FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Serendipity
Quiz about Serendipity

10 Questions: Serendipity Multiple Choice Quiz | Movies


This is about the movie "Serendipity".

A multiple-choice quiz by shoeless. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Serendipity

Author
shoeless
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
100,856
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
3804
- -
Question 1 of 10
1. John Cusack is the lead male in this movie, who is the lead female? Hint


Question 2 of 10
2. What item are the two leads fighting over when they first meet? Hint


Question 3 of 10
3. What star constellation is found on the character Sarah's arm? Hint


Question 4 of 10
4. How long did Jon and Sarah (the two lead actors) know each other before they went their separate ways? Hint


Question 5 of 10
5. What did Sarah put out in the universe with her name and telephone number on it?

Answer: (One Word)
Question 6 of 10
6. What does Jon put out into the universe with his name and number on it? Hint


Question 7 of 10
7. What movie is referred to as the best movie during "Serendipity"? Hint


Question 8 of 10
8. What famous "Saturday Night Live" performer is also in this movie? Hint


Question 9 of 10
9. Sarah's fiance Lars is getting ready to go on a musical tour to what continent? Hint


Question 10 of 10
10. Who was the director of "Serendipity"? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
May 05 2024 : Guest 71: 9/10
Apr 21 2024 : Guest 76: 8/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. John Cusack is the lead male in this movie, who is the lead female?

Answer: Kate Beckinsale

Beckinsale also was in "Pearl Harbor"; very attractive woman.
2. What item are the two leads fighting over when they first meet?

Answer: Gloves

They both want a pair of gloves during last minute Christmas shopping.
3. What star constellation is found on the character Sarah's arm?

Answer: Cassiopia

It was made up of freckles on her arm.
4. How long did Jon and Sarah (the two lead actors) know each other before they went their separate ways?

Answer: One day

One day was all it took for them to determine they were each other's soul mates.
5. What did Sarah put out in the universe with her name and telephone number on it?

Answer: Book

Jon continually tries to find the book but never does until his fiance gives it to him as a wedding gift.
6. What does Jon put out into the universe with his name and number on it?

Answer: Five dollar bill

Sarah finds the five dollar bill and ultimately finds Jon.
7. What movie is referred to as the best movie during "Serendipity"?

Answer: Cool Hand Luke

For some reason it's "Cool Hand Luke".
8. What famous "Saturday Night Live" performer is also in this movie?

Answer: Molly Shannon

Molly Shannon, or 'Superstar', isn't that funny in this movie, but plays a good supporting role.
9. Sarah's fiance Lars is getting ready to go on a musical tour to what continent?

Answer: Europe

What a wierdo this character was. He is like a Yanni and Kenny G roled into one.
10. Who was the director of "Serendipity"?

Answer: Peter Chelsom

Source: Author shoeless

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Serendipity Average
2. Can Once In A Lifetime Happen Twice? Average

5/25/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us