FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Parent Trap 1998
Quiz about Parent Trap 1998

'Parent Trap' 1998 Trivia Quiz


This is the 'Parent Trap' quiz! The questions are of different levels.

A multiple-choice quiz by triv15. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies L-P
  8. »
  9. The Parent Trap

Author
triv15
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
251,818
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
4326
Awards
Top 20% Quiz
Last 3 plays: Guest 103 (6/10), Guest 128 (8/10), Guest 75 (9/10).
Question 1 of 10
1. What colour shirts are Annie and Hallie wearing at the Stafford Hotel when Annie is meant to be leaving? Hint


Question 2 of 10
2. Who is Annie and Hallie's mother? Hint


Question 3 of 10
3. "That girl, is without a doubt, the lowest most awful creature that ever walked the planet!" This was said by Annie.


Question 4 of 10
4. When Annie is playing poker against Hallie at Camp Walden, she loses.


Question 5 of 10
5. What does Elizabeth James drink on the way to the Stafford Hotel? Hint


Question 6 of 10
6. Hallie is the one who has to cut her hair and get her ears pierced.


Question 7 of 10
7. Who says 'Crystal' to Meredith Blake? Hint


Question 8 of 10
8. What is Meredith's insect repellent made of? Hint


Question 9 of 10
9. Which song was playing when Nick and Elizabeth was on the ship when Chessy and Martin were the waiters and waitresses? Hint


Question 10 of 10
10. What was placed under Annie's ear when Hallie stuck the needle in her ear to pierce it? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 26 2024 : Guest 103: 6/10
May 20 2024 : Guest 128: 8/10
May 12 2024 : Guest 75: 9/10
May 08 2024 : Guest 67: 7/10
May 07 2024 : Guest 38: 6/10
May 06 2024 : Guest 90: 1/10
Apr 30 2024 : Guest 72: 10/10
Apr 26 2024 : Guest 86: 9/10
Apr 22 2024 : Guest 50: 5/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. What colour shirts are Annie and Hallie wearing at the Stafford Hotel when Annie is meant to be leaving?

Answer: Pink and Orange

When they wear these clothes, they are also wearing matching bows in their hair.
2. Who is Annie and Hallie's mother?

Answer: Elizabeth James

Elizabeth James is a wedding dress designer in London. She is very successful that Meredith found an ad in Vogue and tried calling Elizabeth to make her wedding dress.
3. "That girl, is without a doubt, the lowest most awful creature that ever walked the planet!" This was said by Annie.

Answer: True

Annie says this to herself (implying to Hallie) after the big water bomb fell on top of her head in her cabin at Camp Walden which Hallie had set up.
4. When Annie is playing poker against Hallie at Camp Walden, she loses.

Answer: True

Hallie and Annie had made a bet that whoever lost a hand at poker had to jump into the lake, naked. Annie got a diamond straight, but Hallie beat her with a royal flush.
5. What does Elizabeth James drink on the way to the Stafford Hotel?

Answer: Vodka

When Hallie and her mother arrive at the Stafford Hotel to switch Annie and Hallie back, Elizabeth is drunk from drinking too much vodka and according to Annie: "She's never drank more than one glass of wine in her entire life". (Referring to her mother).
6. Hallie is the one who has to cut her hair and get her ears pierced.

Answer: False

It was Annie who got her hair cut, her ears were pierced by Hallie. They did this because they decided to switch places and Hallie's hair was short and she also had her ear's pierced.
7. Who says 'Crystal' to Meredith Blake?

Answer: Annie

When Annie's dad tells her that he is engaged to Meredith, she runs out of the house but soon later has a conversation to Meredith.

Annie says: 'You marrying my father has nothing to do with his money right?'

Meredith says: 'You listen and you listen good. Im marrying you're father in two weeks time and there's nothing you could do about it. Hate to break the ice angel but you are no longer the only girl in Nick Parker's life so get over it. You are way over you head. Is that clear?'

Annie says: 'Crystal' (as in crystal clear).
8. What is Meredith's insect repellent made of?

Answer: sugar and water

It was made of normal insect repellent, but the girls put in sugar and water as a joke to attract flies to her.
9. Which song was playing when Nick and Elizabeth was on the ship when Chessy and Martin were the waiters and waitresses?

Answer: I Love You for Sentimental Reasons

To get their parents back together, Annie and Hallie brought their parents on a ship to remake the day they met playing the song, 'I Love You for Sentimental Reasons'.

For those who think that "Chessy" should be "Jesse", sources confirm the former spelling to be correct.
10. What was placed under Annie's ear when Hallie stuck the needle in her ear to pierce it?

Answer: apple

Ice was put underneath Annie's ear at first to numb her ear lobe but then she had to quickly change it to an apple just as Hallie stuck the needle in her ear.
Source: Author triv15

This quiz was reviewed by FunTrivia editor linkan before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
5/28/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us