: Dakota County Towing

Written on the side of the tow truck.
9. When Howard tries to take the neighbor's doll he accidently starts a fire in the neighbor's house. Howard kicks a statue's burning head out of the window. What is the name of the statue?

Answer: Balthazar

Phil Hartman played the neighbor. He seemed distraught over the burning head.
10. At the end of the movie Howard finally got the doll he has been looking for. Who ends up with the doll?

Answer: Myron

Jamie gives it to Myron because Jamie has the real Turbo Man at home.
Source: Author formula409

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Today : Guest 23: 7/10
Nov 25 2022 : Guest 38: 5/10
Nov 25 2022 : Guest 97: 9/10
Nov 24 2022 : Guest 50: 8/10
Nov 24 2022 : Guest 24: 7/10
Nov 24 2022 : Guest 98: 0/10
Nov 24 2022 : Guest 73: 10/10
Nov 23 2022 : Guest 189: 5/10
Nov 23 2022 : Guest 155: 5/10

Score Distribution

quiz
Related Quizzes
1. Jackass The Movie Easier
2. The Jackal Average
3. The Food in "Julie and Julia" Average
4. Johnny English Average
5. Jojo Rabbit Average
6. The Joy Luck Club Average
7. Just One of the Guys Average
8. Jumpin Jack Flash Average
9. Joseph: King of Dreams Average
10. Jeremiah Johnson Average
11. Justice League Average
12. Judgment Night Average

11/26/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us