FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Master of Disguise
Quiz about Master of Disguise

Master of Disguise Trivia Quiz


This is the funniest movie I have ever seen.

A multiple-choice quiz by boogieman. Estimated time: 2 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. The Master of Disguise

Author
boogieman
Time
2 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
136,659
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
1713
- -
Question 1 of 10
1. Who wants to steal priceless treasures and store them in an underground lair? Hint


Question 2 of 10
2. "Whose Your ______." Hint


Question 3 of 10
3. Pistachio disguises himself as a cow pie.


Question 4 of 10
4. When Pistachio's Grandfather exits the taxi to go to help Pistachio what movie does it represent that moment? Hint


Question 5 of 10
5. "There is a dark side exactly like _______." Hint


Question 6 of 10
6. "You got a little wiener and some _______?" Hint


Question 7 of 10
7. What does Pistachio NOT disguise himself as to get into the Bowman Mansion? Hint


Question 8 of 10
8. "No one wants to go anywhere with you _____
____."
Hint


Question 9 of 10
9. Pistachio wears underwear on his head.


Question 10 of 10
10. Pistachio's mama thought she was still cooking at home because of what? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Apr 14 2024 : Guest 166: 10/10
Mar 19 2024 : Guest 76: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Who wants to steal priceless treasures and store them in an underground lair?

Answer: Devlin Bowman

Devlin wants to black market them on Ebay.
2. "Whose Your ______."

Answer: Daddy

The Disguisies say this when fighting their enemies.
3. Pistachio disguises himself as a cow pie.

Answer: True

He calls his mask his little friend during the credits.
4. When Pistachio's Grandfather exits the taxi to go to help Pistachio what movie does it represent that moment?

Answer: The Exorcist

It evens has the music.
5. "There is a dark side exactly like _______."

Answer: Star Wars

Pistachio's father was disguised as Devlin Bowman and was also pulled to the dark side of energico.
6. "You got a little wiener and some _______?"

Answer: tiny nuts

Pistachio says this to the butler at Devlin Bowman's party.
7. What does Pistachio NOT disguise himself as to get into the Bowman Mansion?

Answer: The Turtle Guy

Barney Baker tells Pistachio to disguise himself as the cherry pieman because his mom was kidnapped.
8. "No one wants to go anywhere with you _____ ____."

Answer: melon head

Gammy Num Nums says this when she is at the antique show and Devlin wants Jennifer to go to his party.
9. Pistachio wears underwear on his head.

Answer: True

10. Pistachio's mama thought she was still cooking at home because of what?

Answer: caramel corn

"Thanks to a special potion in the caramel corn she thinks shes still at home preparing dinner." Devlin Bowman says.
Source: Author boogieman

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Miaow before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
4/17/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us