FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Serendipity
Quiz about Serendipity

Serendipity Multiple Choice Quiz | Movies


Here is a quiz on one of my favorite movies. Hope you enjoy it.

A multiple-choice quiz by joopie. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Movie Trivia
  6. »
  7. Movies Q-T
  8. »
  9. Serendipity

Author
joopie
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
97,209
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
8 / 10
Plays
5858
Last 3 plays: Guest 174 (10/10), Guest 178 (6/10), Guest 37 (10/10).
- -
Question 1 of 10
1. Sarah and Jonathan met in Bloomingdale's, picking out gloves. What color were the gloves? Hint


Question 2 of 10
2. Jonathan writes his name and phone number on a $5.00 bill. What does Sarah buy at the newspaper stand with the $5.00 bill? Hint


Question 3 of 10
3. Sarah and Jonathan meet again on the 23rd floor of The Waldorf-Astoria. True or false?


Question 4 of 10
4. What department of the NY Times does Jonathan's best friend, Dean, work in? Hint


Question 5 of 10
5. Jonathan works for ESPN; what is his favorite sport? Hint


Question 6 of 10
6. Jonathan tells Sarah the freckles on her arm look like the Big Dipper. True or false?


Question 7 of 10
7. How do Eve (Sarah's best friend) and Hallie (Jonathan's fiancee) know each other? Hint


Question 8 of 10
8. Where does Sarah find the $5.00 with Jonathan's number on? Hint


Question 9 of 10
9. Sarah and Jonathan finally meet again having coffee in Serendipity 3. True or false?


Question 10 of 10
10. Where do Sarah and Jonathan celebrate their anniversary every year? Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jun 01 2024 : Guest 174: 10/10
May 13 2024 : Guest 178: 6/10
May 08 2024 : Guest 37: 10/10
May 07 2024 : Guest 176: 10/10
May 07 2024 : Guest 193: 10/10
May 07 2024 : Guest 178: 6/10
May 05 2024 : Guest 71: 8/10
May 02 2024 : Guest 193: 7/10
Apr 21 2024 : Guest 76: 10/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. Sarah and Jonathan met in Bloomingdale's, picking out gloves. What color were the gloves?

Answer: black

Sarah wanted them for her boyfriend's Christmas present and Jonathan wanted them for his girlfriend's Christmas present. Sarah purchased the gloves, but they both kept one in case they meet again in the future.
2. Jonathan writes his name and phone number on a $5.00 bill. What does Sarah buy at the newspaper stand with the $5.00 bill?

Answer: Certs

She buys Certs with the $5.00 and tells Jonathan if she gets the $5.00 back, she will know they were meant to be and she would call him. She writes her number in a book and says she will sell it to a bookstore. At the end of the movie, Hallie gives it to Jonathan as a wedding gift.
3. Sarah and Jonathan meet again on the 23rd floor of The Waldorf-Astoria. True or false?

Answer: False

They both press the button for the 23rd floor, but never meet there. A father and son get in Jonathan's elevator and the "little devil" presses all the buttons. Then the elevator gets stuck between the 15th and 16th floors. Sarah left before Jonathan's elevator finally got there.
4. What department of the NY Times does Jonathan's best friend, Dean, work in?

Answer: obituaries

Dean writes Jonathan's obituary instead of his toast for the wedding.
5. Jonathan works for ESPN; what is his favorite sport?

Answer: golf

In the beginning of the movie he tells Sarah that he wanted new golf clubs for Christmas.
6. Jonathan tells Sarah the freckles on her arm look like the Big Dipper. True or false?

Answer: False

He says they look like Cassiopia, the constellation named after Queen Cassiopia's throne.
7. How do Eve (Sarah's best friend) and Hallie (Jonathan's fiancee) know each other?

Answer: Went to the same college.

Eve and Hallie meet in The Waldorf-Astoria when Hallie was on her way to rehearsal and asked Eve and Sarah to watch, but Sarah went back to her room to call Lars, her fiancee and found him in the hallway.
8. Where does Sarah find the $5.00 with Jonathan's number on?

Answer: Eve's wallet.

When she is on the plane waiting to take-off, she pays for earphones with $5.00 out of Eve's fake Prada wallet. When the flight attendent gives another man her bill as change, Sarah sees his number and runs off the plane. When she gets to The Waldorf-Astoria, she finds out the wedding is over, but it never started.
9. Sarah and Jonathan finally meet again having coffee in Serendipity 3. True or false?

Answer: False

They meet again at the Ice Rink in Central Park. He is lying in the middle of the rink, using her jacket for a pillow and it begins to snow. Suddenly through the snowy air comes the second black glove. When Jonathan gets up, Sarah is there and they finally meet again.
10. Where do Sarah and Jonathan celebrate their anniversary every year?

Answer: Bloomingdale's

They bring champagne to the first spot that they met, the glove rack in Bloomingdale's.
Source: Author joopie

This quiz was reviewed by FunTrivia editor rj211 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Related Quizzes
1. Serendipity Average
2. Can Once In A Lifetime Happen Twice? Average

6/15/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us